undefined
undefined

Janakopulos u svom stilu najavio transfer bombu: Moja kafa je stigla

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.06.24. | 11:37

Lorenzo Braun u zelenom delu Atine

Nakon što su Realu preoteli titulu šampiona Evrope i ukrasili internacionalni uspeh osvajanjem grčke lige, Panatinaikos želi da se dodatno pojača na pozociji pleja za sledeću sezonu.

Ekscentrični vlasnik kluba Dimitris Jankopulos izjavio je da njegova kafa (na grčkom braun) stigla, čime je nedvosmisleno najavio angađman Američkog igrača Lorenza Brauna, čiju je fotografiju podelio i na Instagram nalogu, doduše uz prekriveno lice.

Izabrane vesti

Plejmejker Španije je u Tel Avivu proveo dve sezone, a ugovor mu je trajao do 2026. godine. Iako je donedavno govorio da želi da ostane u Makabiju, rat Izraela i Palestine bio je povod da promeni odluku. Sa atinskim Detelinama se dogovorio na tri godine, a otkupna klauzula će biti 600.000 evra.

Jedan od najboljih igrača Evrolige sezonama unazad neće biti jedini koji napušta Ponos Izraela, pored njega se spekuliše da će klub napustiti Bonzi Kolson, a odlazak potvrdio je i Vejd Boldvin.

Braun je ove sezone u Evroligi u proseku postizao 13,2 poena i upisivao 6,1 asistenciju po utakmici, a baš Panataneikos je njegov dosadašnji klub eliminisao na putu ka F4.

Novi košarkaš atinskog kluba će zaoštriti konkurenciju na poziciji plejmejkera pored Kostasa Slukasa i Džerijana Grenta.


tagovi

Lorenzo BraunKK PanatinaikosKK Makabi Tel Aviv

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara