Komentari na vest

Santareli se ne zaustavlja: Koneljano dodao 20. trofej u kolekciju, četvrti ove sezone

o

odbojkas

pre oko 1 godinu

Santareli ce preporoditi Tursku. Ne sumnjajte u to. Dobio je i izuzetnog korektora /uz Egonu najboljeg/. Uzece medalje i u LN i na EP. Mozda ne zlato, ali medalju da. On je sa Srbijom za par meseci priprema napravio ekipu koja je na Svetskom prvenstvu sve oduvala, mada nije imala najbolje igracice. Ali je IMALA IGRU. Raznovrsna odbojka, odlicna igra u polju i blok, blok, blok,,, Videcete vec sa novim trenerom koliko ce to biti slabije, bar za 20 odsto. Znaci, trenutno najbolji trener na svetu u zensoj odbojci, Bilo bi zanimljivo videti sta bi Santareli uradio sa ruskom reprezentacijom da moze da se takmici. Ruskinje imaju niz ekstra talentovanih igracica i to bi bio tim koji deset godina niko ne bi dobio na velikim takmicenjima. Ovako, ostaje da za lovu koju mu srpski savez nije rteo dati radi cudo sa Turkinjama.
f

fact

pre oko 1 godinu

Vargas je ok korektor ali nije najbolja "uz Egonu" vec je iza i Egonu i Tijane i Haak. Turski primači su krš i to se najbolje vidi iz igre Ezacibasija gde imaju i najveci uticaj u igri(Baladin, Salina Sahin). Dizač je takodje problem jer Ozbaj koja i u Vakifbanku igra toplo-hladno u reprezentaciji igra još gore. Naz je i dalje sa 32 godine najbolji turski dizač ali ona nije htela da se vrati u reprezentaciju.
B

Berbatov

pre oko 1 godinu

Ako uzme medalje u LN i EP nije uradio ništa jer je to uspeo i Gvido bez Vargas. A Rusija je prošle godine na spartakijadi uzela treće mesto, tako da ne pravite epsko čudovište od reprezentacije Rusije.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Zoran Terzic,Danijele Santareli i Djovani Gvideti tri najbolja trenera danasnjice.
S

SrbijaKG

pre oko 1 godinu

Ubedljivo najbolji trener današnjice.
i

ironija

pre oko 1 godinu

Možda da nema Kiraljija i Lang Ping. Videcemo ga sa Turskom dal ce nešto uraditi jer lako je sa vrhunskim ekipama osvajati.
B

Berbatov

pre oko 1 godinu

Gvideti je uspeo sa lošijim timom da izbaci Fener iz LŠ. Santareli je svakako sam vrh i ne bih se bunio da je ostao selektor naše repke. Turska dobija Vargas. Ako su sa Karakurt znale da budu treće u ligi nacija i druge na Evropskom, sa Vargas mogu i do zlata.