Humanitarni tiket u podne: Entoni Smit tipuje za lečenje Anike Manić i Ivana Vasića

Vreme čitanja: 5min | pon. 12.10.20. | 10:25

Košarkaš čačanskog Borca očekuje plemeniti dobitak od 172.200 dinara

Pre nego što krenemo sa današnjim dobrotvornim tipovanjem moramo da konstatujemo da kompanija MOZZART ima još jednog plemenitog kladioca sa dobitnim tiketom. Košarkaš Slaven Čupković u petak je pogodio dve košarke i jedan fudbal. Meč Duizburg – Sarbriken je odložen, a pošto nije odigran u roku od 50 sati na tom meču je kvota jedan i humanitarni tiket od petka je dobitan. Dobitak od 74.005 dinara kompanija MOZZART doniraće za lečenje Anastasije Mitić – Fondacija Podrži život.

Današnji humanitarni kladilac, 1585. po redu, je Entoni Smit. Košarkaš Borca rođen je 16. marta 1997. godine. Nakon dve sezone koje je proveo na Barton Kantri Komjuniti koledžu u Kanzasu, gde je odigrao sve trideset tri utakmice i imao učinak od 12,7 poena po meču, uz osam skokova, prešao je u Marej Stejt Rejserse. Entoniju je rekord karijere 32 poena uz 11 uhvaćenih lopti. Karijeru na koledžu završio je sa ukupno šezdeset devet odigranih mečeva, na trideset sedam bio je starter. Preosek 6.6 poena i pet skokova po utakmici.

Izabrane vesti

Na startu sezone, u pobedi Borca nad Partizanom,  Smit je učestvovao sa devet datih poena. Pre nego što se fokusirao na plemenito tipovanje Entoni nam je kazao kakvi su mu prvi utisci o Srbiji.

“Sve je u najboljem redu, mada je ovo novo iskustvo za mene. Upoznajem se sa srpskim jezikom, kulturom, tradicijom, novim ljudima.... . Sviđa mi se okruženje, pošto sam i u dosadasnjoj karijeri igrao u manjim gradovima. Lepo sam prihvaćen, ljudi su dobri, uključujući trenera i saigrače. Očekujem uspesnu sezonu sa Borcem. Smatram da ako u svaki meč uđemo fizički i psihičiki pripremljeni nećemo imati problem da se nosimo sa svim ekipama. Imam svoju ulogu u timu, igram čvrstu, fizički jaku košarku”, kaže Smit i prelazi na dobrotvorno tipovanje.

Krećemo iz Švedske, ESKILSTUNA – ERGRITE. Gosti imaju četiri boda više, a domaći su u seriji od četiri trijumfa i jednog remija. Ergrite je poražen na poslednja tri meča. Međusobni odnos je ujednačen 3:4:3, sa najubedljivijim pobedama oba tima od po 3:0. Poslednji okršaj dobili su gosti sa 2:1.

“Jedan tim neće dati gol na meču”.

Smit, kome je omiljeni tim je Boston Seltiks, prelazi u Nemačku, HALEŠER – CVIKAU. Gosti imaju bod više i poslednji remi od 2:2. Hališer je poražen na poslednje dve utakmice, a da nije zatresao mrežu rivala. Poslednji okršaj dva tima dobio je Cvikau sa 5:1, ukupni skor je 7:3:3.

“Iks, dva”.

Košaraški uzor, našem plemenitom kladiocu, je Kevin Durent, pre svega zbog načina na koji igra. A sat vremena kasnije startuju igrači DEN BOŠA i HELMONDA. Gosti su feneraši sa dva boda manje od rivala. Oba tima doživela su ubedljive poraze u minulom kolu, domaći od 6:1, gosti od 1:5. Na poslednja dva duela dve ekipe bodovi su podeljeni, a statistika je ujednačena, 13:11:13.

“Pobeda Den Boša ili kec na poluvremenu”.

Naš dobrotvorni kladilac karijeru je gradio i u  Merilendu, graniči  se sa Vašingtonom, rado se seća pobede protiv Ostina jer je ostvario dabl – dabl učinak, a da bi današnji tiket bio dobitan potrebno je da pogodi tip na meču BREDFORD – HAROGEJT. Rivali su prikupili po pet poena. Domaći su nakon dva pozitivna ishoda poraženi nakon lošijeg izvođenja penala. Gosti su svoj poslednji duel dobili sa 3:1. Jedini međusobni okršaj Harogejt je dobio sa 7:2.

“Četiri plus”.

Našeg dobrotvornog kladioca informisali smo o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju. Evo i detaljnijih informacija.

Kompanija MOZZART je samo kroz  “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.713.894,00 dinara.

dinara. Komentator i voditelj Smiljan Banjac je 211. plemeniti dobitnik, a 212. uspešni kladilac je bivši selektor Mladen Krstajić sa sjajnim dobitkom od 247.100, 00 dinara. Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200, 00 dinara. Poslednji dobitnici su košarkaš Mornara Sead Šehović, solista Aleksa Nedeljković i Slaven Čupković.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić i Vladimir Lučić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Gradsku organizaciju Crvenog krsta, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara