Partizan doveo Denisa Stojkovića, kažu da briljira na treninzima

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.03.20. | 09:35

Crno-beli ne moraju da plate obeštećenje za talentovanog vezistu

Nije uspeo za vreme prelaznog roka, jeste po njegovom isteku. Partizan je konačno privoleo Denisa Stojkovića, centralnog veznog, izraženih ofanzivih karakteristika. Fudbaler iz „klase 2002“ je već doputovao u Beograd i počeo da trenira sa crno-belima u Sportskom centru „Zemunelo“.

Na dolasku su insistirali šef stručnog štaba Savo Milošević i pomoćni trener Milan Đuričić, pošto je za vreme njihovog angažmana u mlađim kategorijama Fudbalskog saveza Srbije Stojković skrenuo pažnju i zaslužio pozvan na turnir kadetskih reprezentacija u Zagrebu. Zanimljvo, tokom boravka u glavnom gradu Hrvatske 2016. najviše vremena provodio se sa Filipom Stevanovićem, aktuelnim biserom kluba iz Humske.

Izabrane vesti

Denis se fudbalski školovao u Juventusu, Torinu, Čelsiju, austrijskom LASK-u i Olimpiji iz Ljubljane, da bi mu poslednja stanica bio Avelino. Posle raskida saradnje sa sadašnjim članom Serije C je u potrazi za novom sredinom, a prema informacijama Sportskog žurnala, jesenas u Italiji nije mogao da igrao zbog papiroloških probelama.

U međuvremenu mu je ugovor sa Avelinom istekao, bez plaćanja obeštećenja može da potpiše za Partizan. Čak i mimo prelaznog roka.
Denis je odličan, pre svega – tehničar. Bio je sa nama na nekoliko okupljanja, između ostalog na turniru u Zagrebu. Selektor nam je bio Milan Đuričić. Dobro, tad smo još bili deca, ali...“, rekao je krajem januara Filip Stevanović, kad se premijerno pominjalo da bi Stojković mogao da dođe u tabor osvajača Kupa Srbije.

Što se na kraju i desilo. Zasad samo na treninzima, ali pošto Žurnal, pozivajući se na izjave svedoka, uverava kako na njima „briljira, pokazujući ogroman potencijal“, očekuje se da uskoro bude i zvanično predstavljen kao novajlija Partizana.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara