Komentari na vest

Počinje bitka za titulu: Crno-beli pucaju od samopouzdanja posle trofeja, idu po brejk u Šabac

P

P

pre 13 dana

Neka pobedi bolji!Samo da gledamo dobar rukomet.Srecno!
M

MM.

pre 13 dana

Kod Vose je zasicenje uzeli su 10× sve zivo.
V

Vlada Teneta

pre 13 dana

Ipak sam ja mnogo bitan, bas me briga sta ce sef Sljivo da mi kaze, ja cu da delegiram sudije koji su mi po volji i koji mi se ulizuju. Ionako Sljiva odlazi, i svi drugi odlaze, samo ja ostajem dozivotno komesar. Zato sto mnogo volim da imam funkciju.
H

Handball Fan

pre 13 dana

Po svemu viđenom u toku sezone titulu je najviše zaslužila Voša, s obzirom da su samo bod kiksnuli u regularnom delu prvenstva, a i u Evropi su bili jako dobri. Navijački voleo bih Šabac da osvoji, veliko je to ime, čisto da sr malo trgnu, ali realno je skoro nemoguće. Ne bi mi bilo mrsko ni da Partizan dođe do titule, pre svega zbog sjajnih mladih rukometaša koje ima . Moja prognoza je 1. Voša, 2. Partizan, 3. Metaloplastika, 4. Dinamo Pančevo. U svakom slučaju, nadam se da ćemo uživati u dobrom rukometu, fer sportskom nadmetanju, bez onih suvišnih trzavica oko suđenja, pa neka osvoji najbolji. A što se tiče termina, ja nemam reči. Ko to određuje, ima li ta osoba pojma i o čemu. Od svih mogućih termina ti izabereš kad se igra derbi. Sećam se pre dve godine reprezentacija je igrala revanš baraža sa Slovencima u Kragujevcu, a u istom terminu je bio derbi. Možete li kao redakcija postaviti pitanje ikome u tom nesretnom RSS? Verovatno sam jedina osoba u Srbiji koja će gledati meč u Šapcu umesto derbija, ali to nije bitno. Radi o tome da je dobar deo sportske publike ( pa i tih navijača Partizana) na neki način uskraćen.
2

256

pre 13 dana

Moje misljenje da Vojvodina ima ogroman pritisak i da nece lako do titule. Zaista jesu bili najbolji ali ovaj sad poraz koji su doziveli moze sve da promeni. Ja verujem da su izgubili 5 da bi im lakse bilo. Nego na nacin da vise puta imaju sve u svojim rukama i onda na kraju izgube mec. U svakom slucaju ide zanimljiv play of