Komentari na vest

Evropom vlada Dušan Mandić! Galaktička imperija pala, prekinuta tiranija Pro Reka

M

Mynx

pre 24 dana

Reci da su Sukno,Ivovic i Udovicic bolji od Filipa su prosto receno nebuloze. Prvo ako gledamo ko je vodio najtrofejniju i najjacu reprezentaciju sveta svih vremena ikada i bio najbolji igrac Filip je. Drugo ako gledamo ko je najvise puta proglasavan za najboljeg igraca Evrope i Sveta,Filip je. Trece ako gledamo ko je osvojio sve sto se moze osvojiti i na reprezentativnom i timskom nivou Filip je. Cetvrto ako gledamo koga vaterpolo svetski strucnjaci najvise pominju za najboljeg Filipa pominju,i sigurno ce za par godina da ga proglase najboljim igracem sveta svih vremena,Benedek jeste klasa ali najbolji igrac zadnje decenije je dobio iz tog razloga sto je umro,ne kazem da nije trebao da dobije i da je nezasluzeno jer je klasa top 5 svih vremena,ali vrlo verovatno ne bi dobio da mu se to nije desilo. Peto ako gledamo ko je najbolji strelac rep Srbije,znaci jedne od 2 najbolje i najtrofejnije vaterpolo vele sile Filip je 2 strelac odmah iza Sapica a Sapic je davao po desetak golova protiv Kine,Juzne Afrike,Koreje i Argentine gde se izivljavao inace nikad ne bi bio pre Filipa. Sesto ako neko nikad nije izdao kada je trebalo i postigao gol Filip je,jednostavno rodjeni pobednik. I sedmo ne znam po kom kriterijumu su Sukno Udovicic i Ivovic bolji od Filipa prvo po osvojenim titulama i nagradama mu nisu ni do malog prsta a drugo i u igri pusti odbranu u vaterpolu je itekako bitniji napad,daleko da nije bitna odbrana ali napad se prvi gleda,a i u odbrani je Filip bolji od Sukna nije on ni tolika rupa u odbrani,Udovicic i Ivovic jesu bolji defanzivci od Filipa ali oni su bekovi tako da je to normalno a Fica je igrao na nezgodnoj strani,uglavnom Fica je bolji i asistent i organizator igre i suter i napadac od svih navedenih a ne samo bolji golgeter.i kompletniji je igrac,tu najvise od svih kojih si naveo Kasas moze da mu stane na crtu ali i on je po meni iza jer je dosta slabiji napadac.A kad si naveo defanzivu sto onda bar ne navede i Prlainovica koji je u odbrani bolji od svih navedenih sem Kasasa,a ujedno i najbolji organizator igre i asistent u vaterpolu svih vremena plus golgeter,pa on je bolji od svih navedenih i po meni odmah iza Filipa.
M

Mynx

pre 24 dana

Prijatelju svaka cast za Madarasa dobar je on,ali ne moze prici Benedeku,Mandicu i Filipu oni su ipak klasa iznad sto se tice levorukih,bolji levaci od Madarasa su cak i Garsija,Jokovic,Vamos,Zalanki,Gergelji Kis.A sto se tice Filipa on je sigurno najbolji svih vrrmena ne samo levak vec i igrac.
m

milutin 15

pre 24 dana

svaka čast Fići,Mandić,ali mora se biti realan pokojni Tibor Benedek(umro sa 48) , trostruki olimpijski šampion, je najbolji vaterpolista svih vtemena,to će vam potvrrditi svaki nas vaterpolista
F

Filip je

pre 24 dana

Top igrac ali nije najbolj lkad,mozda ni top 5...Imas Sukna, Kasasa, Ivovica,Vanja Udovicic itd..Filip je mozda najbolji suter,ali nema on defanzivu da bi bio najveci ikad.
F

Filipppppoo

pre 24 dana

Bravo šanedu, zasluzeno!
L

Like a boss

pre 24 dana

Gangula na aparatima
I

Indijanac72

pre 24 dana

Najveci uspeh Novog Beograda je sto su probudili jednog od najboljih igraca sveta Dusana Mandica,kad su ga prosledili svom B timu,Vukovima i zabranili treninge sa prvim timom.Proradio je inat u njemu i sam ih je dobio u polufinalu a potom razmontirao u finalu najbolji tim u Evropi poslednje decenije,Pro Reko..Nadam se da ce tako nastaviti na Olimpijadi.Bravo za Novi Beogead,koji radi na razvoju Srpskih igraca.
I

Indijanac 2

pre 24 dana

Mandic je dosao u NBgd kao najbolji igrac sveta, a onda su krenuli da ga unistavaju. Nije se dao Manda. E, Soro, indijancu, slab ti je ovo komentar.
V

Vamos

pre 24 dana

I dalje skolarci VK Partizan vladaju evropom i svijetom. Ta skola je dolaskom jedne vlasti ugasena i to je to sto se tice vaterpola u nasoj Srbiji
k

krojač

pre 24 dana

Voleo bi da si upravu, ali on je školarac Herceg Novog!!!
Х

Хаха

pre 24 dana

Угашена тако што јој је поклоњен базен. Прочитани сте, престаните да кмечите!
д

дон јое редингтон

pre 25 dana

карма правда је чудо
V

Vaterpolo

pre 25 dana

Kvalitetna utakmica moglo ja da ude u peterce ali svaka cas Ferencvarosu bas su odigrali odlicno cijele sezone i zasluzeno uzeli titulu.Dobra sezona za Dusana bio je i veceras odlican bice tesko na oi ali ako odigramo bolje nego na sp imamo sanse za medalju.Dosta bas izjednacenih ekipa ce biti u Parizu ali ova Dusanova titula fin uvod pred pokusaj da uzmemo trece zlato u nizu iako su sanse za to male.
j

jel neko

pre 25 dana

za vaterpolo...bravo
M

Momora

pre 25 dana

Uz Filipa najbolja leva ruka ikada!🇷🇸🇷🇸🇷🇸
c

cao cao

pre 25 dana

Odličan, ali očigledno slabo pratiš vaterpolo čim zaboravljaš Benedeka i Madaraša
=

=9-56k[p234

pre 24 dana

on je sebe srozao odlaskom u novi beograd kod sapketa
P

Paulo

pre 25 dana

Obajvite mi komentar

The Intersect

pre 25 dana

bravo decko, karma je čudo… kada si se samo resio Novobeogradskog mutanta
v

vladano79

pre 25 dana

Bravo majstore. Pozz za Sapica
P

Paulo

pre 25 dana

Bravo Mando bravo care svuda si postovan i uvazavan zbog svoje klase samo ganguli i soru nisi valjao to valjda govori nesto o njima.
P

Plitak potok

pre 25 dana

Bravo Dule brate nas! Sve sto si istrpeo i kroz sta si prosao, sve ti se duplo vratilo! Bog vidi sve!
g

gost1978

pre 25 dana

ne mogu sapic i njegovi da uniste ono sto je partizan pravio ni deceniju posle
c

cao cao

pre 25 dana

partizan je prvi pravio lom kakav pravi NBG sada
g

gosty

pre 25 dana

TAKO JEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!
T

TD

pre 25 dana

Pro Reko nije veci od Partizana.
D

Dorcolac

pre 25 dana

11 liga sampiona je vece od 7 liga sampiona obrazuj se mqlo
T

TD

pre 25 dana

Pro Reko je do pre 20-ak godina imao samo dve titule, nebitno je tvoje misljenje.
T

TD

pre 25 dana

Ne kaze se obrazuj nego informisi se, analfabeto, a ti o mojem obrazovanju i mojoj informisanosti mozes samo da sanjas.
P

Pa dobro

pre 25 dana

Koliko partizan ima u poslednjih 20 godina osvojeno ls? Svako ima svoje vreme a racunica je jasna pro reko ima daleko vise trofeja ls a partizan nije cak najveci ni na balkanu vec mladost koja ima isti broj trofeja u ls ali i jedno finale vise 😉😊
T

TD

pre 25 dana

Glupost, Partizan je ubedljivo najveci klub na Balkanu, pogledaj samo koliko puta smo mi bili prvaci u SFRJ, a koliko oni.
B

Babaroga

pre 25 dana

Bravo Dule momčino, najbolji vaterpolisto na svetu