Komentari na vest

Slika koja obećava: Nikola Jović trenira punom parom!

l

lol12

pre 2 meseca

Ovo je sve ali nije trening punom parom.Trening punom parom je kontakt trening a ne 1 na 0. Ovako je Topic trenirao mesec dana pre nego sto je poceo ponovo da igra utakmice.Majami ce da trazi ozbiljan novac kao sigurnost za Jovica ako Srbija zeli s njim da rizikuje. Tj ako se povredi da im je KSS duzan milione.Mislim da cemo tesko pristati na to.
g

gost4

pre 2 meseca

trening je trajao vise od dva sata a kamerama je dozvoljeno da snimaju poslednjih 5 min, verujem da ce biti sve ok a sto se tice igraca iz NBA svakako da savez mora da plati za svakog od njih osiguranje
T

Texass

pre 2 meseca

Odlično. On i Poku na 4 i narednu deceniju. Mislim da je sada već kristalno jasno da definitivno otpadaju Ristić, Plavšić, Radanov i Davidovac zbog povrede.
Г

Гецо

pre 2 meseca

Играће тројку у Паризу!
l

lol12

pre 2 meseca

Jasno ti je da ce Poku da igra a lik od 3 prijateljske nije se skinuo na dve?To je tip koji ne moze da igra ozbiljnu kosarku jer mu je kontakt igra strana rec i cvrsta odbrana takodje,bas se ne uklapa, nesto kao Tristan.
@

@texass

pre 2 meseca

...smem da pogadjam za koga navijas? a mogu i da se kladim da nisi ni gledao kako POKU igra.
V

VAŽAN IGRAČ

pre 2 meseca

Povesti ga u Pariz i ako tek bude spreman za eventualno 1/4-finale.
B

Brundo

pre 2 meseca

Na njegovom mestu ja bih igrao po svaku cenu.OI se ne igraju svakog dana.Jednom u cetiri godine i to ako se uopste kvalifikujete.Gde su Argentina, Kina, Italija, Turska, Litvanija, Letonija, Slovenija?
r

rea

pre 2 meseca

@Brundo, uz dužno poštovanje pobrojanim timovima, ali oni da naprave drim tim sastavljen od najboljih igrača tih 5-6 timova, imali bi slabiju ekipu od naše.
B

Brundo

pre 2 meseca

Za Litvaniju je debakl sto se nisu plasirali.Ispali od Portorika...Sad je litvanska kosarka gde je bila nasa tamo negde 2006, 2007, 2008.Los rezultat i za Sloveniju koja je zapravo jedan-covek tim.Doncic i 11 statista sa slabim selektorom.
g

gotic

pre 2 meseca

Ne igra dedinitivno OI provereno iz vise izvora
r

rea

pre 2 meseca

Izvor - Urbonasova objana na Tviteru, gde se zapravo lik ogradio i na kraju napisao da neće igrati turnir u Abu Dabiju, a za ostalo će se videti.
S

Svašta

pre 2 meseca

Pa što onda trenira sa ostatkom ekipe? Valjda bi onda ostatak vremena do početka sezone trebalo provesti odmarajući ili primajući terapiju.