FOTO: Star Sport
FOTO: Star Sport

Karlik o atmosferi na Sajmu: Počastvovan sam, mogu samo da zamislim kako je kad ih ima 20.000

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.09.24. | 00:20

"U NBA atmosfera nekad utihne, ovde se to ne dešava", kaže Amerikanac

Karlik Džons je osetio delić atmosfere koju mogu da naprave navijači Partizana i uzbuđen je da vidi kako će to izgledati pred više od 20.000 gledalaca u Beogradskoj areni.

Crno-beli su u veoma uzbuljivom obračunu savladali Pariz poenima Brendona Dejvisa i na pravi nači zaokružili istorijsku priču u Hali 3 Beogradskog sajma.

Izabrane vesti

Džonsu su mečevi na Sajmu bili prvi pred navijačima Parnog valjka u crno-belom dresu.

„Bilo je neverovatno, izuzetno sam uzbuđen. Moje prve dve utakmice pred navijačima Partizana, nisu prestajali da viču i navijaju, obožavam to, počastvovan sam što sam bio deo ovoga. Pričao sam sa svojom porodicom, kada je ovako kada ih ima 5.000, mogu samo da zamislim kako će biti kada ih bude 20.000. U NBA navijanje nekada utihne, ovde se to ne dešava“, rekao je Džons posle meča.

U toku je proces učenja nekih Partizanovih pesama.

„Trudim se, kada ide neka pesma pitam svoje saigrače o čemu pevaju. Pokušavam da naučim“.

Sama utakmica sa Partizom predstavlja proces ugravanja za ono što je najvažnije, a to su takmičarski mečevi na početku sezone.

„Uzimamo pozitivne stvari iz svake utkamice. Učimo iz grešaka i dobrih stvari, mislim da možemo još dosta bolje u odbrani i u napadu, u narednim danima ćemo napraviti analizu. Ne bih hteo da kažem da sam zadovoljan, jer znam da možemo još bolje da igramo. Ovo je bio dobar test, da vidimo šta možemo u ovom trenutku. Imamo potpuno nov tim, igrači nisu igrali jedni sa drugima, upoznajemo se, baš kao i sa trenerom i njegovim taktičkim zahtevima“.

Iako nije dugo u Beogradu, Karlik već prepoznaju na beogradsjin ulicama.

„Da, prihvatam to. Kada izlazim napolje u kupovinu, kada odlazim na ručak. Osećam ljubav od navijača, prepoznaju me, veoma mi je drago zbog toga“, zaključio je Džons.


tagovi

Tajrik Džouns

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara