Komentari na vest

Srbija sa 78 putnika za OI daleko ispred Hrvatske, Grčke, Portugalije...

G

Gile 88

pre 3 meseca

6,5 miliona za sada 78 sportista moze da bude bolje ali mozda sa ovim ulaganjem mi previse ocekujemo
V

Valjda će

pre 3 meseca

Odbojkaši posle 12 g uspeti sa ponovo odu na Olimpijadu. Zaslužuje po kvalitetu ova generacija koja je pre 5 g bila Prvak Evrope i 2016 osvojila Svetsku Ligu posle 7 srebra i bronzi i to Zlato
1

11212

pre 3 meseca

Питање за све новинаре и власнике новинских агенција, заштооо у сваком наслову у којем се упоређује спортски успех, прво почиње поређење са Хрватском? Која год тема да је у питању Хрвати и њихов успех или Срби и наш успех обавезно морају да се упореде! Ја би баш волео да знам који је то разлог? Покушај ложења масе или стварно мислите да су потребне те ствари?
.

.....

pre 3 meseca

Večito rivalstvo još iz vremena zajedničke države. Fudbal: BSK, SK Jugoslavija - Građanski, Hajduk. Kasnije Zvezda, Partizan - Dinamo, Hajduk. Košarka: Zvezda, Partizan - Cibona, Jugoplastika itd, itd.
R

Realno istina

pre 3 meseca

Srecno na OI. Neko ce nas nenadano obradovati neko i razocarati. Bez obzira na sve imamo adute kako timske tako i individualne.
N

NENAD JOVANOVIC ZEMUN

pre 3 meseca

ZASTO STE ZABORAVILI DZUDISTE I DZUDESKINJE BICE IH NEKOLIKO OD KUKOLJA MAJDOVA ITD.
B

Brundo

pre 3 meseca

Problem ostalih drzava je sto salju malo reprezentacija.Turska, onolika zemlja na dva kontinenta od 85 miliona ljudi pa salje samo jednu reprezentaciju.Mi vec imamo pet reprezentacija.Grcka dve reprezentacije u vaterpolu.Hrvatska jedna reprezentacija.Ceska bez reprezentacije.Rumunija bez reprezentacije.
B

Brundo

pre 3 meseca

Imamo i troje ruskih sportista koji ce zbog sankcija da nastupaju da nas.Bokser, bokserka i rvac.
D

Dslarve

pre 3 meseca

Ne znam sta je problem reci da nasa drzava ubedljivo najvise ulaze u sport u okolini. To bi valjda trebalo da bude na ponos svih nas a ne na stid. Ti kada godisnje das preko 40 miliona evra u kosarku, kada najmanje toliko ode i u fudbal, kada drzava placa sve troskove kotizacije i putovanja odbojkaskih ekipa po evropi, kada se ulaze u male sportove tipa tekvondo, kada su svim atleticarima koji su u sastavu reprezentacije placene pripreme po Portugalu i ostalim egzoticnim destinacijama pa sta hocete? E sad kako se te pare raspodeljuju da li na dva ili vise ekipa to je druga prica. Ali da se ne ulaze to je jedna masna laz. Koliko je stadiona i hala niklo u prethodnom periodu? A to sto mi volimo te epsko junacke pesme kao jadni mi a gle crnogorce sto imaju more citavo pa mogu nesmetano da treniraju vaterpola e to je neki drugi problem.
A

Arheolog

pre 3 meseca

Tekst Vam nažalost nije tačan. Jovana Arsić kao jedina veslačica koja je obezbedila Olimpijsku normu zbog suspenzije veslačkog saveza koja se dogodila 14. decembra neće moći da vesla na OI za nas. Ceo veslački savez je suspendovan zbog novčanih malverzavija, neplaćanja učesnika poslednjeg SP u Bgu i zbog toga je pored suspendovanja saveza i sportista koji ga predstavljaju oduzeto i održavanje narednog EP koje je trebalo 2025. da se održi na Adi. Molio bih Vas da napišete koji tekst o tome i izvršite pritisak na moćnike koji su u mogućnosti da isplate sva dugovanja saveza i tako Jovani omogućite da se takmiči i potencijalno donese neku od medalja.
D

Daj faul

pre 3 meseca

Bravo za info! Toliko se ponosimo nasim sportistima, a pojma nemamo sta se s njima desava! Krecem od sebe, pojma nisam imao… nadam se da ce biti sve ok
7

778

pre 3 meseca

Bravo!
R

Realno istina

pre 3 meseca

Nadam se da ce to biti rijeseno i da ce se suspenzija ukinuti.
K

Khal Drogo

pre 3 meseca

Број ће бити већи јер ће визу изборити сасвим извјесно још неки представници у тенису, кајаку, стрељаштву, атлетици, теквандоу, џудоу, рвању. Врло вјероватно ће бити премашен број од 116 спортиста који су учествоивали на олимпијади 2012.године што ће бити фантастично достигнуће. О биће то још једна позитивна промоција и српског спорта и Србије и нашег народа. Свим српским спортистима и спортисткињама који су обезбиједили им који ће обезбиједити учешће на олимпијади честитке и наклон, и наравно пуно среће у Паризу.
V

Više

pre 3 meseca

ne zanima broj medalja na kraju jer ovaj broj učesnika ne obećava ništa spektakularno. Bolje bi bilo da košarkašice ne idu jer ono što smo na turniru videli je daleko od medalje,plivači takođe ali ajde neka prave gužvu.
Ž

Živi

pre 3 meseca

bili pa videli.
E

Evo jedan info

pre 3 meseca

Murinjo ide u Bayern, nije 100% ali se pregovara.

Bojank91

pre 3 meseca

Da ga ukanali kako liči
C

Chiske1

pre 3 meseca

A naspram amera gde smo? Oladite sa ovim glupostima: "Malo nas je al nas ima vise od suseda" samo za bolesnike majke mi...
N

Nemamka

pre 3 meseca

Srbija ima 7. miliona stanovnika,a Amerika 300 miliona. To ne moze da se uporedi

Bojank91

pre 3 meseca

Od susjeda. Čudan smo narod
a

a razlika mizerna

pre 3 meseca

pa ako cemo tako srbija ima 7 miliona hrvatska upola manje
S

Srbadoo

pre 3 meseca

Mate Nemes i VAHID su srbi,Nema sta. Bolje da niste bi pisali ovaj txt bre
D

Daj faul

pre 3 meseca

Pa ako ces tako da gledas, onda slobodno Francuzima mozes da izbrises pola ucesnika, Amerima, Ujedinjenom Kraljevstvu itd, itd… Turci imaju vise sportista pod nemackom zastavom nego pod turskom…
I

IskoAlarkon

pre 3 meseca

mi SRBI .
U

Uuuups, da

pre 3 meseca

Sa rukometašima 90, and counting.
S

Saguenay

pre 3 meseca

Daa imamo više sportista od svih ali zato po medaljama smo uvek 100 mesta ispod Hrvatske
N

Ne

pre 3 meseca

Rise
G

GostŠ

pre 3 meseca

Na prošlim OI osvojili jednu medalju više, tako da pročitaš predhodni komentar.
G

Gost nedragi

pre 3 meseca

Kako stojimo sa brejkdensom,ima li kakvih kvalifikacija? Imaju li braca Djogani sansu za olimpijsku normu? Bogami,sad ili nikad,ovo im je hvatanje zadnjeg voza za igre.U suprotnom,pregazice ih vreme! Ne samo zbog njih,valjalo bi da odu kako bi i zvezda dala Srbiji svoje predstavnike za Pariz.
B

Bergkamp10a

pre 3 meseca

Steta sto nam je scena otisla u break dance i da su se Yugoslavian bboys raspali, ostao je samo Goofy, od boljih, bio je pozvan i na redbull allstar takmicenje, da se desilo prije 8 godina, vjerujem da bi se nasli tamo bboy Padre i bboy Goofy
I

Isnoogood

pre 3 meseca

Mislim da do medalje mogu kosarkasi i odbojkasice. Kosarkasice ne, Basketasi da. Vaterpolo nije na nivou, ali konkurencija je takva da smo vec u cetvrtfinalu a tu treba jedna utakmica da se dobije i prakticno si na medalji. Nadam se Ivani i Noletu. Streljastvo uvek moze doneti bar jednu medalju kao i sportovi "sakanja" gde smo uvek bili jaki (karate, boks, tekvondo, rvanje). Bice to sve dobro.
P

Premije su Ogromne

pre 3 meseca

Nasa drzava ubedljivo najvise novca ulaze u sport u okruzenju, a i na citavom Balkanu. Red bi bio da se ulozena sredstva opravdaju na pravi nacin.
4

412412561363

pre 3 meseca

mrs botino
s

srkins85

pre 3 meseca

Madjari ulazu dosta vise od nas u sport ,takodje i Slovenija recimo
@

@412..

pre 3 meseca

To je istina, samo pogledaj nagrade. O tome su pričali i hrvatski sportisti. Imaš snimak pa pogledaj. A to ko koga voli ili ne voli, je druga stvar. I da ti kažem, ja nisam ovaj koga si nazvao botem. Ja samo pišem činjenice.
s

srkins85

pre 3 meseca

Premije jesu lepe ali premije nisu ulaganje u sport vec su premije nagrada za postignute rezultate ,ulaganje u sport je ulaganje u hale opremu trenere u skole rad sa decom u skolama itd itd .Recimo u sportovima na vodi ulaganja su nam jako mala a ti sportovi bi mogli doneti medalje takodje u gimnastici ulaganja minimalna atletika se tek u zadnjih par godina malko budi tako da premije ko premije ne znace puno potrebno je stvarati uslove da se mogu praviti vrhunski sportisti
Z

ZoranKvc

pre 3 meseca

Nije bitan kvantitet, nego kvalitet, može li neko do medalje ili ne, i koje? Prošle OI smo imali 87 takmičara a Hrvati 60, a oni su u konačnom skoru završili ispred nas, zbog više srebrnih medalja. Slovenci su imali 53 takmičara a isti broj zlatnih. Ovaj put moramo biti bolji.

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Trebali bi da imamo sigurno minimum 95 a cekaju se odbojkaši.
N

NEĆEMO DUBAI u ABA LIGI

pre 3 meseca

Kako Srbija nema bolje basketašice 3x3?
M

Medalje

pre 3 meseca

Se uzimaju u pojedinačnim sportovima. Samo pogledajte kineze, pa oni na strunjači osvoje većinu medalja,gimnastika,itd.
B

Belgrano

pre 3 meseca

Ameri na proslim OI samo u plivanju uzeli 30 medalja, nestvarno.
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Sta je nestvarno za najrazvijeniju zemlju sveta, koja ima neogranicene resurse, gde se sport uci u skolama, i ima prijavljenih 340 miliona stanovnika. Ne postoji sportskija nacija za kolektivne sportove na svetu od Francuske u ovom trenutku, nece moci da pariraju u individualnim sportovima, ali mislim da u Parizu mogu da ogromnog broja medalja.
H

Haha

pre 3 meseca

Kao Holandjani, nema ih u zimskim sportovima osim u brzom klizanju, gde osvoje po desetak medalja i budu medju uspesnijima. Malo je cudno to bodovanje na OI, neko je najbolji u kosarki, osvoji zlato a drugi u plivaniu nije ni u pet ali i takav moze da se naosvaja medalja kad ima sto disciplina.
B

Belgrano

pre 3 meseca

Odbojkasi imaju odlicne sanse. Deli se jos pet viza na osnovu FIVB rangliste, a po njoj smo trenutno deveti, a pet reprezentacija ispred je vec kvalifikovano, dakle cetvrti smo prema sadasnjom stanju za vizu. Da ne odemo bi morali da nas prestignu i Kuba i Holandija, a oni su podaleko od nas. Imamo izgledne sanse i to ce verovatno biti i zadnja sansa za odbojkase za mnogo godina. Bice jos viza u tenisu, dzudou, atletici, streljastvu, bice sigurno preko 100 putnika, a mozemo do 8-10 medalja nadam se. Idem u Pariz da gledam i jedva cekam!
A

Atanasijević Aleksandar

pre 3 meseca

Još 5 najbolje rangiranih će dobiti vizu, sa tim što će jedna od tih biti iz kontinenta koji nema predstavnika tj iz Afrike(najverovatnije Egipat). Tako da smo mi 5. za sada i ne smeju da nas predju Kuba i Holandija posle Lige nacija
G

GostMilojko

pre 3 meseca

Ne, kakav smo narod, mi moramo odmah da se poredimo sa drugima, ne da slavimo što mi imamo 78 nego što imamo mnogo više od Hrvata. To je uspeh!
L

Ljudi

pre 3 meseca

Napravili su poredjenje sa svim zemljama koje nas okruzuju a ne samo sa Hrv. Citaj ceo tekst, a ne samo naslov.
D

Druže

pre 3 meseca

To upravo hrvati rade, a mi pre kopirali. Uvek se gleda ta bivša država, i meni je to glupo.
S

Slepac

pre 3 meseca

Grcka, Portugal u naslovu a ti vidis samo Hrvate. Cini mi se da veci ti kompleks od komsija imas nego sto drugima prebacujes
N

Nenad1246

pre 3 meseca

To mi tako od poglavice pa naniže
M

Mikac678

pre 3 meseca

Kad čovek pogleda ove brojeve tačno vidi koliko kod nas postoji besmislenih dosadnjakovića, koji svako malo nešto pljuju a bukvalno smo kad se uporedi broj stanovnika, bdp i svi uslovi u kojima živimo zadnjih 70-80 godina mi smo u top 10 nacija u svetu!
s

srbija 1.1

pre 3 meseca

Bravo za Vujadina! Srbija ne sme da stane
B

Backa

pre 3 meseca

Pazi ovog debila, oboleli od politike
B

Batistut1

pre 3 meseca

Boli me k
J

Joksa1986

pre 3 meseca

Idi doktoru dok ne bude kasno...
A

Ako t

pre 3 meseca

Te boli što pišeš, idi kod doktora.
n

nick kerr

pre 3 meseca

Добро стојимо у колективним спортовима. Тако дванаест кошаркашица може да освоји једну медаљу а четри пливача четри медаље. Са друге стране, медаља у кошарци вреди више него двадесет у баскету, сурфовању (хахаха), стрељању.
O

Opa Miki

pre 3 meseca

Prvo, na OI svaka medalja vredi isto za plasman države, tako da se isto vrednuje i košarka i plivanje i basket 3x3 i streličarstvo.. Drugo, streljanje nije sport... Postoje streljaštvo i streličarstvo
n

nick kerr

pre 3 meseca

Медаље се бодују једнако? Ма није могуће?! Баш зато што се у укупном пласману вреднују једнако, Американци су ургирали да се провуче сурфовање и друга зезања јер су мислили да ће да побегну Кинезима. А сви знамо да је олимпијска кошарка број један.
D

DraganKojic

pre 3 meseca

Pogotovo medalja u brejkdensu ta vredi najvise
S

Ser Alex

pre 3 meseca

Ako se gledaju merljivi parametri, a to su gledanost i popularnost sportova na OI košarka je daleko iza atletike, plivanja i gimnastike
S

Srbijaaaaa

pre 3 meseca

Mi smo sjajni, s obizrom koliko smo mali a toliko sportista ce nam ici na OI. Pogledajte Tursku, oni u lazu u sport 200 puta vise i ako su 200 puta manje talentovani od nas, za sad ih ide 50, koliko samo oni ulazu u zensku kosarku govori cinjenica da za zenski BC Fenerbahce igra vise WNBA igracica nego Turkinja. Treba da budemo ponosni i da bodrimo nase sportiste, a ne da kritikujemo kosarkasice koje su i pored neulaganja otisle u Paris, dok Turkinje sa 200 puta vecim budzetom u zenskoj kosarci verovatno nece ni ici u Pariz, a nase idu na 3. uzastopne OI.
P

Postoji razlika

pre 3 meseca

U Turskoj pare ulazu privatnici koji hoce da im se to dobrim delom i vrati, preko ulaznica za BC Fenerbahce i slicno, da njihovi klubovi budu prvi u Evropi. A kod nas pare ulaze iskljucivo drzava i to u bunare bez dna. Zato Turcin vozi BMW x9 a Pera iz Trstenika vozi Stojadina od pre 60 god. Al bitno da se ima razonoda u vidu pivcuge uz TV.
S

Srbijaaaaa

pre 3 meseca

@Postojirazlika, pa sta mene zanima da neki klub izme nesto u Evropi a da mi reprezentacija ne uzme nista? Sta je Turska imala od toga sto Vakifbank u odbojci ima 7 titula prvaka Evrope a njihova reprezentacija za 10 godina igrala jedno finale ukljucujuci sva velika prvenstva, a igrale su samo finale EP i to da nisu bili domacini ne bi dosli ni do finala, imali laksi zreb nase devojke isle na Italiju u polufinalu. I evo uzele sad EP 2023. i to ne bi ni uzeli da savez nije kesirao i naturalizovao Kubanku. Oni sebe zovu “odbojkaska nacija” a reprezentacija im nema medalje sa svetskog a na OI tek se ove godine plasirali DIREKTNO, u Riu nisu ni igrale 2016. Na EP dodju do medalje jer je konkurencija losa, tu znas Srbija Italija Turska, dok ne vrate Rusiju. I sta sad ta “odbojkaska nacija” ima od Vakifovih 7 titula a repka im nije niko i nista do evo 2023 kad im Kubanka podigla trofej. Sta mene zanima titula u evropi u kosarci ako moja repka nece uzeti medalju na nekom velikom takmicenju i ponosno se ogrnuti zastavom i poljubiti medalju? Drze mi je da mi medalju ljudi Bogdan i Aleksa nego da mi ko njima medalje ljubi Brazilka i Amerikanka jer je Vakifu donela titulu. Ja ti kazem da oni max ulazu u klubove a da su im reprezentacije nikakve. O tome i turci pricaju, njima se to ne svidja i oni pricaju i pisu da bi vise voleli da im reprezentacije uzimaju trofeje a ne klubovi. Pa pravi zaljubljenici u odbojku u turskoj su rekli da nije bilo Vargas Srbija bi bila 4.put evropski prvak.
В

Всс

pre 3 meseca

“Postoji razlika”. Па ко брани приватницима да улажу код нас? Нек уложе. Ено нпр. уложили у Чуку, ТСЦ и чим изашли у Европу овде пљувачина што приватник није купио боље играче него прошли како су прошли. Приватника занима ЗАРАДА - неће он уложити да би имао губитак. Зато код нас држава мора да улаже јер нико неће давати десетине милиона сваке године у врхунски спорт! Нема интереса, мали смо. Турска има 85 милиона становника, само Истанбул има скоро као 3 Србије. Што се тиче тога ко шта вози - Србин у просеку вози боља кола од Турчина! Прво, тамо је огромна инфлација и велики проблеми. Друго, само у Истанбулу имаш више дебеле сиротиње него што Србија има становника! Идите и видите како милиони тешко живе. Зато те патетичне приче како смо ми јадни а други богати важиле су некад - нисмо ништа гори од већине држава. Притом, Турска је једна од највећих сила на свету!
C

Cirkus

pre 3 meseca

Prosečan Turčin ima prosečnu platu od 400$ znači BMW X može da sanja samo
H

Hahahahahahaha

pre 3 meseca

Čuj ovog "prosečan Turčin vozi BMW X9" 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣 nema veće bede od Turaka. Vozi prosečan Turčin BMW ali u Need for Speed-u