Komentari na vest

Odbojkašice Srbije saznale rivale za plasman na OI u Parizu: Najteži iz prvog, ali i najlakši iz trećeg šešira

p

prognoza

pre oko 1 godinu

Lepo smo prosli sve u svemu- Najtezi iz prvog sesira, ali najlaksi iz treceg (Dominikanska Republika). Iz cetvrtog sesira po meni je Holandija i najlaksa, u velikom su padu, na proslom svetskom blagi uzas, jos pitanje da li ce bujs igrati, nika svake sezone sve gora i gora, Nemacka je mnogo tvrdja ekipa i sve su bolje tako da dobro da smo ih izbegli, Kanada jeste najjaca iz tog sesira, ali onda dobili smo Meksiko i Ukrajinu i Cesku koja je sa Orvosovom i Kosanjovom solidna ekipa.. Sve u svemu treba da se plasiramo, C grupa ubedljivo najteza dok su nase i B grupa izjednacene

……..

pre oko 1 godinu

Treba dodati i da je mlejnkova solidan igrac koji igra u turskoj ligi tako da je ceska mozda cak i favorit iz senke za 3,4 mesto ali za plasman nikako
m

meoni

pre oko 1 godinu

Da smo namestali, ne bi bolje. Po meni... Znam da je na devojkama da to izguraju, ali pogledajte grupu C. Pakao... Puno takmicenja ovog leta, pa devojkama zelim da im misici i zglobovi budu uvek kao "podmazani"... :) Navijamo za vas! Ideemooo! :)
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Lepa grupa za Srbiju trebalo bi da se borimo sa Kinom za prvo mesto.Holandija je znala da nas muci kao i Kanada,Dominikansku Republiku i ostale iz grupe dobijamo.
R

Rivalke

pre oko 1 godinu

Jedva sno pobedili Holandiju u ligi nacija prošlog leta. 3-2 za Srbiju. Kina naravno veliki favorit. Sa ostalim ne sme da bude većih problema. Kao drugi idemo u Pariz po meni.
e

easy money

pre oko 1 godinu

Mi smo svetski šampioni i naravno da smo favoriti protiv svih ovih ekipa. Holandija solidna ekipa, ali ništa specijalno sa Tijanom se to lako rešava 3:0. Kina dobra ekipa ali nije ovo 2016 godina kada su bile u zenitu.
F

France

pre oko 1 godinu

Francuska bila olimpijski šampion ispala u osmini evropskog odmah nakon Tokija. To što si svetski šampion ne znači ništa. U košarci smo bili 2 na svetu na odosmo u Tokio, a gde smo trebali braniti srebro. Odbojkaši 2019 prvaci evrope i ne idu na olimpijske igre. Kao i košarkaši ispali u kvalifikacijama. Verovatno smo već proglašeni i za finaliste u Parizu. To je taj Srpski mentalitet. Posle se čudimo šta se desilo....
e

easy money

pre oko 1 godinu

E jesi upucen svaka čast ahahha Francuzi nakon što su postali olimpijski šampioni su na to EP poslali oslabljen tim kao i Rusi jer ih prosto to nije zanimalo. Košarkaši nisu bili drugi na svetu u trenutku kvalifikacija za Tokio vec su bili 5 sa poslednjeg SP u Kini 2019. Ko god je iole upucen u odbojku vec može da prognozira ko ce se plasirati na OI, a iz naše grupe smo svakako to mi i Kina.
F

France 1

pre oko 1 godinu

Došli su na novim selektorom po medalju na evropskom Francuski igrači. . Ispali kao što je napisano. Bez dva, tri igrača ali svakako kao olimpijski šampioni su stigli. I mi smo igrali evropsko nakon Tokija pa stigli do finala sa devojkama . Košarkaška reprezentacija Srbije je bila druga na olimpijskim igrama 2016 i druga na evropskom a ispala u Beogradu na kvalifikacijama od Italije za Tokio. Odbojkaši evropski šampioni 2019 i nisu prošli kvalifikacije. Samo par primera. Jako dobro upućen. I mi smo na svetsko prvenstvo 2022 otišli bez pola tima, kao prvaci i odbranili titulu u ženskoj odbojci i sa novim selektorom.
e

easy money

pre oko 1 godinu

A šta ti pokušavaš ovde da dokažeš, da imaš dobro pamcenje? Francuze je baš zanimalo EP nakon što su postali olimpijski šampioni aha(dovoljno da se Engapetu ne igra i Francuska nije ta ekipa) a upravo je to bio slučaj na EP. Naše odbojkašice su pridavale pažnju na to EP jer se igralo u Beogradu i to je nekima bilo poslednje takmičenje u reprezentaciji. Celo to leto 2021 i na OI i na EP je zavisilo od Tijane, koja je sama dogurala tim do olimpijske bronze. I da manite me poredjenja odbojkašica koje su na svim OI od Pekinga 2008 bile sa košarkašima(koji su samo u Riu 2016 bili, čisto da se informišete malo). Ajde kad si toliko upucen onda nam objasni zašto bi svetske šampionke trebale da strepe od bilo koje ekipe(sem donekle Kine) iz ove grupe?
F

France 2

pre oko 1 godinu

Ok, ako je Tića sama sve odradila onda je nepotrebno bilo šta objašnjavati. Moje mišljenje je da su u Tokiju Maja i Rašić igrale sjajno. Ali neka bude po tvom. Tijana koja je da se razumemo daleko najbolja u reprezentaciji je eto sve sama uradila i donela nam bronzu. Na evropskom 202 nas dovela do finala. Sve u redu idemo kao prvi sa kvalifikacija i donosimo medalju iz Pariza. Nema potrebe da razmišljamo o porazu od bilo koga sve do finala OI.
e

easy money

pre oko 1 godinu

Pa sva je prilika da ce jedino one i biti jedini ozbiljan kandidat za medalju od svih naših ekipnih sportova. Malo ko je verovao pred SP da one uopšte mogu do bilo koje medalje a kamoli da odbrane zlato bez ijednog poraza. Dobro se secam kako su potcenjivane i prognozirali su da ništa nece uraditi na SP jer su imale poraze u pripremnim utakmicama od Italije i Turske. A što se ostalih sportista tiče pa ova mala Srbija je vec obrnula igricu kada je imala 4 medalje u ekipnim sportovima u Riu 2016 i bila rame uz rame sa Amerikom.
O

Opa brale

pre oko 1 godinu

Kanada, Dominikana i Holandija su bile na svetskom prvenstvu 2022 plasirane kao 10.11 i 12 reprezentacija. Imali smo dosta teških utakmica sa Holandijom prethodnih godina kao i polufinala i finala na velikom takmičenju. Nije lak posao za devojke. Naravno srećno i da idemo u Pariz.
o

objektivno 2

pre oko 1 godinu

Srbija i Kina veliki favoriti za prva dva mesta. Dominikana i Holandija nisu za potceniti, ali ako budu kompletne i ako ovaj novi selektor nije levat - mora se biti na prva dva mesta.