Humanitarni tiket u podne: Miki Damjanović tipuje za Opštu bolnicu u Priboju

Vreme čitanja: 3min | pet. 15.01.21. | 11:20

Rimski derbi glumcu miriše na 3+ ishod

Kome bi pomogao nego svojim voljenim Pribojcima. Vidi se i na osnovu izbora donatorske donacije da je Milorad Miki Damjanović o čijim glumačkim dostignućima ne treba trošiti previše reči svim svojim bićem okrenut ka rodnom gradu. Prođe li njegova postavka današnjeg, 1.680. izdanja tiketa plemenitosti, MOZZART će 156.500 dinara uplatiti Opštoj bolnici u Priboju. Tako stvari stoje kod glumca koga trenutno gledamo u ulozi inspektora Radića u veoma popularnoj porodičnoj seriji “Tate”.

Startujemo utakmicom UNION BERLIN – BAJER LEVERKUZEN. Aspirindžije bez sedmorice, a posle pobede od 4:1 nad Ajntrahtom u šesnaestini finala Kupa Nemačke gostuju u Berlinu. Union je pre ovog meča u istom takmičenju otišao u X sa Volfzburgom kada je štiklirana i GG4+ igra. Inače baš ovaj tip obeležio je poslednje dve pobede Leverkuzena na mečevima para, a čini se da je i ovog puta postava Aspirindžija jača, odnosno bliža konačnoj pobedi.

Izabrane vesti

„Verujem u pobedu Aspirindžija“, poručio nam je Miki Damjanović, koga je svakako proslavila uloga u kultnom filmu „Lajanje na zvezde“.

Sledi utakmica LACIO – ROMA. Ovo će biti 175. okršaj dva tima u zvaničnim utakmicama, a ukupno 153. međusobni meč u Seriji A. U ukupnom skoru Roma ima 65 pobeda, a Lacio 46, dok su 63 utakmice završene nerešenim rezultatom. Poslednja dva derbija bila su prilično napeta i završena su rezultatom 1:1, a od poslednjeg, koji je odigran 26. januara 2020. godine, prošlo je skoro godinu dana, pa nema sumnje da su se svi u Večnom gradu ozbiljno uželeli fudbalske svetkovine.

„Igram na golove, birajući 3+ tip“...

Rimski derbi tako je inspirisao Mikija, a on se zatim smesta okrenuo Belgiji i utakmici EUPEN – ANDERLEHT. Gostujulći Anderleht iako je daleko od idealnog, svakako je bolji od Eupena. Moraće to i da dokaže u gostima timu koji se u poslednja dva kola ratosiljao serije poraza, a poslednji put na meču para uspeo da iskamči nerešen ishod i na taj način se iskupi ua poraz od 6:1 koji mu je Anderleht naneo pre skoro godinu dana.

“Ponovo golovi jer mislim da je najbolje odigrati 3+”, kaže Damjanović.

A sada završni udarac glumca koji voli da promoviše poeziju, a koji je baš iz tog razloga posle 21 godinu profesionalnog bavljena glumom odlučio da režira kabare “Čeznem da vam kažem”! Pa da vidimo da li će se Mikiju u pesmu pretvoriti i tipovanje na utakmicu MONPELJE – MONAKO. Monaku je potrebna dvojka zbog bega od Marselja i Rena, a Monpelje je skoro pa idealan suparnik budući da u poslednje vreme beleži pad forme. Sa poslednja četiri domaćinstva ovaj tim ima tri poraza, plus remi sa Nantom, što znači da Monpelje može da pokuša osvetu X ishoda sa poslednjeg susreta para iz oktobra prošle godine.

„Kombinujem 2&2+”, poručio je naš današnji gost sve u želji da dođe do dobitka koji će uvećati našu ukupnu donatorsku sumu koja posle 225 prolaznih listića iznosi 17.994.794 dinara.

O karijeri Mikija Damjanovića mogli bi napisati mnogo, ali držimo da je ovom prilikom dovoljno navesti da je završio glumu u klasi profesora Predraga Ejdusa. Iza sebe ima više od 40 pozorišnih premijera, a oprobao se u ulozi producenta u predstavi “Pukla bruka”. Najpoznatiji je po ulogama u filmovima “Lajanje na zvezde” (1998) i “Smešne i druge priče” (2004). Osvojio je mnoge nagrade, među kojima su Nagrada za najboljeg mladog glumca na Danima komedije u Jagodini…

Na kraju, a pre nego što naš gost odabere adresu za donaciju preko Drine, još jednom stežemo palčeve ne bi li se nastavilo ono što je u 2021. godini započeo Zoran Moka Slavnić svojim bravuroznim tipovanjem za Univerzitetsku dečju kliniku “Tiršova”. 

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Miki Damjanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja "Drugačiji svet" iz Bijeljine. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 15,65, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara