Nikola Jović (©star Sport)
Nikola Jović (©star Sport)

Optimizam iz Abu Dabija da Jović ide na Igre, u planu sastanak sa Spolstrom

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.07.24. | 18:46

Dobre vesti iz tabora Srbije

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Abu Dabija)

Odradila je košarkaška reprezentacija prvi trening u Abu Dabiju tokom nedeljnog popodneva, selektor Svetislav Pešić odlučio se za jedan jači 'dril' duži od dva sata u kojem su prošli razne taktičke varijante i setove. Dok su se motori lagano gasili, prekaljeni stručnjak dao je mogućnost novinarima da uhvate nekoliko kadrova sa treninga i zabeleže potreban materijal za dalji rad.

Izabrane vesti

Pošto su društvene mreže 'zapalili' snimci Nikole Jovića u treningu sa jakim intenzitetom, morali smo da se raspitamo direktno u stručnom štabu o statusu 21-godišnjeg reprezentativca.

Kako je Mozzart Sportu rečeno iz srpskog tima, pošto Jović trenira u Beogradu i njegovo telo, a pre svega stopalo reaguju dobro na jak ritam, vlada optimizam da će mladi košarkaš Majamija putovati sa Srbijom na Olimpijske igre!

To su odlične vesti, uzimajući u obzir da pre samo nekoliko dana nije delovalo da je dobro. On se oporavlja, radi pod budnim okom trenera, doktora i fizioterapeuta, koji za Abu Dabi šalju samo pozitivne signale, baš kao i sam Jović čiji je deo rada objavio Košarkaški savez Srbija na društvenim mrežama.

Mozzart Sportu je takođe rečeno da je u planu sastanak sa trenerom Majamija Erikom Spolstrom. Savez i reprezentacija su kompletan oporavak Nikole Jovića radili u potpunoj komunikaciji sa Hitom, pa je razgovor sa pomoćnikom selektora SAD Stivom Kerom očekivan s obzirom da je on tu, a i da je reprezentacija Srbije od ranih jutarnjih sati u nedelju na tlu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Velika bi stvar za Srbiju bila da ima Nikolu Jovića na raspolaganju, posebno zbog doprinosa koji je mladi as dao ekipi u Manili prošle godine.



tagovi

Nikola Jovićkošarkaška reprezentacija SrbijeOlimpijske igre 2024Pariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara