Komentari na vest

Ne stišava se bes Francuza: Oduzmite Embidu pasoš, zabraniti mu ulazak u zemlju

M

Mare4922

pre 12 dana

Najjadnije od svega su komentari ovog što ne bi da mu dozvoli ulazak u Francusku. Sledeće je giljotina koliko vidim. Mene zanima gde su da se oglase sada svi najjači zaštitnici ljudskih prava, evropskih vrednosti, demokratije, slobode izbora? Da je odabrao Francusku, tabane bi mu ljubili, a sad? Giljotina. Shvatam, ispalio ih je. Lik samo traži lakši način da izdigne sebe iako je među najboljim košarkašima na svetu. Mislim da njega generalno boli uvo i za SAD i za Francusku. On samo bira mesto gde će po proceni uzeti više trofeja za ličnu promociju i uspeh. A to onda gubi svaki smisao jer je valjda reprezentacija nešto što osećaš, živiš, igraš za ponos, za svoj narod i naciju? Ako si kamerunac, pa igraj za Kamerun, odvedi ih na Olimpijadu jer si najbolji na svetu. A ako ne osećaš tu pripadnost, onda igraj brate za pare kao i u klubu. Mada verujem da dosadi posle nekog vremena.
s

soichiro

pre 12 dana

embid, siakam, lesor....uz jos par igraca vise nego solidna reprezentacija kameruna...
K

Khal Drogo

pre 12 dana

Џоел Ембид је одличан играч, изузетне предиѕспозиције, међутим његовим избором, односно одлуком, француска секлекција није на губитку. Кроз каријеру има стзалне проблеме са кољенима, често одсуствује са паркета, има 30 година, питање је да ли би заиграо икад за Француску, а питање је и да ли ће заиграти за САД. Уз то и када је здрав, игра тима се њему подређује, до сада у ен-би-еју то није донијело добро екипи. И оно што је важније, Француска је претпрана на позицији центра изузетним играчима (Вембанјама, Гобер, Лесопр,. Поарије, Мустафа Фал) изузетно захвалним којима се не подређује игра тима него који ће радити што треба за тим. По мом мишљењу без обзира на квалитет Камерунца, ништа нису изгубили
k

kojotski

pre 13 dana

Od Kameruna je jedino Pero Kamerun znao košarke.
M

M. R.

pre 13 dana

Vajs, legendo, pa ti si Nemac...
B

Bane1989Ns

pre 13 dana

e Francuzi sad vidite kakav je osecaj kad vam otimaju igraca kao sto neko nama otima Kosovo,ne prija zar ne???
k

kolodin

pre 13 dana

Kamerunac koji igra za SAD a Francuzi se bune haha. Generalno na takav način i funkcionišu Francuska i SAD kao države,tj izgrađene su pljačkom i porobljavanjem slabijih
г

гос 1312

pre 13 dana

Ембид прошле године искукао мвп као што је својевремено Васо Бакочевић кукао у рингу дај ми неки појас молим те, заслужио сам га, све ћу урадит’ за њега… У сваком случају ако је добио пасош да би као врхунски спортиста играо за репрезентацију, сасвим је ОК да му га сад одузму, исто као овом нашем фудбалеру што је израдио Словаке, није то нека филозофија!
d

dule v.

pre 13 dana

A Nikola Karabatić to je u redu, sve što otmu to je ok, ako ih neko odbije onda da ga streljaju.
S

Sove

pre 13 dana

Уместо он и Сијакам донесу можда неку радост Камеруну овај игра за САД а овај ни не игра...
A

Aleks Miami

pre 13 dana

Lako je da pricas, Ali kad bi znao da covek koji osvoji olimpisko zlato ima dozivotna penzija i njegova deca takodje i mnogo druge beneficije ne bi to rekao. A sa Kamerunom sanse su minimalne za to. Sad ce neko reci ima in para obezbedio je 5 kolena, jeste, ali ne znate kako deru u americi te milionere, pa agente, porezi, osiguranja itd ode ti 70% od zarada u karijeri. Zato edukujte se malo vise, lako je da lajete sta covek da radi sa licno njegovim odlukama
E

EX

pre 13 dana

Vajs izgleda još ne može da preboli Vinsa Kartera.
g

gost1234

pre 13 dana

kad se otimaju igraci africkim reprezentacijama onda je to ok, a kad se otme igrac nekome od najvecih zagovaraca borbe protiv rasizma onda kuknjava na sve strane. kakvo besramno licemerje
K

Koja77

pre 13 dana

Francuskoj u sportu zafalilo Afrikanaca, zadnje vreme došlo..
G

GORPSTAS.

pre 13 dana

Voljim Embida mrzim Kolica, boljim Nadala mrzim Djokovica, boljim Partizana mrzim Zvezdu, boljim albansko primorje mrzim raseljene sa kosova i Metohije. Nemam slavu nisam kesten. Preveljiki si Partizane.
G

Gost007

pre 13 dana

Nauci prvo da pises...debilcino
N

No.1

pre 13 dana

Vrati pasoš Francuskoj a Jokiću MVP nagradu!
G

GostNekiTamo

pre 13 dana

Najjadniji igrac u istoriji
H

Haxer

pre 13 dana

Zato ne volim to davanje pasosa sportistima u sekundi, a oni do juce nisu ni culi za tu zemlju. Pre bih gubio sa svojima, nego gubio sa tudjima sto se reprezentacije tice
H

Haxer

pre 13 dana

Da ispravim svoj lapsus - pre bih gubio sa svojima, nego pobedjivao sa strancima..
M

Mikac678

pre 13 dana

Sve si lepo rekao ali u današnjem vremenu i sportu to nema nikakvog značaja, gleda se plasman i osvojena medalja. Znate da kukate i pljujete kad reprezentacija gubi od nekog sportskog "liliputanca" ali isto tako većina je protiv stranaca dok u isto vreme ti isti stranaci kod nas većinom imaju naša državljanstva i tehnički nisu stranaci već ravnopravani sa bilo kim u Srbiji.
A

Aleksejko

pre 13 dana

Velike su sanse da će se čisti starosedeoci Amerike i starosedeoci Francuske, Kanade, Nemacke... sresti na Olimijadi i braniti boje drzave za koju su se njihovi pretci borili, krvarili i ucestvovali u stvaranju tih drzava pre mnogo vekova.
@

@aleks

pre 13 dana

Sve lepo napisano nego kad kažeš ameri jel misliš da će košarku igrati čiroki,nava i apači? 😁
G

Guh

pre 13 dana

Ovako mi isto treba da uradimo za petruseva i to u što kraćem roku jer tužiti saigrače iz reprezentacije zato što navijaju za Partizan je u najmanju ruku skandalozno.
G

GOROSTAS

pre 13 dana

Voljim Albanija i Partizana
G

Gost RS

pre 13 dana

Da baš će mu zabraniti da uđe u zemlju i igra na Olimpijadi. Nisu mu Ameri džaba dali mvp nagradu. Da je neka druga država u pitanju možda bi i mogli.
c

cv

pre 13 dana

ma nek mu se sagnu hejteri
D

Da j

pre 13 dana

Je imalo čovek, igrao bi za Kamerun. A ne za kolonizatore ili one preko bare, koji ne znaju šta će od dobrih igrača.
O

Orao

pre 13 dana

Znam brate, ali lik im je trazio pasos da uz obecanje da hoce da igra za Francusku, kad je dobio pasos ispalio ih. Jadno..
A

Al mi je

pre 13 dana

Zao 100ke francuske...