Komentari na vest

Odbegli Kaboklo vodio Brazil do pobede nad Ponitkinim Poljacima

i

i njemu je muka od "avangarde"

pre 6 dana

Čovek je bukvalno procvetao od kako je pobegao iz ...koji je krug pakla onaj mali tim? A super su mi komentari kalimerovaca na svim portalima, "lik nije normalan, traži platu, takav nam ne treba u timu"...šta reći :-)
R

Reda 11

pre 7 dana

Da nam je licno Čovic predsednik pa bi se smilovao ne bi ovako unistavao Partizan kao sto Zeljko Obradovic radi!!! Covece sve si igrace oterao .. Dozier, Naneli Kaminski,Panter, Ledey, Kaboklo, Andjusic, odlaze Smajlagic i Avramovic. To deca od 12 godina znaju da se NIKAD ceo roster ne menja!!! Dok se novi igraci uklope, prodje sezona. Zasto čovece otera sve domace igrace??? Avramovic igracina borac, Smajlagic mlad samo mu treba dati minute. Andjusic prekaljen pokazao da moze!! Tristan Vukcevic, skola Real Madrida. Na trzistu nema igraca kvalitetnih, to je sve u velikim klubovima! Danas je Motley potpisao za Hapolel da igra Evrokup.😱😱 Coveceeee pa sto ga nisi doveoooo?? Odlazi Ledey, Panter, Naneli. Dovodis Bongu, i Nakitaru sa 2 poena po mecu. Imaaa li ko da zaustavi ovooo sto Zeljko radi?!!! Ljudi vidite li da nas covek sistematski unistava, sprecite to za ime Boga!!!! Postaoo je veci od kluba, prica da trofeji nisu bitni vec 11-to mesto u Evroligi
Y

Yika

pre 7 dana

Nista nije pokazao, manjak volje i zelje. Srećno mu bilo u Fmpeu
K

Kon

pre 7 dana

Neka ide gde hoće, dolazi Milutinov.
D

DDF

pre 7 dana

Ima sve fizicke predizpocije za vrhunskog centra,najveca mana poput prilicnog broja igraca je nedostatak inteligencije
G

Grobarcina

pre 7 dana

Zajedno u tandemu sa Frankom kucaces cigane 💪💪
B

Bida

pre 7 dana

Ma stacenam krs igrac
R

Realni Arth

pre 7 dana

Pozdrav grobarcino, Kaboklo dolazi u Zvezdu, a da bude jos gore, tuzice Partizan, mada ruku na srce nije da sam bas sreca sto dolazi, jer ako pobegnes od tri tima na isti nacin onda sto ne bi i iz cetvrtog to jest naseg. I ne znam sta ce on Zvezdi, tu su Plavsic i Bolomboj? Pozdrav!

Toto-ko-tunjo

pre 7 dana

Odbegli Kaboklo 🤣🤣🤣
P

Partizanova...

pre 7 dana

....reprezentacija trenutno gubi od Spanije 1-0.
B

Bivsi igrac

pre 7 dana

KABOKLO ODLAZI IZ KLUBA 100%,RASKIDA UGOVOR PRENELI BRAZILSKI MEDIJI!
r

rumena metla

pre 7 dana

normalno da raskida, zato je i pobego, ima osnova....a i ko bi trpeo rumenu metlu

Toto-ko-tunjo

pre 7 dana

Ma daj, voli ih, samo se pravi. 😏
B

Bida

pre 7 dana

Dalekomu lepa kuca idu igumane
M

Mine

pre 7 dana

Ma daj, gledao utakmicu, Poljska ocajna ekipa
K

KAO

pre 7 dana

KABOKLO DOLAZI U C. ZVEZDU. PROVERENO
1

15880

pre 7 dana

DOBRIC DOLAZI U PARTIZAN , PROVERENO
8

8-0

pre 7 dana

@15880... Dobric ne igra za hrvatske klubove!
K

Kraljević Marko

pre 7 dana

@15880 , Dobrić je Krajišnik iz Knina. Takvi teško igraju za hrvatske klubove.
Г

Групни

pre 7 dana

још увек сумњив, вариабилан и стегнут ...
Z

ZvedaraC

pre 7 dana

Ali komedija gde Partizan ne zeli da resava problem oko Bruna samo da bi Zvezda zatvorila centarsku liniju i da ga ne uzme. Bruno i te kako ima kvalitete i Zvezdi bi odlicno dosao.
G

GohSt

pre 7 dana

Boze me sacuvaj. Pobegao je Ulmu (vratili ga nekako),pobegao Veneciji,pobegao Partizanu. Kao riba koja je prevarila svakog decka,a ti bi da je volis jer si ti poseban pa tebe nece da prevari!? Hoce sine i tebe ce.
D

Do trenera je

pre 7 dana

Kaboklo 21 poen, Ponitka 19…ako mi jos neko kaze da nije do trenera. Treba biti realan. Imaju momci strah i grč.
Г

Групни

pre 7 dana

маните се добри људи ...
S

Sadasinajebo

pre 7 dana

....sada za tvoju istinu,kada krene lavina pljuvanja.....
C

Coneee

pre 7 dana

Bi od njih Vujošević napravio od njih, on je sa 15x manjim budzetom razbijao velike klubove i mlade igrače razvijao i pravio od njih IGRAČINE. A neko sa 50miliona za 3 godine ne može da pobedi ovu smesnu Zvezdu sto je svi te dom tamburaju po 20+ Ajde Željko da se ne ljubimo, dosta je više. ODLAZI! Hoćemo Vulu našeg.
R

Realno istina

pre 7 dana

I meni to prodje kroz glavu ali vise u smislu kako je kkp imao dobar roster a ne loseg trenera.
A

Astoria

pre 7 dana

Realno je tako. Ko to ne vidi ili ne zeli ili je slep. Jer kako objasniti da bukvalno nijedan igrac Partizana nije odigrao bolje u odnosu na prethodnu sezonu. Najblizi je tome bio Naneli, ali zbog poznatih desavanja nije mogao da odigra sve utakmice do kraja. Jednostavno nacin Zeljkovog rada ne odgovara svakom igracu. Ili da budem precizniji: vrlo malom broju. Onaj ko ne ume da postuje autoritet i ko nije spreman da temperamentne sugestije i jacu verbalnu komunikaciju nema sta da trazi u Partizanu. A vecina danasnjih igraca je takva i to je najveci problem pred koji se nalazi najtrofejniji trener svih vremena. Dakle, ili promeniti u odredjenom smislu sebe i svoj pristup (sto ne mislim da ce se desiti) ili menjati igrace dok se ne pronadju adekvatna resenja (trenutno je to u toku u KK Partizan).
Z

Zeleznik

pre 7 dana

Uloga Ponitke u Partizanu, gde je realno 2-3 izbor na svojoj poziciji i u reprezentaciji Poljske, gde je prva violina i ceo tim mu je podređen, se ne može porediti. Za Kabokla ja mislim da je postojao neki privatni problem tokom cele sezone, verovatno zbog načina na koji je napustio prethodni klub.
@

@zeleznik

pre 7 dana

Naravno,kriv je prethodni klub,nikako sadasnji...verovatno ima i privatnih problema sa bivsim trenerom,a ne sa ovim u Partizanu..
@

@Coneee

pre 7 dana

Razbijali ste vazi, ali malo sutra :) google vasih 10 sezona, vidi stanje u grupe a i te pobede protiv koga su :) Da dobijes par dobre ekipe u 10godina nije bas neko razbijanje :)