Komentari na vest

Zvezda aktivno prati tržište: NBA rezovi jedno od rešenja, korisno i novo pravilo Evrolige

p

pdz

pre oko 1 sat

jos pre 20ak dana sam cuo da ce Plavsic da ide, i da su imali vec par incidenata sa njim. Kakvih tacno, ne znam..
J

Joksa1986

pre oko 1 sat

Meni iskreno nije jasno kako Jordan Micky nema klub tj.nije pod ugovorom, prosle sezone ja mislim dvocifren u prosjeku u Virtusu, tj.dobra sezona, tek 30 godina a zdrav tj.nije povredjen, moze da igra i 4 i 5, 204 visina, solidan sut za 3 poena(mislim da je u karijeri na preko 30% ) ...Kako nema klub nije mi jasno, a tek mi nije jasno sta mi cekamo 😀
d

dghh

pre 28 minuta

hodajuća povreda
D

Dozete bavi se uzgojem pilića

pre oko 1 sat

Ko je mislio i verovao da ce izneti celu sezonu dva antikosarkasa Plavsic i Davidovac, taj je lud....
a

asi

pre oko 1 sat

Pa zar nije dovoljno 17,18 igrača.
g

gost23 #

pre 37 minuta

Prebroj prvo jedan mladi tim, pa se javi kad registruju šutera.
П

Продаја/Сејлс

pre oko 2 sata

Звезди треба реално нова петорка јер, што због година, што због недостатака квалитета и пада у каријерама бар петорица немају место у екипи. Реално, али без емоција треба се захвалити неким момцима, пре свега Лазићу, Митровићу, Давидовцу, Плавшићу и једном од бекова. Под кошем смо јако танки, Боломбој који сигурно није А класа евролигашких центара, једини је озбиљан наш играч у рекету, једина права петица са потребним знањем. Плавшић је имао једну добру сезону у каријери, а пре Меге студирао је пет година у Америци и имао јако скромне бројке у НЦАА лиги. Сигуран сам да не би играо та Србију нити дошао у Звезду да нема најутицајнијег менаџера у овом делу Европе. Даум је добар против осредњих тимова из АБА лиге, али за Европигу нема квалитет. Митровић је у озбиљном паду, као и Давидовац и они ће тешко да се поправе. Треба нам реконструкција на позицијама крилног и тешког центра, па нека бар двојица дођу у току сезоне (наравно, неко мора добити отказ)
B

Bojan Dubljevic

pre oko 2 sata

Najbolje resenje je Bojan Dubljevic covek se sprdao sa Realom prosle nedelje
А

Александар1

pre oko 2 sata

Давидовац и Митровић су одувек били класичне четворке, а имају огромене плате. Звезда се не сналази са буџетом од 20+ милиона. За те паре би могла да се направи пуно боља екипа.
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 sata

Zvezda pregovara sa Dzonom Braunom, ne žuri se, ceka se igrac iz NBA koji lize i na 5, fizički jak, dobar u igri ledjima.
V

Visente Del Boske

pre oko 1 sat

Braun je povredjen i nece biti spreman pre januara tako da ne verujem da ce se on dovoditi,cak i kad se oporavi pitanje je kako ce igrati jer je zadnju utakmicu odigrao jos u maju.
V

Visente Del Boske

pre oko 3 sata

Cetvorka se prati vec 4 meseca evo i peti al samo prati,al se ne dovodi.
Z

Zasta

pre oko 3 sata

Gledaju za 16 mesto ili za 15 mesto.
R

Realnost

pre oko 4 sata

Au opet isto,ne ide ABA pa se gleda novi Kampaco i naravno da da država par milona za platu,mada ok ni tada nije pomogao isti za titulu u ABA.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 4 sata

Dolazi igrač koji može da igra obe pozicije i 4 i 5.Izgleda da Miško i Zvezda već traže klub Plavšiću i po svojoj prilici to će biti Turska i neka Evrokup ekipa. Ista priča kao sa Simonovićem kojeg su udomili kod Alimpijevića, Plavšić možda završi kod Radonjića.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 3 sata

Greška, Simonović je završio kod Radonjića.
P

Plavšić je

pre oko 4 sata

Pre svega jako nekulturan i ne sluša trenera uopšte.Svojeglav je i arogantan bez pokrića jer je skromnog košarkaškog znanja.Ulazi u rasprave sa sudijama kao da je najveća zvezda EL a igra tek prvu sezonu.Zato nije ni igrao protiv Baska.Jedno je u Megi gde je nabijao statistiku ,ceo tim igrao za njega bez imperativa pobede i sada ovde gde treba da bude timski igrač mašinerije koja pobeđuje.Možda je bolje za njega i Ilića da odu a da dođe Petrušev i još jedan centar koji može odmah da igra EL.
g

gost4

pre oko 4 sata

uzeo covek medalju sa olimpijade pre dva meseca, moze mu se
P

Prdoje

pre oko 4 sata

Po dosadašnjim iskustvima, nemam očekivanja. Ako se koji igrač i dovede, to će biti ćorak, iz australske ili iz razvojne lige. Ozbiljni klubovi ozbiljne igrače dovode na vreme. Pod ovo ozbiljni mislim oni sa budžetom.

severna tribina

pre oko 4 sata

Ako ga neko ima mi ga imamo od kad sam na vlasti.imate sve titule od kad sam tu i bice dok sam tu,sta hocete vise?
j

jadnice

pre oko 4 sata

mislis da si zanimljiv?
@

@severna tribina

pre oko 3 sata

Koja dijagnoza ?
G

GorostadZeleznicka

pre oko 2 sata

Iznervirao se sinoć, jer je Rajković odbranio penal. To mu je. INACE je izuzetno nekulturna osoba i posve glavata.
J

Jagodina navija za Zvezdu

pre oko 4 sata

Najveća žal što nije došao Petrušev je ta što momak igra 4/5 i zbog lošeg Mitrovića i kilavog Plavšića na startu sezone bi svakako mogao da pomogne Bolomboju i igra sa minimum 30 minuta.. Ovako, mnogo je teško naći pravu četvorku, koja će biti pojačanje. Za sada Daum uopšte nije loš, ali on je igrač za 16,17 minuta videćemo da li će kliknuti i eksplodirati kod nas. Zbog kvalitetne “guzve” na poziciji krila imamo mogućnost da pre svega Kalina i povremeno Gidra igraju na “4”.. Samo da ne gledamo Mitrovica na toj poziciji jer nema šta da ponudi ni ofanzivno ni defanzivno na toj poziciji “4”. Mišljenja sam da cemo sezonu gurati sa trio Kalina, Daum,Gidra i povremeno Davidovac , pa ako se dogodi serija poraza da ce da se pokuša dovođenjem nekog Amera sa poenima u rukama.
S

SUNĐER BOB

pre oko 4 sata

Petrušev i stoka na petici pa da pricamo o top 8... realno rođaci..
G

Gorista

pre oko 4 sata

Mene samo Zelja interesima u košarkama
O

Ojsa

pre oko 5 sati

Ajde sto nam fali ta cetvorka,nego sto bi jedna dominantna petica radila posao sa Bolombojem,Plavsic kako je krenuo ne obecava,ali opet vazno je dovesti jednu dobru cetvorku. Ovaj tim bi bio dominantan sa jednom dobro cetvorkom i jednom jakom peticom.
p

podesen

pre oko 4 sata

4 jedna,moze 5 ,moze i 2 a i 3 nije na odmet a budzet se smanjio na 20 milki taman za Split i Dubai.
r

rea

pre oko 4 sata

Ajde što fali čevorka i što bi još jedna dominantna petica radila posao, ali kako ne pojačati malo i poziciju tri, te dva gde igra samo Nedović i povremeno Kenan - skandal je kako kratak roster ima Čovićev klub ove sezone.
s

sasa70

pre oko 5 sati

Zvezda aktivno prati tržište.................... covke obezbedio osim vec obecanih 8 milki od saveza jos 2 milke za ovo pojacanje!!
R

Rio Tinto

pre oko 4 sata

je zvezdin, samo da izdajnicki plan prodje preko ledja naroda...a proci ce...
t

trancer

pre oko 4 sata

rio tinto nije zvezdin ali znamo ciji je zijin
V

Vodjo iz loze

pre oko 4 sata

Trancer @znamo i iz cije loze svemoguci upravljaju Srbijom
h

hmm

pre oko 5 sati

Mozda bolje plejmejker jer su Teodosica stigle godine i ne lici na sebe, 0 poena protiv Igokeje dosta govori
1

1980

pre oko 5 sati

Delim mišljenje.
p

postic

pre oko 1 sat

Pa posao pleya i nije da postize poene nego da smislja i razigrava igrace koji postizu poene
h

hmm

pre oko 5 sati

Mozda bolje plejmejker jer su Teodosica stigle godine i ne lici na sebe, 0 poena protiv Igokeje dosta govori
L

Luja

pre oko 5 sati

Od četvorke još je potrebnija petica. Tu imamo samo bolomboja. Plavšić i Mitrović su gori od gorega.
s

stankelitza

pre oko 4 sata

Mitru nemam šta da zamerim jer je on četvorka, i to što odigra on odigra odlično, ako se koristi na pravi način. Ali se slažem da je potrebnija snažna petica, iako sam na početku sezone mislio da nam fali četvorka. Plavšić se stvarno ne snalazi, i ne možemo samo sa Bolomboyem izgurati celu sezonu. Šta se dešava ako se on ne daj Bože povredi? Nadam se da dolazi ozbiljna petica, jer se iz aviona vidi koliko nam nedostaje, pogotovo kad Bolomboy nije u igri.
в

велики штрумф

pre oko 5 sati

Петрушев и сада када су Фал и Милитинов били повређени, добијао је малу минутажу. Фал се вратио па данас није ни играо против Ариса. Кад се Милутинов врати - питање је да ли ће бити у 12. И ово мало што је играо било је катастрифално - у оба меча имао је индекс само по 2, много фаулова, промашаја, изгубљених лопти… А у Звезди би био један од главних играча. Ја се искрено надам да се може искористити ово ново правило, и да ћемо узети Петрушева јер Олију стварно не треба (на центру имају 3 играча пре њега, Мозеса Рајта и ову двојиву, а на четворци је неприкосновен Везенков док сјајни Питерс исто добија да игра на кашичицу). Врло је логично да га Оли пусти, јер им је заиста бишак,а нама би легао као будали шамар!
S

Srdjan M

pre oko 4 sata

Tako je,imaju 5 igrača na pozicijama 4 i 5 koji će kroz sezonu imati prednost u odnosu na njega. Petrusev bi bio treća opcija i na krilnom centru i na centru. Stvarno se nadam da mu to nije opcija u najboljim godinama karijere i da će kroz nedelju,dve kad se i Milutinov vrati konačno doći u Zvezdu.
g

gani garagani

pre oko 5 sati

otpuštaju Plavšića, nema 36 godina, ne može da igra...
S

SrbijaXTokio

pre oko 5 sati

Plavšić odlazi. A po komentaru Miška na X-u deluje da mu se neko iz Zvezde zamerio.
m

molim?

pre oko 5 sati

kakav komentar miska?
f

fancy

pre oko 5 sati

I dalje nije jasno, i tim pre uzevsvi sve receno, zasto Petrusev vec nije u Zvezdi, ono bar u narednih nedelju dve kad se potpuno oporave Fall i Milutinov?
Z

Znam

pre oko 5 sati

I Partizan i Zvezda ce dovesti po igraca do sredine novembra.
g

gost1234567

pre oko 5 sati

Nisam se dugo oglasavao ali na ovo moram. Zvezda svaku sezonu krece limitirana sa jednom pozicijom ili cak dve nekada, nekada otpustaju neke da bi doveli druge. Poenta, zvezda ce dovesti cetvorku, ali bukvalno ono na kraju neko iznudjeno resenje i bice neki novi Javonte Smart, zasto tako mislim, zato sto godinama tako rade doselekciju, prosle sezone jure kombo igraca dva meseca nudio se ovaj xavier iz reala, nudili se razni ek solidni igraci i na kraju doveden javonte smart g liga igrac. Tako i ove sezone, nude se Jordan Micky, neke dobre cetvorke iz evrope i na kraju ce doci G liga igrac u koji ce svi biti razocarani
E

E Mićo

pre oko 2 sata

GILESPI- Jedan od primera
S

Srxx

pre oko 5 sati

Opet se kreće sa rekonstrukcijom tima. Na početku, na sredini i na kraju sezone. Posle kažu Partizan više troši para od zvezde, a zvezda promeni dva puta toster u toku sezone 😂
D

Dzoe

pre oko 4 sata

Doveli ste 14 igraca, kako te nije sramota?
@

@dzoe

pre oko 4 sata

A sto jel se mozda placalo obestecenje za te igrace?
9

949495

pre oko 2 sata

a sto, jel mozda igraju za dz? Opet neki "casovi ljubavi" do prve tuzbe 😂😂😂

lpool

pre oko 5 sati

Kvinsi Miler .. kakva glava ! Da je imao 2 grama mozga, pikao bi loptu u nba ..
Г

Грцо

pre oko 1 sat

Повреда лигамената!