Potvrda Filipa Stevanovića: Rekli su mi da dovode Denisa

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.01.20. | 08:39

„Stojković je dobar tehničar“, uverava njegov ispisnik u crno-belom, dok trener Milošević kaže da Partizan ima dve vrste napada sa Sadikom i Matićem

Tokom kratkotrajnog boravka u Beogradu Partizan će, po svemu sudeći, dobili najmanje tri pojačanja. Ukoliko izdrži testove fizičke spreme opremu Parnog valjka će zadužiti štoper Uroš Vitas, očekuje se da sličan proces prođe i napadač na probi Miljan Škrbić, dok bi osim dvojice slobodnih igrača crno-beli narednog novaliju doveli iz Italije.

U pitanju je tinejdžer, Denis Stojković iz trećeligaša Avelina. Momčić koji je pre četiri godine oduševio Sava Miloševića i Milana Đuričića treninzima i igrom na turniru kadetskih reprezentacija u Zagrebu očekuje se narednih dana u Humskoj 1. Najkasnije do petka, kad će ekipa da se preseli u Katar, gde je čeka učešće na turniru „Premijer kup“, sa tri jaka ruska kluba: Spartakom iz Moskve, Lokomotivom i Rostovim (1-9. februara).
Denis je odličan, pre svega – tehničar. Bio je sa nama na nekoliko okupljanja, između ostalog na turniru u Zagrebu. Selektor nam je bio Milan Đuričić. Dobro, tad smo još bili deca, ali...“, primetno je zadovoljstvo Filipa Stevanovića u izjavi Sportskom žurnalu dok govori o kvalitetima ispisnika s kojim je na pomenutom takmičenju nosio dres Orlića.

Izabrane vesti

Otad su u kontaktu. Za neki dan postaće saigrači.
Stojković mi je pustio poruku pre neki dan, interesovao se kako je u Antaliji, međutim, nije mi rekao da će da dođe u Partizan. To sam, ipak, saznao od stručnog štaba na ručku“, dopunio je Stevanović.

U međuvremenu, za prvog zimskog novajliju crno-belih, Bojana Matića, stižu samo pohvale. Mada je odigrao samo pola sata u testu sa slovačkim Ružomberokom, novajlija iz Vojvodine oduševio je stručni štab.
Tek će da pokaže kakav je igrač. To sam, uostalom, očekivao: Matić je u ritmu, već je davao golove za Vojvodinu. Izuzetan profesionalac, dobili smo s njim i neke druge stvari. Praktično, sa Sadikom i Matićem imamo dve vrste napada“, obrazložio je Savo Milošević, takođe za Žurnal.

Za krajm, informacija da će se mladi vezista Slobodan Stanojlović, usled jake konkurencije u manevru i činjenice da mu je tek 18 godina, po povratku sa priprema u Antaliji vratiti u omladince Partizana kod trenera Nenada Brnovića.

(FOTO: FK Partizan)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara