TREĆA SMENA: Kolaž južnoameričkih fudbalskih liga uz raspucane Bruklin Netse

Vreme čitanja: 3min | ned. 31.01.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

FLUMINENSE – GOJAS, 00.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 1)

Šest kola pre kraja Brazileiraa Fluminense je na bod od zone kvalifikacija za Libertadores, odnosno šest od četvrtog mesta koje garantuje direktan plasman u grupnu fazu kontinentalne smotre. Protiv Gojasa na stadionu Nilton Santos budući da je Marakana ugostila finale Libertadoresa, ne bi smelo da bude opravdanja za bilo koji ishod osim trijumfa. U prvom delu sezone velikan iz Rio de Žaneira slavio je 4:2 u gostima, ali je u dva navrata pre toga bolji bio sastav iz Gojanije.

KURIKO UNIDO – UNION ESPANJOLA, 01.00

(Fudbal, Čile 1)

Union je trećeplasirani tim čileanske elite i zato potpuno paradosalno deluje podatak da je šest puta zaredom propustio priliku za pobedu (četiri remija, dva poraza). Zato je gostovanje Kuriko Unidu idealno za prekid loše serije. Domaćin nikada nije pobedio Espanjolu – sastajali su se devet puta uz osam pobeda Uniona.

BUKARAMANGA – INDEPENDIJENTE MEDELJIN, 01.40

(Fudbal, Kolumbija 1)

Apertura u Kolumbiji tek što je startovala, a posle dve runde Bukaramanga i Independijente imaju po pobedu i poraz. Njihove međusobne duele poslovično prati veliki broj golova. Na tri od poslednjih sedam padalo je bar četiri pogotka. Uz to Bukaramanga je slavila samo jednom u poslednjih osam međusobnih mečeva kada je bila domaćin timu iz Medeljina koji je pobeđivao u četiri navrata.

SANTOS LAGUNA – KLUB AMERIKA, 02.06

(Fudbal, Meksiko 1)

Posle tri kola u meksičkom šampionatu Santos Laguna ima dve pobede i remi i još uvek nije dozvolila rivalima da joj zatresu mrežu. A pobeđivala je ozbiljne rivale poput Tigresa i Kruz Azula. U goste joj sada dolazi najtrofejniji klub Meksika, Amerika od koje je gubila dva puta u poslednja tri sučeljavanja.

DEFENSOR SPORTING – RIVER PLEJT, 01.30

(Fudbal, Urugvaj 1)

Domaćin uoči treće runde sa četiri boda ne zna za poraz, gosti sa jednim još uvek čekaju na pobedu. Defensor je već u prošloj rundi imao jedan od najtežih izazova sezone i okršaj sa najtrofejnijim urugvajskim klubom Penjarolom, ali je uspeo da savlada rivala koji je korz istoriju 50 puta bio na tronu države. Odličan zamajac Sportinga za sve ono što sledi. Moraće domaćin ipak oprezno protiv tima koji nije uspeo da pobedi sedam puta uzastopno.

SAD – TRINIDAD I TOBAGO, 01.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Jasno je da su Sjedinjene Američke Države apsolutni favorit, iako je reč o prijateljskom duelu. Jenkiji su u poslednjih šest utakmica, računajući i prijateljske pobedili pet puta, a u poslednje dve demolirali su Salvador i Panamu sa 6:0, odnosno 6:2. Kada je reč o gostima, Trinidad i Tobago bi bio u seriji od 15 poraza da nije bilo utakmice sa Angvilo i pobede od čak 15:0! Poslednji put kada su SAD i karipska selekcija odmerili snage bio je to 2019. na Gold Kupu, a Jenkiji su slavili 6:0.

VAŠINGTON – BRUKLIN, 01.00

(Košarka, NBA)

Zahuktali Bruklin Netsi dolaze u prestonicu i Kepital van arenu da protiv Vizardsa koji su na začelju istoka pokušaju da zasluže petu uzastopnu pobedu. U prethodnom meču tim iz Njujorka ubacio je 147 poena Oklahomi i to bez Kevina Djurenta. Posebno obećava statistika koja kaže da se igralo nesebično pa Harden i Irving imali po 25 poena, Heris 20, a Braun jedan manje.

MINESOTA – KLIVLEND, 02.00

(Košarka, NBA)

Minesota drži fenjer na zapadu i u ozbiljnom je procepu. Upisala je samo jednu pobedu na poslednjih osam utakmica. Timbervulvse eventualno može da hrabri skor protiv Kevsa u prethodnih pet duela od kojih su četiri rešili u svoju korist. Tri od pomenutih pet završili su se sa relativno malim brojem poena za NBA standarde.


tagovi

Treća smenaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara