Komentari na vest

Preokret: Rojević ostaje selektor Srbije

Д

Дебели Сремац

pre 26 minuta

Каже генерални секретар да се тражи начин за раскид уговора. Ево, раскинете уговор, платите човеку његово и крај. А за ове паметне који говоре о штетном уговору, где то неко може да раскида уговор једнострано, а да не плати одштету?
@

@Limuncelo

pre 38 minuta

Ugovor je jako dobar po Savez! Jer kad dodju neznalice kao što su ove štiti ih da ne naprave ozbiljne gluposti. Prvo treba SVI da se izvinu Rojeviću za ono zdravom razumu neshvatljivo psihičko maltretiranje koje je preživeo od gle sad “ saradnika”! Sad kad nema Dušebajeva , Raula , Anćelotija onda Rojo odvedi nas na EP! Sad nema veze što će Rojević da otima igrače za Vojvodinu , što ga igrači neće, klubovi se bune, nema diplomu, pravi face na klupi, delegati se utrkuju da mu prete, to više nikom ne smeta …!!! Prosto je neverovatno kojim kadrovima se da da upravljaju Savezima , predstavljaju Zemlju , to je više neizdrživo!
G

Gile 88

pre oko 1 sat

Ma propao sport nemaju pojma ni borbenosti ni želje
G

Gost Pera Trta

pre oko 3 sata

Moze da bude selektor ko hoce pa da se dovede i najbolji selktor sveta mi sa porazom na EP od Crne Gore smo upali u grupu nepovlascenih ekipa i vise se nikada necemo kfalifikovati ni na jedno veliko takmicenje.
J

JMq

pre oko 2 sata

Istina. Nema ni kvaliteta.
S

Sjk09

pre oko 2 sata

Ne pricaj gluposti, na EP 2026 cemo se 99% plasirati. To ionako igra skoro cela Evropa (gde je iole solidan rukomet).
R

Ristanović

pre oko 2 sata

Ne zaboravi da smo ispali za jedan gol od Španaca,koji su posle par meseci osvojili bronzu na olimpijskim igrama.
R

Ristanović

pre oko 3 sata

Treba mu se zahvaliti što je uopšte pristao da bude selektor u ovom trenutku i u ovim uslovima.Za nagradu da mu se produži ugovor i da puna podrška.
L

Limuncelo

pre oko 2 sata

Da da al za pare sto mu je dao sljivo. . .i ugovor stetan po savez
p

pera kontras

pre oko 6 sati

pravi potez i jedini ispravan! sa srecom
G

GostBg

pre oko 6 sati

Jedino ispravno.
V

Vučič

pre oko 6 sati

Vučić - „ Treba dovesti u red RSS“ - Znači niko nije zadovoljan - "prodaje se magla" često se koristi u sportu da opiše situacije kada se očekivanja i stvarnost ne poklapaju. U kontekstu rukometa, može se odnositi na nerealna obećanja ili pretjerane tvrdnje o uspjesima, talentima ili potencijalu, dok stvarni rezultati ne odražavaju te tvrdnje. Ova fraza ukazuje na potrebu za realnošću i transparentnošću u sportskim strukturama, kao i na opasnosti od obmanjivanja javnosti i navijača. Trema Rojeviću dati pravu šansu !
R

RSS

pre oko 6 sati

Obečano od strane RSS - dovodimo jednog od 5 najbolja Trenera evrope ??? Pozicija trenera reprezentacije nije atraktivna zbog niskog nivoa podrške i finansijskih ograničenja. Nedostaju ulaganja u razvoj infrastrukture, stručno usavršavanje i stabilan sistem rada, što trenerima otežava da ostvare ambiciozne ciljeve. Pritisci od strane rukometnog saveza, nejasan dugoročni plan i često nedovoljna sredstva za osnovne pripreme dodatno obeshrabruju stručnjake, koji se suočavaju s brojnim izazovima bez adekvatne podrške.
R

RSS

pre oko 6 sati

Rojević je sasvim OK ! dajte mu uslove i vreme ! = ?