REZZIME DANA (četvrtak): Niste verovali u Zvezdu

Vreme čitanja: 4min | čet. 18.02.21. | 23:30

Pogledajte ko vam je 18. februara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

VOLFZBERGER – TOTENHEM (tip 2, kvota 1,40) – rezultat 1:4

Totenhem je praktično odradio ceo posao u prvom meču pošto je savladao Volfzberger u prvoj utakmici sa 4:1 (3:0). Tačnije, sve je bilo jasno već posle malo više od pola časa igre, pošto su Pevci tada vodili sa 3:0. Konačno je jednu dobru utakmicu u dresu londonskog kluba od povratka iz Reala odigrao Geret Bejl.

Opširnije OVDE.

SOSIJEDAD – MAN. JUNAJTED (tip 2, kvota 2,60) – rezultat 0:4

Pričao je Ole Gunar Solskjer, pa ponavljao da je Real Sosijedad najteži rival kojeg je Mančester Junajted mogao da dobije. Težina se nije osetila u meri koje su reči norveškog stručnjaka nagoveštavale. Jer Crveni Đavoli imaju Bruna Fernandeša, a Portugalac je pola tima, neki će reći i mnogo više. Saigrači su propuštali šanse, a Bruno pogađao, srozavao samopouzdanje nominalnom domaćinu, a uz pomoć Rašforda i Džejmsa praktično ugasio sve nade Baskijaca da mogu da se vrate u revanšu.

Opširnije OVDE.

BRAGA – ROMA (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 0:2

Vučica je napravila lepu zalihu pred revanš u kojem će biti domaćin. Džeko je načeo protivnika već posle pet minuta igre, dokusurio ga je Borha Majoral u 86. minutu, tako da je rimski tim zapravo bljesnu u prvih i poslednjih pet minuta, ali vas je ipak dugo, dugo držao u neizvesnosti.

ANTVERPEN - RENDŽERS (tip 2, kvota 2,07) - rezultat 3:4

Kada bi se večeras davala nagrada za najuporniji tim, koji je odbijao da “umre” na terenu kada je njegovom rivalu baš sve polazilo za nogom, onda bi je poneo Glazgov Rendžers. Policajci su dozvolili protivniku preokret, a onda i oni okrenuli rezultat i odneli veliku pobedu iz Antverpena – 4:3.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

CRVENA ZVEZDA - MILAN (tip 2, kvota 2,10) – rezultat 2:2

Kada je sve delovalo izgubljeno, kada je izgledalo da je Milan na beogradskoj Marakani rešio pitanje plasmana u osminu finala Lige Evrope, pojavio se ON. Zvezdina talija je kao u pesmi ’Hej Pavkov, skoči daj gol glavom’ uradio baš ono što se tražilo i u poslednjim sekundima meča doneo remi nade pred revanš na San Siru.

Opširnije OVDE.

SLAVIJA PRAG - LESTER (tip 2, kvota 2,20) – rezultat 0:0

Naleti Lisica nisu bili naročito učestali, dva puta je opasno pretio Harvi Barns ali to nije bilo dovoljno da Lester sa prednošću napusti prestonicu Češke. Slavija je čak uspela da nadmaši rivala po broju pokušaja, kako generalno tako i u okvir, ali nije uspela da stekne zalihu pred duel na King Pauer stadionu. Ipak, predstava Slavije nagoveštava da Lester u revanšu neće imati lagan posao.

MOLDE - HOFENHAJM (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 3:3

Hofenhajm se muči u Bundesligi i samo ga pet bodova deli od zone ispadanja. U Ligi Evrope do sada nije imao problema, lako je prelazio sve prepreke. Izgledalo je da će tako biti i danas. Momci Sebastijana Henesa imali su velikih 3:1 na gostovanju u Moldeu i potpuno kontrolu utakmice, da bi u 63. minutu Munas Dabur promašio penal. Umesto debakla, Norvežani se potpuno vraćaju u igru za svega četiri minuta i uspevaju da izbegnu poraz.

Opširnije OVDE.

BENFIKA – ARSENAL (tip 2, kvota 2,05) – rezultat 1:1

Rimski Olimpiko bio je arena u kojoj su zaratili Benfika i Arsenal, a oni su u večnom gradu režirali okršaj koji je lako mogao da prevagne i na jednu i na drugu stranu. Ipak, Orlovi i Tobdžije nisu nam priredili kakav fudbalski spektakl i znajući da je reč o dva od tri najefikasnija napada grupne faze Lige Evrope, nije preterano reći ni da su razočarali jer su čitavu zabavu spakovali u dva, tri minuta - 1:1.

Opširnije OVDE.

GRANADA – NAPOLI (tip 2, kvota 2,35) – rezultat 2:0

Tim iz Andaluzije nastavlja da pomera granice, letos je izborio prvo učešće na međunarodnoj sceni u istoriji, zatim se plasirao u grupnu fazu, preko zahtevnih protivnika kakvi su PAOK i PSV izborila nokaut fazu, da bi protiv Napolija pokazao spremnost za dodatni iskorak.

Opširnije OVDE.

JANG BOJS - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 2,55) – rezultat 4:3

Šta je proživeo Bajer u Bernu, ili bolje rečeno šta je Jang Bojs prošao u ovom meču, pa to će se dugo prepričavati! Niko ne može ni da pretpostavi ko je posle ovih 4:3, a prethodno vođstva Švajcaraca 3:0, bliži prolazu u osminu finala, ali ako druga utakmica bude bar upola interesantna kao budite sigurni da će to biti još jedan spektakl.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara