Ostoja Mijailović (©MN Press)
Ostoja Mijailović (©MN Press)

Ostoja Mijailović: Budžet za ovu sezonu je malo viši od prošlogodišnjeg

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.09.24. | 09:17

"Imamo visoke ambicije, ali o tome ću više govoriti na konferenciji za medije. Mislim da smo napravili dobar tim, stručni štab radi svoj posao kvalitetno", rekao je prvi čovek crno-belih

Partizan Mozzart Bet je u utorak održao redovnu Skupštine i Upravnog odbora na kojem je, između ostalog, verifikovan novi mandat direktoru Zoranu Saviću i objavio da je klub u finansijski stabilnoj poziciji.

Posle sastanka predsednik Ostoja Mijailović govorio je za klupsku televiziju o finansijskoj situaciji, narednoj sezoni i planovima koje će izneti pred medije u narednom periodu.

Izabrane vesti

"Skupština je bila redovna, godišnja. Usvojili smo izveštaj o radu, pričali smo o stanju u klubu, koliko smo bili zadovoljni i nezadovoljni prošlom sezonom. Govorilo se o ciljevima za narednu godinu. Jako je važno da smo usvojili budžet za narednu sezonu, koji je nešto malo veći od prošlogodišnjeg. Otprilike je tu negde", poručio je Mijailović uz napomenu:

"Nama je jako važno da prihodi kluba nastavljaju da rastu. Radimo na izgradnji našeg sistema, jačamo menadžment, strukturu, rastu nam prihodi od karata, privatnih sponzora… Država je ispoštovala sponzorstva kao i prethodnih godina. Finansijski smo stabilan klub u ovom trenutku".

19.00: (1,85) PARTIZAN MOZZART BET (hendikep -19,5) BORAC MOZZART (1,85)

Prvi čovek crno-belih najavio je i konferenciju za novinare na kojoj će se govoriti o važnim stvarima, ali...

"Odložio sam je za nekih mesec-dva. Dok se ne dese neke važne stvari u klubu, o kojima u ovom trenutku ne bih više govorio. Moja želja je da klub bude potpuno finansijski stabilan. Podneti su izveštaji. Isplaćena su dugovanja nasleđena van poreskog duga, a tiče se bivših igrača, trenera… Iznos od oko sedam miliona evra je potpuno saniran".

O predstojećoj sezoni...

"Imamo visoke ambicije, ali o tome ću više govoriti na konferenciji za medije. Mislim da smo napravili dobar tim, stručni štab radi svoj posao kvalitetno. Trener je produžio ugovor na dve godine, sportski direktor na godinu dana, tako da nastavljamo da radimo".



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetOstoja MijailovićEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara