Bruno Kaboklo (© Star sport)
Bruno Kaboklo (© Star sport)

Odbegli Kaboklo vodio Brazil do pobede nad Ponitkinim Poljacima

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.06.24. | 20:54

Još uvek zvanično košarkaši Partizana bili su u prvom planu na prijateljskom meču Brazila i Poljske u Opatiji

Veliku buru izazvao je Bruno Kaboklo kada je potpuno neočekivano napustio Partizan Mozzart Bet bez da se javio bilo kome u klubu pred finale KLS sa Crvenom zvezdom. Sada, centar je ponovo u regionu, doduše u dresu Brazila gde blista i vodi tim do pobede. Bio je najbolji igrač u pobedi protiv Poljske 91:75 u Opatiji gde se igra pripremni turnir za kvalifikacije za Olimpijske igre.

Kao što smo istakli, Kaboklo je bio najbolji igrač na parketu jer je ubacio 21 poen za samo 22 minuta. Iz igre je šutirao izvanredno jer je ubacio osam od 12 šuteva.

Izabrane vesti

Ono što je i dalje glavno pitanje vezano za Kabokla je njegov status u timu Željka Obradovića za narednu sezonu jer i dalje ima ugovor. Iako se posle kršenja pravilnika i odlaska iz Srbije očekivalo da se ne vrati više u Humsku, predsednik kluba Ostoja Mijailović je izjavio suprotno.

Ista pitanje se postavljaju i za Mateuša Ponitku koji ima opciju u ugovoru da nastavi u Partizanu, ali za sada nema informacija da li će i naredne sezone biti u Srbiji. Zanimljivo, baš je Ponitka večeras protiv Brazila bio najbolji u porazu Poljaka jer je imao 19 poena, pet skokova i tri asistencije za 20 minuta.

Plejmejkera Crvene zvezde i Brazila, Jaga Dos Santosa nije bilo na parketu jer se i dalje oporavlja o povrede lista koju je zadobio u dresu Zvezde.


tagovi

Bruno KabokloMateuš Ponitka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara