Vidačić u napadu (©MN Press)
Vidačić u napadu (©MN Press)

Nižu se pojačanja u Humskoj: Stigla i ćerka Vladimira Vidačića

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.07.24. | 21:34

Milica slovi za jednu od najperspektivnijih srpskih odbojkašica

Nisu odbojkašice Partizana u protekloj sezoni imale previše uspeha i borbu za trofej Superlige Srbije završile su već u četvrtfinalu plej–ofa, ali u narednoj bi mogle da igraju značajniju ulogu. Ako je suditi po potpisima koji se nižu u Humskoj, trener Nenad Živanović trebalo bi na raspolaganju da ima daleko jači i kvalitetniji sastav nego u prethodnom izdanju elitnog ranga.

Posebnu pažnju privuklo je angažovanje mlade korektorke Milice Vidačić (17). Navijači crno–belih dobro se sećanju njenog oca Vladimira, koji je svojevremeno nosio dres košarkaškog kluba, dok je majka Jela u istom sportu ostavila traga u ekipama Crvene zvezde, Voždovca, Beopetrola i Vojvodine, pored inostranih avantura u Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Grčkoj. Zvanično najperspektivnija igračica u našoj državi za 2023. godinu po izboru Odbojkaškog saveza Srbije, u dosadašnjoj karijeri bila je članica Kleka i TENT–a iz Obrenovca.

Izabrane vesti

Parni valjak velika očekivanja ima i od primača servisa Dejane Lekić (24). Dama koja se polovinom prošle sezone vratila na domaću scenu i pomogla beogradskom Radničkom da izbori opstanak u Superligi, branila je boje Kraguja, pazovačkog Jedinstva, subotičkog Spartaka, ali i mađarskog Svetog Benedikta. Na kraju, ne i najmanje važno, jedan od dva večita rivala je kompletirao i poziciju srednjeg blokera parafom mlade Ive Lazić (20), koja je stigla iz redova Kleka.

Podsećanja radi, seriju potpisa započela je tehničarka Jelena Luković (28), možda poznatija pod devojačkim prezimenom Vignjević. Kako je tada navedeno na klupskom sajtu, talentovana i iskusna igračica Inđije sa sobom donosi bogato iskustvo na najvišem nivou i da će samim time značajno doprineti ekipi u predstojećoj takmičarskoj godini.

Piše: Uroš Selenić



tagovi

ŽOK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara