Željko Obradović (©ABA liga – Dragana Stjepanović)
Željko Obradović (©ABA liga – Dragana Stjepanović)

Obradović: Treća četvrtina dokaz apatije i posmatranja stvari na terenu

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.10.24. | 21:42

"Ipak, čestitam igračima na tome što su uspeli da nađu način da ostvare trijumf"

Provukao se Partizan Mozzart Bet kroz iglene uši u Zadru i zadržao perfektan skor na startu Jadranske lige, mada daleko od toga da je oduševio.

Posle komotnih 11 razlike na poluvremenu Parni valjak nije slomio otpor Zadrana koji su se potpuno vratili u trećoj deonici i režirali dramu do poslednjeg zvuka sirene. Jasno, Željko Obradović nije bio zadovoljan onim što je video, mada je čestitao ekipi na pobedi.

Izabrane vesti

"Znali smo da će Zadar probati da odigra najagresivniju moguću utakmicu, s obzirom kako je izgledao prošle nedelje protiv Budućnosti. Probao je da pruži sve od sebe i odigrao dobru utakmicu. Sa velikom željom i velikim entuzijazmom, sve ono što je nama falilo u pojedinim trenucima. Razlog tome je sigurno dupli program Evrolige, ali to nije nešto o čemu neću sa mojim igračima da priča. Pogotovo o trećoj četvrtini koja je dokaz apatije i posmatranja onoga što se dešava na terenu", rekao je Obradović posle utakmice i dodao:

"Važna pobeda, čestitam Zadru na utakmici, ali i svojim igračima na tome što su našli način da ostvari trijumf".

Zadarska publika aplauzom je dočekala trofejnog stručnjaka.

"Hvala svima, zadarska publika razume košarku, ima dosta duhovitosti u porukama koje šalju, nešto se čuje, nešto ne. Bila je lepa atmosfera, hvala na dočeku".

Trener Zadra Danijel Jusup kaže da ekipa izgleda sve bolje i da će periodi dobre košarke da se naplate u nekom trenutku.

“U dobrom delu utakmice smo dobro stajali na parketu. Defanzivno smo dobro branili pik'n'rol. Nekoliko puta smo radili stvari koje nije trebalo, a oni su ekipa koja je to znala da iskoristi. Bilo je problema i na defanzivnom skoku, oni su prelagano poentirali nakon promašaja. Moramo je da pravimo faulove. Međutim, ono što je okej, napravili smo pomak u igri, izgledamo kao tim u većem delu utakmice. Moramo da budemo svesni da nam sledi težak period, moramo da se borimo i verujemo u ono što radimo. To je jedini uslov da bismo se nadali boljem rezultatu. Verujem da će sve ovo da se naplati u nekom trenutku, nije možda bilo realno protiv Partizana“, rekao je Jusup.

Sledeću utakmicu Partizan Mozzart Bet igra već u sredu od 20.30 na parketu Beogradske arene protiv Virtusa.



tagovi

Željko ObradovićKK PartizanPartizan Mozzart BetABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan Mozzart Bet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara