Komentari na vest

Smailagić zvanično u Žalgirisu

N

Nesretnici

pre 2 dana

Tamo izgleda više nikome nije do košarke
9

99990

pre 2 dana

POBEGAO OD RUMENOG KO STO CE I ALEKSA KABOKLO NANELI TRIFUNOVIC.....TITANIK
М

МАЋО

pre 2 dana

КОМЕ ЈЕ САДА ДО КОШАРКЕ
G

Gallina

pre 2 dana

nisam navijac Partizana, zelim ti srecu i da podignes posrnulu karijeru iz Partizana pa da imamo veliko pojacanje u reprezentaciji.
@

@Gallina

pre 2 dana

Nisi, ti si rent-a-navijac kluba iz Zeleznika, koji je do juce Smajlija navijao balijom. Reci su ti prazne, cak ne mozete ni da pozelite nekome srecu u karijeri, a da ne potkacite Partizan i Zeljka. Ne zelis ti njemu srecu, nego argument da iskazes frustracije anomimno preko neta, sto je poprilicno jadno. Gledaj svoj klub kako se opet bori da izbegne fenjer, a ne bivse igrace iz tima koji toliko mrzis. Kakvu god sezonu bude imao, to nema veze sa Partizanom, niti pokazuje tvoj klub u boljem svetlu. Svi vec znaju da ste miljenici i sluge rezima, niko i nista vas nece oprati od toga. Sportski pozdrav.
G

Girona

pre 2 dana

svi nam pobegose a mi idalje u pricama kako dolaze svi zbog Zeljka...
@

@Girona

pre 2 dana

Ne brini botino. Niko nama nije pobegao, nego su pusteni. Pravimo novi sastav da napadnemo Top 10, uz 18.000 prodatih sezonskih. A vi vidite sta cete za ovu sezonu, posto je MTS malo propao, pa nece imati da kupi 10,000 ulaznica od vas, kao prethodne. Videcemo koja drzavna firma ce ove sezone castiti svoje zaposlene da gledaju borbu za 16o mesto.
T

Tomy

pre 2 dana

Slutim da se neće lako naći sa Trinkijerijem jer je i on trener klikeraš kao Žoc koji vodi računa o detaljima i zahtevaće od Smajlija koncentraciju i da ne pravi greške. A Smajli nije takav tip igrača. Trebao je da ode u Španiju, Francusku ili Nemačku, neki slabiji EL tim gde bi igrao i grešio dok ne postane bolji igrač. Uz sve to Žalgirisovi navijači znaju da budu nezgodni.
@

@Tomy

pre 2 dana

Zeljko klikeras? pre mozda Zeljko cirkeras...
d

darkok

pre 2 dana

Sa skromnom minutažom 16 minuta 5,5 poena i skokovi i borbenost mnogo više je od tih brojki pružio Smajli za naš Partizan ostavljajući srce na parket i naj više mi krivo za njega što odlazi i što ga Željko nije bolje koristio verujem da bi smajli sa 30 minuta po meču pokidao kao Lesor i brojke bi mu bile dabl dabl učinak sigurno preko 13 poena i 10 skoka po meču.Srećno u novom klubu Smajli i da se vratiš jednog dana u naš Partizan navijamo za tebe tvoji Grobari!
G

Gost9

pre 2 dana

Sad ce da odigra dobro kod pljeskavicara,videcete.
S

Sale Kg

pre 2 dana

I tamo će da te metla Osmopulos, samo kad se sretnete!
G

Grobarcina

pre 2 dana

Ometlao vas Zalgiris 2 puta kuci i u areni tako da 🤫🤫
@

@Grobarcina

pre 2 dana

pa to nema neke veze sa njegovim komentarom?
V

Velizar83

pre 2 dana

Kad mu skoči statistika duplo shvatićete grobari kakav je Žoc ubica domaćih igrača
@

@Velizar83

pre 2 dana

Ako mu skoci statistika. Mada, i to je relativno, moze da ima i dabl-dabl, dzaba ako mu je tim 16-i na tabeli. Ali, ono sto se sad vec zna je da je Zeljko toliko u vasim glavama da ne znate sta cete vise od muke. Prosto kipite na svakoj vesti od mrznje prema njemu. Veca je sansa da ce vas nesto da stefi zbog sikiracije oko Zeljka, nego sto ce Smajli da bljesne u Zalgirisu.
g

gg84

pre 2 dana

Bar nema Rumenigea da vristi na njega
3

369963

pre 2 dana

Sretno Smajli. Nadam se da ce te Trinkijri vratiti na pravi put , put koji ti je prekinut posle NBA igranja. Ocigledno nisi napredovao , a mislio sam da ces postati stub nase reprezentacije. Mislim da Trinkijeri ima znanje za tako nesto i nadam se da neces dolaziti u poziciju da imas traume od frustracija Zelimira, samo zato sto znas Srpski.
a

as s

pre 2 dana

sa srecom alene.grobari su ga zavoleli kao retko koga,veliko srce i iskren pristup su razlog-pa kada se poklope kockice da se vratis jos mocniji
@

@as s

pre 2 dana

ali su omadjijani Zeljkom...
@

@odg

pre 2 dana

Sigurno najveca greska u karijeri je sto je izabrao prt. Dobro je uvideo da samo pada i da nikada nece moci da napreduje. Srecno!
Z

Zaza Paculia

pre 2 dana

Tara Simov kadar nevera!
R

Rule55

pre 2 dana

Srecno Smajli brate nas.
8

8-0

pre 2 dana

Izgleda da je jedino on znao svoj put u Kaunas! Kakav epski raspad!!
A

Ahahahaah

pre 2 dana

Bitno da vi znate za 15 mesto vec 10 godina, i jedan top8 kao najveći uspeh u istoriji.
g

gist

pre 2 dana

srecno smajli, da nam se vratis jednog dana
g

gg84

pre 2 dana

Po jos 8-9 metli
P

Parastos

pre 2 dana

Greska je u broju asistencija u ABA-i, 6.5 asistencija bi bio skoro najbolji ucinak u ligi - mislim da je pravi podatak 1.1 po mecu,,,
Г

Групни

pre 2 dana

Срећно надаље Смајли !!!