Komentari na vest

Sferopulos: Moramo da naučimo iz ovog poraza

Č

Čarapan

pre oko 1 sat

Kodi je najveca Sveropusalova zabluda.
S

Sferopulos

pre oko 1 sat

Osvajamo ABA LIGU bez poraza
V

VladIII

pre oko 1 sat

Greske Sferopulosa: 1. Promenjena odbrana sa coveka na iskakanje, gde centar iskace na pleja, rade se neka udvajanja... Ocigledno ne funkcionise, obicno neko ostaje sam na sutu za 3, a cak i kada promase centar je visoko i ne moze da gradi kos 2. Skauting - slaba centarska linija. Plavsic koji je dominirao prosle sezone, sada nema minute jer ne moze da igra odbranu da iskace na pleja 3. Petorke - umesto da iskoristi uigrane igrace i pravi petorke sa 3 iz prosle 2 nova , stalno se prace petorke gde su 3 nova igraca i takva petorka je neuigrana. Videlo se na kraju protiv Pariza kada su od novih igrali Kalinic i Kodi kako je to izgledalo. 3. Ne zna da razdrma ekipu i igrace - Jago klasican primer. U losoj je formi i onda ga pusta da igra...
M

Ma

pre oko 1 sat

Nema veze brate imamo 8:0 protiv Partizana, to nam je najvaznije,imamo metle i sve ostalo, idemo dalje, puna Arena da grmi Zvezda, Zvezda.
G

Gost233

pre oko 1 sat

A što nismo spremni? Što ih nisi spremio?
J

Ja i ti

pre oko 2 sata

Kao Partizanovac kažem, polako.... Partizan će imati Evroligu 0:2,a Vazda vrlo verovatno 2:0,što prošle godine nije bio slučaj... Polako, kiksaće svi, Partizan imao lakši raspored u Aba, teži u Evroligi.... Polako, biće svega.. Pukao Real, Barsa... Nije sve tako, kako izgleda.. Biće zanimljiva, ABA, možda najbolja do sada..
G

Grobarcina

pre oko 1 sat

Bravo tako i ja razmisljam , Partizan ce se dici vremenom imamo 12 novih igraca treba sve to uklopiti , ja sam vec napisao da ce Partizan poceti da igra ozbiljnu kosarku za mesec do mesec ipo dana nema veze ,doce sve to na svoje mesto posle
V

Vruc vetar

pre oko 2 sata

Sta ovde nije jasno? Pa trostruki evropski sampion Split je pobedila nekakav klub iz Zeleznika!
D

Dskv

pre oko 2 sata

Nemas ti pojma!!!! Kao i Teo,Kalina,Davidovac,Kodi....skup amatera.
G

GOH

pre oko 2 sata

Zašto se od Zvezde stalno nešto očekuje kada je to tim bez ijednog evropskog trofeja...
?

???

pre oko 2 sata

Sta pričaš ti čoveče?
G

GOH

pre oko 2 sata

Zvezda je matora ekipa,posle jedne EL utakmice treba im sedam dana da se oporave...
C

Crveni Blok

pre oko 2 sata

1.Kada trener svoj opstanak na klupi,isključivo gradi na odnosu sa Teodosicem,tu nema sreće. 2.Kada dr Covic,za nekog kaže da radi sjajan posao ,taj je završio,a pri tome je na duplom pašu sa Teom....3. Grk ima gužvu u rosteru,I teško se snalazi...ne zna ili ne može svima,da nađe ulogu.Bice mnogo uvredjenih...4.Previse je preplacenih igrača, koji sami nemogu da veruju za koje pare igraju. ( npr. Najslabije placeni igrač u našem timu,ima isti iznos ugovora,kao ceo budzet KK SPLIT,što je zaista sramno ). 5.Odlazak dr Covica,ispostavilo se,kao najveći problem u sistemu funkcionisanja CZ. 6. Trenera ne treba još smeniti,ali preuzeti odgovornost svakako mora neko iz kluba.7. Igrače mora,neko dobro da razdrma ,jer nam se ne piše dobro. Zaista ne znam koja je uloga,Dozeta ili onog Vasiljevića.. 8. Trebalo bi Gurovica,Rakocevica i još neke ljude vratiti u klub...u krajnjoj liniji i malog Filipa...
P

Preža

pre oko 2 sata

Mi zadržili gro igrača od prošle sezone i još nikako da se uigramo? Partizan doveo 15 igrača i igraju kao da su zajedno bar 3 sezone? Nešto tu nije kako treba?€$?
B

Beda88

pre oko 2 sata

Raspali amateri,stukli 22 miliona a doveli polovne crnce,istrosene igrace. Tim gerijatrija.Klasicno pranje para isto kao i Partizan. Sramota!
K

KK Split

pre oko 2 sata

Jaci smo od Pariza
G

Grobar 62

pre oko 2 sata

Sirtaki trener ha ha ha
P

PAPASTRATOS

pre oko 1 sat

ZALIZANI JORGO
B

BAR NEKA VAJDA

pre oko 3 sata

A SIRTAKI,DALI ZNATE DA IGRATE !
G

Gospodin Janis

pre oko 3 sata

Gospodin Janis ima pravo na greške i to je trener kojeg je potrebno istrpeti,dao se maksimum sa ekipom koja je prošle godine bila sklepana na nivou prosečnog ABA ligaša i sve je osvojio,ko od vas očekuje da on uklopi tim za 3 nedelje priprema i par utakmica taj bolje da prestane da prati sport.. Puna podrška, idemo dalje,da grmi u sredu!
Ц

ЦЗ НС

pre oko 3 sata

Зато су екипе склопили Дубаи и Сплит🤣🤣🤣 Јесу ли наше припреме биле краће или имамо мање играча у ротацији да се не види ни енергија ни жеља за побједом! Ако на 4 одигране утакмице видиш само у једном полувремену енергију играча у фази одбране онда то нема везе са уиграношћу али итекако има са тренером који их треба натјерати! А не послије сваке утакмице иста прича!!!
G

Grobarcina

pre oko 2 sata

Posle srede potop 🤣

Посматрач

pre oko 2 sata

On je prošle sezone sve osvojio samo zahvaljujući sudijama ! Prva utakmica ABA finala krađa kakva do tad nije viđena , a KUP i KLS da ne komentarišem 🤐
B

B. Grobar

pre oko 2 sata

Jel vremenska prognoza, predvidja za sredu kisu vetar grmljavine? Nisam video visednevnu prognozu, pa pitam.
S

Simić

pre oko 2 sata

Posmatrač, seti se samo dva polufinalna meča u Areni. Da nije bilo skandalozne pljačke u korist Partizana, Zvezda bi finale ABA lige igrala protiv Budućnosti. Što se tiče domaćeg prvenstva, pa vama istetovirani mangup sa megafomom u ruci je zabranio da igrate finale. Kratko pamćenje imate.
d

d. g.

pre oko 3 sata

Mlada i neiskusna ekipa pa uči. Neozbiljan pristup po sistemu lako ćemo i dala se krila Splitu. Da nije Mornar krš i tu ni izgubili. Ličimo na Partizan iz prošle sezone. Mrzi ih da igraju aba.
H

Hermano7

pre oko 3 sata

Ipak jos 3-4 poraza pa sve se nauci lakse
K

Karma

pre oko 3 sata

Je cudo !
C

CZV FAN

pre oko 2 sata

Grobarce ne pominji karmu,nemoj posto vas nije ni dotakla! Bice ovo sve ok!
Z

Zelen

pre oko 3 sata

Trener prava neznalica umesto da preuzme glavnu krivicu za neki poraz on i dalje izmedju redova proziva igrace strasno, a ako je bio nezadovoljan prelaznim rokom sto nije odmah dao na leto otkaz a ne ostao da krka sarme i cevape i da trazi strpljenje a pojedini igraci ga namerno buse to se vidi iz aviona pogotovo u odbrani,,,,,
в

велики штрумф

pre oko 3 sata

За шта нисте били спремни??? ЗА СПЛИТ??? Беде једне бедне. Разбили вас Љубичић, Шортер и овај Шкара који убацио 14 поена за 7-8 минута. Јадници преплаћени, одрао бих вас од плате!
B

Berač kartona

pre oko 3 sata

Takoe trenere sviju da idu u čkole lepo daig naučiš dase igrate basketbol sviju da pobedu naši danas primu u BRIKS
P

Pravi...

pre oko 2 sata

primerak zvezdasa.
G

Grobarcina

pre oko 3 sata

Komedija sa vama 🤣🤣🤣
J

Japi

pre oko 3 sata

Izgledamo kao da smo se skupili pre 15 dana,odbrane nema.Zajebi rotiranje igraca toliko,prva petorka I ubacuj izmene.
F

Fontana9

pre oko 3 sata

Nikada skuplji FMP i opet nista,sada ce cora da zvalavi po tv stanicama .
R

Robert Lewandowski

pre oko 3 sata

Covke, vrati se! 🤣
C

CZV FAN

pre oko 3 sata

A do kada cete da ucite? Sta to treba preiskusni igraci da nauce? Sramota
I

IMA VREMENA ZA NAUKU

pre oko 2 sata

DO PENZIJE SE UCI A POJEDINCI SU NEGDE TU
Г

Гробар54

pre oko 3 sata

Хитно вратити Човића у Звезду!
S

Simić

pre oko 3 sata

Sanjate ga noćima. U glavu vam je ušao i ne izbija vam.
G

Gost133

pre oko 3 sata

Ko i vi Duleta on vam nocna mora
d

dreser

pre oko 3 sata

Samo vi učite i primajte platu za nenaučeno,bruka .
Б

Бели

pre oko 3 sata

Не мораш да учиш из овога пораза,већ да одеш још вечерас да поднесем оставку. Радоњића вратити за тренера.
Г

Гробар54

pre oko 3 sata

Док ти извучеш поуке,ови ће те сменити!И онда јово-наново!
d

djdjdj

pre oko 3 sata

Ajde ti liče pakuj kofere.
s

strasno

pre oko 3 sata

kalinic ti ne igra 4/4 ako ovo nije prodata utakmica ne znam sta je
Z

Zelen

pre oko 3 sata

Svaka cast novinaru koji se napokon setio da postavi pitanje da li je glavni krivac trener prava neznalica za nasu smesnu formu od pocetka sezone i da li ga namerno pojedini igraci buse u odbrani a kod Pesica Dobric i Davidovac bili najbolje a kod nas kao mule, i zasto trener jednom ne preuzme krivicu na sebe a ako je nezadovoljan prelaznim rokom trebao je sam na leto da da otkaz a ne praznu slamu mlati bespotrebno,,,,,
V

Vedete

pre oko 2 sata

Aman covece, ko je bio najbolji kod Pesica? Davidovac skoro da nije ni igrao, a Dobric koji minut vise.
X

X

pre oko 3 sata

HRABRA ZVEZDA
R

Rik

pre oko 3 sata

Mrš u Grčku, početniče, nisi ti format trenera za ovakve asove u timu! Samo neki veliki autoritet: Kari, Duško ili Boža nazad!
V

Vasilis

pre oko 3 sata

Zvezdi se upravo desava ono sto i Partizanu prosle sezone. Ostavljeni iskusni igraci u nadi da ce doneti ono bitno, u stvari raspustena banda bez iole volje za igrom.
K

Koš i lična

pre oko 3 sata

Kako smo igrali tako smo i prošli!!!
S

Slušaj zalizani...

pre oko 3 sata

Niste vi ni u EL igrali dobro,nego vas je us..lo
s

smejete se..

pre oko 3 sata

neko ce menjati celu ekipu ali u sred sezone.. ali ne prvi put! Samo mi nije jasan Dobric, ocigledno mu ne daju lopte kakve najbolje koristi. Svi znaju da ne daje 3 iz driblinga, vec iz prijema, negde sam procitao da je imao preko 80% iz takvog suta. E tu dolazi plej,koji ne postoji. Vidi se, Covke u KSS, dogodine se liga gasi, zato se i ne cimaju..
Z

Zelen

pre oko 4 sata

Znaci po milioniti put ne preuzima na sebe losu utakmicu a iz aviona se vidi da ga od pocetka sezone buse igraci u odbrani, znaci ako on slucajno nije glavni krivac sto je ostao u klubu na leto ako je nezadovoljan sa pojacanjima a ne ostao da lupa sa strpljenjem i krkanjem sarmi i cevapa, znaci jednostavno ne ide i neka da sam otkaz a ne mlati praznu slamu,,,,,
B

Brale

pre oko 4 sata

Dok ih ti nauciš ima da te ispaljuju i da te teraju već u decembru, gana je to.
S

Soichiro

pre oko 2 sata

Ma oticice on u decembru ali ce primati platu do kraja sezone... Obradovica style.
U

Urke17

pre oko 4 sata

Moras da ides!