Nebojša Čović (© MN Press)
Nebojša Čović (© MN Press)

Olimpijakos odgovorio Čoviću: Bavi se svojim igračima, a ne našim

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.08.24. | 17:15

Nastavlja se saga Filipa Petruševa

Saga Filipa Petruševa i Crvene zvezde i dalje traje. Jedino što sada sa sigurnošću znamo da je Crvena zvezda zainteresovana da vrati Petruševa u svoje redove. Obavljeni su i inicijalni kontakti, što je potvrdio Nebojša Čović gostujući na jutarnjem programu TV Prva. Ove reči prvog čoveka kluba sa Malog Kalemegdana su stigle sve do Pireja.

Reakcija je bila kratka, ali jasno pokazuje da Olimpijakos nema nameru da se odrekne igrača koji je imao sjajne Olimpijske igre iza sebe u dresu Srbije.

Izabrane vesti

"Bilo dobro da se gospodin Čović bavi igračima svog tima, a ne Olimpijakosom”, prenela je Grčka Gazeta stav kluba.

Kao što je već odavno poznato, Filip Petrušev ima ugovor sa Pirejcima i za narednu sezonu, ali povratkom Saše Vezenkova se mnogo toga promenilo. Pre svega u ulogama na parketu. Očekuje se da Bugarin bude prva opcija kod Jorgosa Barcokasa i da će Petruševi biti teško da se izbori za ulogu koju očekuje posebno posle izdanja u dresu Srbije.

Međutim Olimpijakos očigledno vidi Petruševa kao člana tima, posebno posle povrede Mustafe Fala koji ima prelom kosti u nozi i po svemu sudeći ga čeka duža pauza.

Ostaje da se vidi da li će Crvena zvezda završiti posao do početka sezone, pripreme počinju već u ponedeljak kada Janis Sferopulos bude okupio aktuelne šampione ABA lige i Srbije.


tagovi

KK Crvena zvezdaKK OlimpijakosNebojša ČovićFilip Petrušev

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara