Nikola Janevski (©RK Dinamo)
Nikola Janevski (©RK Dinamo)

Nikola Janevski vodi Pančevce, stigao i talentovani Leo Feješ

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.05.24. | 21:48

Mladi stručnjak dobio poverenje uprave Dinama. Prvo pojačanje dolazi iz Crvenke

Posle odlaska iskusnog stratega, nekadašnjeg selektora Bosne i Hercegovine, Dragana Markovića sa kormila rukometaša Dinama, uprava Pančevaca je rešila pitanje trenera.

Pominjali su se mnogo stručnjaci. Alem Toskić je bio prvi pik, ali je odbio ponudu. Poverenje je dobio mladi stručnjak Nikola Janevski.

Izabrane vesti

Sportski sektor na čelu sa Aleksandrom Blegojevićem odlučio je da ukaže poverenje mladom i perspektivnom treneru koji se dokazao radom u rukometnoj akademiji, koji je krunisao titulom šampiona Druge lige Vojvodina. Angažovanjem Nikole Janevskog uprava kluba pokazuje nove ciljeve, a to su stvaranje i afirmisanje perspektivnih trenera i igrača. Janevski je u klubu dugi niz godina, radio je kao pomoćni trener u prvoj ekipi, a samostalno je predvodio mlađe kategorije kao i seniorsku ekipu rukometne akademije Dinamo i RK Jabuka”, saopštili su u klubu iz Banata, četvrtoplasiranom timu Super rukometne lige Srbije.

Dinamo će da podmladi redove naredne sezone. Dva pojačanja su kaparisana, a to su desni bek, nekadašnji juniorski reprezentativac Srbije Boško Stanisavljević koji stiže iz kragujevačkog Radničkog i desno krilo Uroš Kolundžić iz Crvene zvezde. Na meti je i srednji bek Benidorma, bivši igrač Crvene zvezde, Mirko Đurović.

Prvo pojačanje je zvanično predstavljeno, a to je srednji bek Crvenke i juniorski repezentativac Srbije Leo Feješ. On je rođen 2004.godine.

Klub je napustilo mađarsko desno krilo Boris Dernjei koji će naredne sezone da igra za novog člana elitnog ranga kod naših severnih suseda, Đer. Kapiten ostaje iskusno desno krilo, nekadašnji reprezentativac Srbije Miloš Kostadinović.

Dinamo će da predstavlja Srbiju u EHF kupu i naredne sezone.



tagovi

RK Dinamo PančevoRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara