Džeron Blosomgejm (©Star Sport)
Džeron Blosomgejm (©Star Sport)

Preokret: Blosomgejm ne prelazi u Barselonu

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.06.24. | 17:55

Monako je uspeo da ga ubedi da ostane

Već je bio viđen u Barseloni, delovalo je da je posao završen, ipak Džeron Blosomgejm neće postati novo pojačanje katalonskog giganta.

Prema informacijama Donatasa Urbonasa sa sajta BasketNews, 30-godišnji krilni košarkaš ipak je promenio ploču i ostaće u Monaku. Uprava Kneževa uspela je u nameri da zadrži bitnog igrača rotacije, koji će i treću godinu nositi dres istog tima.

Izabrane vesti

On je navodno produžio ugovor na još dve godine. Blosomgejm je bio važan faktor Monakovog plasmana na Fajnal for prošle i u četvrtfinale ove godine. U seriji sa Fenerbahčeom bio je jedan od boljih igrača Kneževa, ali je istanbulski klub na kraju uspeo da prođe dalje posle drame pete utakmice.

Blosomgejm je prošle sezone beležio 6.6 poena i 3,3 skoka, u seriji sa Fenerom bio je na 7,6 poena i 4,2 uhvaćene lopte, uz 1,4 ukradena poseda.

Monako je tako zadržao dva bitna faktora, jer je prethodno novi ugovor dobio i Majk Džejms. Saradnja je istekla Džordanu Lojdu, Jakubi Uatari, Eliju Okobu i Kembi Vokeru. Svi osim francuskog reprezentativca se verovatno neće ni vraćati, a sa Okoboom traju pregovori.

Prvo pojačanje ovog leta za Monako je Nik Kalates.


tagovi

Džeron BlosomgejmKK MonakoEvroligaKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara