Komentari na vest

Slovenci ogromni dužnici: "Smenili" Antića, u penziju poslali Vidića i Stankovića...

R

Realista skroz

pre 8 dana

U prvih 15 minuta 1:0, do poluvremena bar 2:0. Lagano. Ko plitak potok.

Vojvođanin

pre 8 dana

Ništa manje teža utakmica kao protiv Engleske ali se iskreno nadam da ćemo pobediti.
B

Batistuta1

pre 8 dana

Slovenija je jako limitirana ekipa,defanzivno orjentisani,igraju na snagu,bez mnogo rizika.Treba ih ubaciti u mašinu,brzo im dati gol da se otvore,i onda je lako.Puno smo kvalitetnija ekipa i od njih i Danaca.Mislim da ih dobijamo bez puno problema.
G

Gostimirovic

pre 8 dana

Nama je izgleda svaka druga reprezentacija kriptonit 🤣
P

Petar11111

pre 8 dana

Iako nam je Srbija bliskija,ovaj put simpatije i podrška za Sloveniju.Pokazali su koliko su veliki ljudi i naši prijatelji,gestom na prvoj utakmici.Za neupućene,nosili su crni flor za našeg Matiju Šarkića.
B

Bar Kohba

pre 8 dana

Opet ponavljam da nam je kljucni protivnik Slovenija i da nam se lomi dalji plasman kroz ovu tekmu. Znajuci nas mentalitet igracemo nereseno i zavaravati se prolaskom kroz pobedu nad Danskom sto je jako tesko. S druge strane ocekujem pobedu i da cemo biti ofanzivni u ovom mecu. Slovenci su odlicna timska ekipa, ali individualno dosta slabiji od nas. Ne leze nam nikako, ja se secam svih tekmi iz texta pogotovo kvalifikacija 2002 i 2012, naravno i ona mocna utakmica na EP 2000 je bila sou. Ex Yu skola fudbala nama ne lezi kao ni ex Sovjeti. Ipak nada postoji i mislim da ovaj put mozemo, ujutru krecem za Nemacku, gledam dva preostala meca i naravno navijam.
N

Nicker

pre 8 dana

Hajde da se prisetimo tih kvalifikacija za Euro 2012,pa cemo videti da nisu (samo) slovenci bili krivi za taj raspad. Najpre je protiv Estonije na JNA grupa navijaca dosla na utakmicu samo da bi zvizdala svom golmanu koji je,namerno ili ne,lose reagovao kod 2 od 3 primljena gola. Potom je usledila Djenova,sramni napad huligana i 0:3 za zelnim stolom za Italiju,i tada je bilo neminovno sklanjanje Stojkovica. Zamenili su ga Brkic i Jorgacevic. Prvi je primio gol sa 40 metara po zemlji iz slobodnjaka u Talinu,drugi sa pola terena u Mariboru i tu se nasa prica sa Eurom zavrsila. Vidic je navodno pre oprostaja dugo bio nezadovoljan medijskim izvestavanjem o njemu iako je stvarno lose igrao za reprezentaciju. Bio je jeziv protiv Gane i Australije u Juznoj Africi,da bi na skoro savrseno odigran mec protiv Nemacke bacio senku namerno skrivljenim penalom.
N

Nicker

pre 8 dana

A Tole Karadzic je bio posebna prica. U strahu da "ovakvi necemo pobediti ni Estoniju" smenjuje Antica (razlog je naravno bio potpuno druge prirode) i dovodi Pizona koji gubi od estonaca uz onu cuvenu izjavu "sudija nas nije pustio da igramo". Tole posle debakla u kvalifikacijama izjavljuje "nisam ja primio gol sa 50 metara i promasio penal" pa salje razbijenu reprezentaciju na drugi kraj sveta da posluzi kao dzak za udaranje Meksiku i Hondurasu u prijateljskim utakmicama. Tada je poceo 8-godisnji period potpunog rasula u reprezentaciji do Muslina i plasmana na SP u Rusiji
S

Sedorf10

pre 8 dana

Antica nisu smenili SLovenci nego iskljucivo Tole Karadzic. Nemojte da mutite vodu i pricate neistine. To je nasramnija stranica u istoriji srpskog fudbala. Imali smo 4 boda na 2 utakmice i crnogorski klan je odlucio da je vreme da njihove menadzerske agencije preko reprezentacije operu par miliona na mladim igracima. Zato je najbolji trener u istoriji Srbije mora da bude oteran. Od tada krece sunovrat reprezentacije. Od tada narod vise ne dolazi na stadion da gleda reprezentaciju, jer smo svi skontali o cemu se radi.
X

Xao

pre 8 dana

Upravo tako, od reči do reči. Čak su i na sudu pokušavali da dokažu da zbog suspenzije sa mundijala Antić krši ugovorne obaveze kako mu ne bi isplatili ostatak ugovora. I naravno izgubili su na sudu, pa su ga onda smenili. Ne mrzim Karadžića što je navlaćio za Partizan, već zato što je uništio deceniju i po sprskog fudbala. Te posledice osećamo i danas
I

Igorgost

pre 8 dana

Samo nemojte pricu o "dugovima" u fudbalu. Tako navijači Zvezde izbaksuziraju svaku utakmicu sa Milanom sa pričom o "vraćanju duga".
Z

ZATRTA SRBIJA

pre 8 dana

Idemo naši litijum bojsi!
3

3579

pre 8 dana

Као и увек, и у чет ће бити силно мотивисани. Као и сви из бивше републике када играју против нас. Увек се “мали” народи пале на “веће”.

Bojank91

pre 8 dana

mozda se i mi nekad napalimo na vece od nas
3

3579

pre 8 dana

Jeси гледао у недељу?
3

3579

pre 8 dana

Као и увек, и у чет ће бити силно мотивисани. Као и сви из бивше републике када играју против нас. Увек се “мали” народи пале на “веће”.
P

Petar1111

pre 8 dana

A po čemu ste vi to "veći"? Ups,zaboravih da ste vi "Nebeski narod".Zbog takvog vašeg stava,niko vas ne voli.
3

3579

pre 8 dana

Не знам, то ви боље знате, увек се палите на нас у чему год да играли. Нико нас не воли? Одакле ти то? Како се то мери? Живим преко, нисам приметио да ме неко не воли зато што сам Србин. 😂
H

Hahaaahahaaha

pre 8 dana

Vi ste veci??? hahahahahà vic dana
3

3579

pre 8 dana

@hahahaha па очигледно јесмо, чим се палите и дајете 101% када играте против нас. И ми смо се напалили против Енглеза…
M

Mujagic

pre 8 dana

Ajmo momci samo hrabro i jako, bez podcenjivanja bilo koga, dajte maksimum, da vam savest bude mirna, a onda ce i rezultat doci sigurno! Imamo kvalitet da ih pobedimo, samo treba da date sve od sebe! Napred Srbija!!
G

Gost134667

pre 8 dana

Kriptonit je nama svako dok se ne uigramo i dok primadone ne nauce sta znaci boriti se za dres sa drzavnim grbom. Pisete u prazno, bezveze objavljujete ovolike clanke i punite memoriju baze podataka. Valjda je imate negdje na cloudu
t

to je to

pre 8 dana

Od raspada bivse zemlje, preko SR Jugoslavije do Srbije nismo dobili odlucujuci mec na nekom vaznom takmicenju. To su decenije. I uvek bude isto. Ganjamo rezultat posle lako primljenih golova, zapucavamo sanse, kukamo posle kako nas sreca nije htela , onda isplivaju podaci o medjuljudskim odnosima..To je vec redovna pojava. Zasto nisam optmista? Zato sto su Slovenci bolji kao tim. Zato sto ce trcati kao navijeni 90 minuta. Zato sto je srpski fudbalski mentalitet gubitnicki. Zato sto za 90 minuta protiv protiv polumotivisanih Engleza , koji su zestoko potcenili Srbiju, nismo napravili NI JEDNU JEDINU PRAVU SANSU.. A hvalimo se "dobrom igrom". Nista sto je Srbija pokazala na terenu zadnje dve godine ne daje povod za optimizam. Slovenija i Danska izgeldaju kao planine za nas tim, mada su to sve osrednje evropske reprezentacije koje u ovom veku, kao ni mi, nemaju rezltate vredne pažnje. Svejedno je da li ce poceti ovaj ili onaj igrac. U pitanju je mentalitet i ne-postojanje timskog duha.
O

O EM DŽI

pre 8 dana

Ako plasman Danske u polufinale s prošlog EURO-a nije vrijedan pažnje, šta će onda biti?
M

Milos92@

pre 8 dana

Slazem se sa svime sto si rekao. Al se i nadam da i nama jednom svane pa nas zajebu i odigraju dobro.
B

Bojkot

pre 8 dana

Nadam se da ce sada oterati i dragana.
J

Jovanczv

pre 8 dana

Ilic Lukic Samardzic Tadic Mitrovic Mladenovic Zivkovic i ista odbrana, Sms u drugom kao protiv CG
M

Minhen

pre 8 dana

Srbija 2:0 Slovenija
f

fomtana9

pre 8 dana

umalo se sinoc nisam slogirao kada sam video ko daje analizu utamice SRB_ENG Milan Kalinic,,,glumac,, ocekujem jos da se javi Risticevic iz skupstine i kraj.Ovaj Kalinic je poznat u krugovima bliskim sportu jedino sto je krao iz zvezdinog muzeja pehare,medalje nesto tako.
O

Obi Mikel

pre 8 dana

Ma kakva Slovenija kakva njihova odbrana kakve gluposti. Svi u napad ali svi, puni do vrha mrežu. Mada mislim da ćemo izaći malo defanzivnije ali ne bi trebalo. Svi u napad bre
k

kojotski

pre 8 dana

Vidi se iz aviona da osvajamo ovo. Jedino Tadic MORA da igra celu utakmicu kao naš najbolji, najkompletniji i fizično najspremniji igrač. Ovo ostalo su rekreativci... Nema veze što je Sergej istrčao 14km protiv Engleza...
N

Nenad1246

pre 8 dana

Mogao je i 200 al ako nemaju smisla džaba.
D

Deda11

pre 8 dana

Sergej nek trci maraton sad ce olimpijske igre, ionako niko ne zna njegovu ulogu u timu i poziciju koju igra
B

Batistuta1

pre 8 dana

Sergej jeste malo losije odigrao,ali to su igraci koji bljesnu.Seti se Norveške,desi se loš dan.Vise mi smeta prvih 25 min protiv Engleza,sto smo usli uplaseno,grupu prolazimo 100%
Z

Zvezdan Božinović

pre 8 dana

Nisu to nekadašnja braća. Naprotiv, nikadašnja braća su, preziru nas iz dna duše i bilo bi dobro da to znamo kada krenemo u šoping :)
P

Petar11111

pre 8 dana

Vi se zapitajte zašto vas preziru iz dna duše i ne samo oni?Neće biti da su svi loši a samo vi dobri.
Z

Zvezdan Božinović

pre 8 dana

Naravno, zato što negiramo postojanje crnogorske nacije :), što je inače neopevana glupost. Svako ima pravo da se oseća i izjašnjava kako god želi. Inače, Slovenci su takvi prema svima, ne samo prema nama Srbima, sračunati, ali ne sračunati s ciljem da ne ogreše dušu (kao što sam, nadam se, recimo ja) već sračunati s ciljem da te namagarče, prevare i slično. Sve s osmehom i persiranjem. Veliki pozdrav, komšija.
D

Džukela klasična

pre 8 dana

Startnih 11: Rajković - Veljković, Milenković, Pavlović - SMS, Lukić - Mladenović, Tadić, Ilić, Živković - Mitrović
J

Jao selektori…

pre 8 dana

Zivkovic je preslab fizicki za tu formaciju na koju ga forsira. Birmancevic je 10 puta bolje odigrao i centrirao i prosao po toj strani nego Zivkovic…
L

Laker

pre 8 dana

Sta si ti gledao kad ti je Birmancevic bolje odigrao... Decko svaku loptu izgubi, ovaj Zivkovic odigrao odlicno defanzivu nad Fodenom i slao neke centarsuteve dok ovaj veze nema.
C

Cccc

pre 8 dana

Moja poruka novinarima i navijačima i igračima je mante se razmišljanja o nekakvim dugovima ili osvetama, shvatite tu utakmicu ozbiljno a protivnika kao naj jačeg moguceg i uradite sve da ih dobijete. Oni su uzeli bod Dancima i daće 200%svojih mogućnosti da i nama naprave problem jer protiv Engleza za to su im male šanse.
P

Pufta

pre 8 dana

Zato necemo nikada nista ni uraditi. Uvek gledamo proslost i gledamo duznike, umesto da gledamo sta nam predstoji i kako najbolje da savladamo sta je pred nama. Drugo vreme je bilo to, drugi igraci, drugo sve...
G

Gaginjo

pre 8 dana

Sve mi se cini da se ponavlja Katar. Nekako kao da se sve na silu radi, da nema prave atmosfere kao što je bilo kada je Antić vodio. Protiv Slovenije će biti teže nego protiv Engleza, jer su oni dosta napaljeniji nego mi.
I

Iskrenoo

pre 8 dana

Previse se idealizuje to vreme Antica. Zurke u Juznoafrickoj rep., slike pijanog Pantelica sa cigarama. Kod nas je jedinstvo uvek postojalo samo u mladjim selekcijama jer jos uvek nisu primadone i egoisti. Ali to se menja od kad se igraci od 17-18 godina placaju po 60+ miliona.

djole__95

pre 8 dana

Daj Boze da gresim, ali znajuci mentalitet nasih igraca ovde mirise na neki X i to jedva. Da j Boze da nisam u pravu, ali nije mi se svidela ona izjava Tadica i plasim se da posle toga sve krece naopako...
e

efeefef

pre 8 dana

nikad nam oni braca nisu bili
m

milo123

pre 8 dana

Slovenci imaju taj germanski mentalitet da nikada ne odustaju. Ko je bio u Sloveniji video je jednu precistu, uredjenu drzavu, sa vaspitanim ljudima, potsisanom travom svudao okolo, bez smeca, malo preskupu, ali dobro. Sa druge strane imam Srbiju, gde ljudi dovedu TV ekipu u dvorsite svoje kuce radi snimanja kakve glupave emisije, i nisu u stnaju ni travu da potisaju, kamoli da rasklone neke gvozdjurije i ostalo kolo. Sve ovo moze da preslika i na fudbal, nismo detaljisti, nismo temeljni, obicno i potcenimo protivnika (evo vec se prica da cemo im dati 3 gola), desavaju se neki skandali stalno, smece se iznosi napolje. Nazalost iskustvo nas je naucilo da se necemo dobro provesti, ali postoji valjda i u nasem slucaju taj zakon "velikih brjeva", pa mozda i mi nikad dobijemo slabijeg protivnika na terenu kad nam zaista treba. U svakom slucaju sam nepopravljivi optimista uvek, iako se to cesto kosi sa logikom.

Bojank91

pre 8 dana

Sve je istina osim skupoce. Cene u Ljubjani su iste kao u BG, a zarade su mnogo vece. Postoji jedan problem samo tamo. Kad ti treba plasticna flasa da naspes vodu - neces je pronaci!
m

milo123

pre 8 dana

istina. Lidl za 20% jeftiniji.
M

Milos92@

pre 8 dana

Sve si lepo rekao. I mi uvek i u svemu vidimo i trazimo teorije zavere, te nas ne voli onaj, te ovaj, sudija ovo, sudija ono, a nikad nase greske da analiziramo uvek u tudje dvoriste gledamo. Kad pocnemo da zivimo u sadasnjosti i da vise prestanemo da se osvrcemo sta je bilo u proslosti i da probamo bolju buducnost da iskreiramo, vrv ce i da nam krene do tada, bice kako je sada.
B

Bokos

pre 8 dana

Ovo potencijalno moze da bude jedna od najzanimljivijih utakmica grupne faze celog prvenstva. Mi od Slovenaca primaml gol, mozda i 2, ali mozemo da im umuvamo 3 komada bez problema. Bas mislim da ovo ide 4+ i da ce biti neko ludilo kao protiv Kameruna, samo se nadam sa povoljnijih ishodom po nas.