Branko Lazić (©KK Crvena zvezda)
Branko Lazić (©KK Crvena zvezda)

Zvanično: Najtrofejniji kapiten ide po još pehara!

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.06.24. | 17:51

Važan potpis crveno-belih

Ja sam godine proveo sa tobom, tebi dao sve, za tebe živeo... Sad sam opet tu i biću uvek s tobom...

Teško da neki drugi stihovi mogu bolje da opišu Branka Lazića, kao oni iz čuvene zvezdaške pesme kojom je Crvena zvezda najavila produžetak saradnje sa dugogodišnjim kapitenom. Potpuno očekivan i za ceo tim jako važan potpis. Branko Lazić ostaće na Malom Kalemegdanu još dve godine, objavljeno je zvanično na klupskom sajtu.

Izabrane vesti

Najtrofejniji kapiten u istoriji Crvene zvezde ide po još pehara! Za ovih 13 godina osvojio ih je čak 25 i simbol je uspona koji je klub sa Malog Kalemegdana doživeo u ovih deceniju i kusur, toliko da je sada prosto nemoguće zamisliti ekipu bez njega.

"Naš kapiten je ovim potpisom samo potvrdio ono što se zna odavno: sinonim za vernost, istrajnost, uspehe i čvrstinu Crvene zvezde", stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Lazić je rekorder Crvene zvezde i po broju odigranih utakmica, a sa klubom prošao je najteže i najlepše dane za ovih 13 godina. S obzirom da je u januaru napunio 35 godina, ovo bi možda mogao da bude i njegov poslednji ugovor u profesionalnoj karijeri.

Ovo je drugi zvanični potpis na Malom Kalemegdanu otkako se sezona završila. Predstavljen je Uroš Plavšić kao prvo pojačanje ovog leta, a Branko Lazić je prvi igrač sa kojim je produžena saradnja. Tokom prošle sezone nove ugovore dobili su Džoel Bolomboj i Rokas Giedraitis, obojica takođe na po dve godine.

Zvezdaška javnost ovih dana iščekuje i druga pojačanja poput Nikole Kalinića, Kodija Milera Mekintajera i Ajzee Kenana, a pominje se i krilni centar Efesa Majk Daum...



tagovi

KK Crvena zvezdaNikola KalinićEvroligaKošarkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara