REZZIME DANA (subota): Nije baš idealan dan kad je Metalac najjači ulov

Vreme čitanja: 4min | ned. 15.03.20. | 22:57

Pogledajte ko vas je 15. marta prodao, a ko vam je doneo novac

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

KONSTANTINE - BISKRA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:0

Muka nas natera da se pozabavimo i prvenstvom u Alžiru. I s obzirom da je sudar Konstantine bio najigraniji par dana koji je prošao - a nažalost ih danas uopšte nije bilo mnogo takvih - verovatno ćemo u narednim nedeljama obratiti malo više pažnje na tamošnji fudbal. Posebno zato što i u Alžiru - kao i u drugim afričkim zemljama - domaći teren znači mnogo i značajno olakšava izbor pravog tipa.

GREMIO - SAO LUIZ (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:2

Bunili su se igrači Gremija što su morali da igraju u toku pandemije, na teren su izašli sa zaštitnim maskama preko lica, ali su na kraju poput pravih profesionalaca svoje obavili. Srećom, jer Gremio je bio jedan od retkih klubova koji se danas nije igrao sa teško stečenim ugledom. Istna, Sao Luiz se pokazao kao tvrd orah, štaviše, vodio je sa 2:0, ali ga je ubio pogodak Paula Mirande u petom minutu nadoknade prvog poluvremena.  U nastavku i Tijago Neves, pa Dijego Souza u 81. za konačnih 3:2.

METALAC - TRAJAL (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Jedan srpski predstavnik, ali vredan, pošto je Metalac opravdao ulogu irzazitog favorita u sudaru sa Trajalom. Aleksandar Katanić je pogotkom sa penala već u 13. minutu osigurao Milanovčanima odlučujuću prednost i Metalac na iznuđenu pauzu zbog korona virusa ide bodovno poravnat sa Grafičarom na prvom mestu na tabeli.

PRECRTANO

CSKA - UFA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:0

Imao je CSKA 16 šuteva, imao je prečku i stativu, ali Ufa ima naviku da pravi problem tamo gde ga niko nije očekivao. Već je ove sezone otkidala bodove i Zenitu i Lokomotivi i Spartaku... I na kraju je isto uradila i Armejmcima. Svi iza lopte, napred se ne ide nikako, ali - bod je u džepu. Kad igraju protiv slabijih nisu tako dobri, kad igraju protiv jakih - rizikujte s Ufom. Jer sada vam je oborila najigraniji par dana.

Opširnije OVDE.

GALATASARAJ - BEŠIKTAŠ (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 0:0

Navikli smo da u istanbulskim derbi mečevima sve gori, ali mora da su prazne tribine umrtvile i elan u igračima suprotstavljenih timova. U verovatno najiščekivanijem duelu dana malo fudbala smo videli. Jeste Galatasaraj bio nešto bolji, ali je Loris Karijus bio raspoložen, pa su na kraju mreže ostale netaknute, a domaći su propustili šansu da se primaknu na bod zaostatka Bašakšehiru i Trazonu.

Opširnije OVDE.

DINAMO KIJEV - DESNA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Bliži se dan kada će Šahtjor skinutis Dinamo sa mesta najtrofejnijeg kluba Ukrajine. Velikan sovjetskog fudbala danas ne samo da nije uspeo da se primakne najvećem rivalu u zemlji, već je dozvolio Zorji da mu priđe na bod zaostatka. A kako Zorja ima i meč manje nije nemoguće da titan iz Kijeva ostane i bez mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona. 

Opširnije OVDE.

KORINTIJANS - ITUANO (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:1

Opet smo u Brazilu, samo sada u Paulista šampionatu. Još jedno čuveno ime brazilskog fudbala, ali sada - razočaranje. Kad je Luan u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena pogodio za 1:1 mislili smo da će i Korintijans kao i Gremio preokretom do bodova, ali ovde sreće nije bilo.

BOTAFOGO - BANGU (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1

U nedostatku izbora Brazil je danas bio posebno atraktivna destinacija za sve ljubitelje sportskog klađenja, ali nije se baš pokazao kao posebno lako "tržište". Korintijans je, kako smo već pisali, stao pred Ituanom, a Botafogo nije uspeo da slomi otpor Bangua, pošto je prednost ispusto nakon pogotka Rajnera u 59. minutu.

KRUZEIRO - KOIMBRA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:1

Opet Brazil i opet kiks. Samo sad u režiji Kruzeira, koji ne samo da nije uspeo da savlada Koimbru, već  je kao domaćin izgubio meč Mineiro šampionata. Presudio mu je u 80. minutu utakmice Vitor Ugo.

SETIF - KABILE (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:0

Jedan Alžir je prošao, ali derbi je već bio druga priča. Setif se doduše i sa bodom progurao do deobe drugog mesta na tabeli, Kabile je samo stepenik ispod na četvrtom mestu, ali da imamo nešto da vam kažemo više o utakmici... Pa i nemamo. Mada bismo voleli ponekad da bacimo pogled na to kako izgleda fudbal u Alžiru pa eto predoga za naše sportke TV kanale.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara