Nikola Jović (©Star Sport)
Nikola Jović (©Star Sport)

Zabrinjavajuće vesti: Nikola Jović viđen sa čizmom na levoj nozi

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.06.24. | 14:26

I dalje nije poznato kolika je šteta u pitanju

Srpski košarkaški reprezentativac Nikola Jović viđen je danas na aerodromu Nikola Tesla sa zaštitnom čizmom na levoj nozi, javljaju Telegraf i Sportal!

I dalje nije poznato koliko je teška i komplikovana povreda u pitanju, ali svakako nije slika koju bilo ko želi da vidi desetak dana pred okupljanje nacionalnog tima.

Izabrane vesti

Osvajač svetskog srebra iz Manile, viđen je na izlazu sa dolazaka kako na levoj nozi nosi zaštitnu čizmu, a kreće se uz pomoć pomagala na točkovima. On je u sezoni za nama odigrao 46 utakmica uz učinak od 7,7 poena, 4,2 skoka i dve asistencije. Za tri je šutirao uz vrlo dobrih 40 odsto.

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

Njegov eventualni izostanak sa konačnog spiska putnika za Olimpijske igre predstavljao bi ogroman udarac za reprezentaciju, s obzirom da je prošle godine eksplodirao u dresu sa nacionalnim grbom.

Srpska košarkaška reprezentacija pripreme za Olimpijske igre počinje 24. juna. Prve provere iza zatvorenih vrata su 5. i 7. jula protiv Holandije i Turske. Zvanični prijateljski meč Srbija igrati 12. jula protiv Francuske u Lionu. Zatim sledi selidba u Abu Dabi, gde će se Orlovi sastati sa Australijom 16. jula i reprezentacijom SAD dan kasnije.

Nakon jakih provera ekipa se vraća u Beograd na duel sa Japanom 21. jula u Beogradskoj areni. Put Lila, Srbija kreće 24. jula.



tagovi

košarkaška reprezentacija SrbijeNikola JovićOlimpijske igre 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara