Nikola Jović (©MN Press)
Nikola Jović (©MN Press)

Slika koja obećava: Nikola Jović trenira punom parom!

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.07.24. | 18:17

Reprezentativac Srbije zbog oporavka od povrede nije otputovao sa ekipom u Abu Dabi već ostao da radi individualno u Beogradu

Ovako nešto hrabri! Nikola Jović na dve nedelje do početka Olimpijskih igara trenira punom parom! Posledice povrede nisu uopšte primetne na srpskom reprezentativcu koji nije putovao sa ekipom u Abu Dabi već je ostao u Beogradu kako bi radio individualno na jačanju zgloba.

Prema snimcima koje je objavio Košarkaški savez Srbije, može se videti kako mladi as Majamija radi maksimalnim intezitetom. Šparta duž terena, šutira, zakucava... Sve ono što može da raduje stručni štab na čelu sa selektorom Svetislavom Pešićem.

Izabrane vesti

Inače, srpska ekspedicija je danas stigla u Emirate gde ih očekuju dva kontrolna meča. Najpre 16. jula sa selekcijom Australije, pa potom dan kasnije protiv SAD-a. Potom ih očekuje povratak u Beograd gde će 21. jula odigrati duel sa Japanom koji bi trebao da predstavlja poslednji test pred odlazak u Francusku.

Kako stvari stoje, šanse da se Jović nađe u avionu za Pariz su sve veće, iako je u jednom trenutku sitacija izgledala beznadežno.



tagovi

Nikola Jovićkošarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara