Majk Daum (©Star Sport)
Majk Daum (©Star Sport)

Krilni centar Efesa zanimljiv Crvenoj zvezdi

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.06.24. | 21:46

Mogao bi da bude novo pojačanje crveno-belih

Ni posle triple krune nema mira, na Malom Kalemegdanu se radi punom parom kako bi Janis Sferopulos imao što pre sklopljen tim za novu sezonu.

Posle ozvaničenja Uroša Plavšića čekaju se potvrde dolazaka Nikole Kalinića, Ajzee Kenana i Kodija Milera Mekintajera, a za njima bi mogao da stigne i Majk Daum.

Izabrane vesti

Radi se o 28-godišnjem krilnom centru Efesa koji je u Evroligi debitovao ove sezone. Stigao je u Istanbul iz italijanske Tortone krajem novembra posle teške povrede Dereka Vilisa i ostavio solidan utisak. Tada je potpisao ugovor do kraja sezone, uz opciju produžetka saradnje, a prema pisanju evropskih medija Crvena zvezda bi mogla da iskoristi njegov nerazjašnjen status da ga angažuje i pojača deficitarnu poziciju. Karakteriše ga dobar šut za tri, uzt dobru igru unutar reketa.

Sezonu za nama u Evroligi završio je sa 9,4 poena uz 41,3 odsto za tri i 2,2 uhvaćene lopte. Najefikasniju rolu imao je protiv Makabija kada je ubacio 20 poena, a Albi je u Berlinu ubacio čak pet trojki.

Ako bi Zvezda krenula po potpis Dauma, da li bi to značilo da je kraj za Treja Tompkinsa ili bi obojica punili rotaciju?


tagovi

KK Crvena zvezdaEvroligaAnadolu EfesMajk DaumKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara