Komentari na vest

Milija Vojinović: Nagradni fond je realnost ABA lige, plus će se pisati sa sedam cifara

M

Megaloman

pre 1 dan

Smatram da je ABA liga korisna za nas, još uvek, jer takav kvalitet i tako jako takmičenje ne možemo imati u granicama Srbije. Tačka. Ne mogu se saglasiti s izjavom da je ABA liga zaslužna za 2 Evroligaša. To je totalna neistina jer svi znamo da je ta liga izgubila sigurno mesto i da ima mogućnost dobijanja jedne WC i to ako se EL složi s tim i da zeleno svetlo. Naši timovi imaju mesto tamo zahvaljujući državi Srbiji koja ulaže silne milione u oba kluba i kupuje im mesto. To je uprošćena, gola istina. Nikakve veze nema ABA s tim. Imam još korekcija, ali bih otišao u širinu i produžio komentar previše. .
M

Mangulica

pre 1 dan

Milija prodao si ne samo ABA ligu vec i sve nas koji sko godinama uz ovu ligu.Svetislav Kari Pesic je za sve upravu.Onaj glavonja odnosno bosanceros Kamenjasevic nam je prodao patku i sada vidimo sta se sve desava.Najutiti ovu lakrdiju i svi Srbi da odma izadju iz tog projekta.Nikada ne treba prodavati veru za veceru.
k

kojotski

pre 1 dan

Samo dajte Kariju ključeve Saveza, prvo će da stavi katanac na ovu nakaradnu ligu.
Z

Zigmund

pre 1 dan

Pazljivo citajuci shvatih da je ovo nebuloza do nebuloze. Covek se hvali sto ABA ima 2 predstavnika u EL, a koji zapravo ne bi ni igrali da nisu platili. Znaci trosak, a ne korist od ABA. Kakve veze imaju uspesi under selekcija sa ABA ligom, koji je to igrac iz undera igrao prosle ABA. Zasto ne kaze ko su ti sponzori, da li je istina da taj pul cine 90% srpske firme. Znaci kvalitet lige podizu srpski klubovi, pre svega Partizan i CZ, srpske firme su sponzori, najveca gledanost u Srbiji, a ja kolko se secam Srbija dosad nije imala nit predsednika, nit direktora ABA lige. Takodje, cini mi se i da Srbija ima manje sudija od Hrvatske i Slovenije u EL. Zasto mi Srbi stalno ponavljamo jedne te iste greske, malo nam je 1918, 1945 i 90-tih proslog veka, jeb..o nas Jugoslovenstvo. Ubedjen sam da je bolje igrati u Novom Sadu i Uzicu, nego u Novom mestu i Baru. Ubedjen sam da bi srpska liga sa 10-12 klubova imala solidan kvalitet, samo nema ko da poslusa Karija.
P

PRIJATELJI SPORTA

pre 1 dan

Nećemo Dubai u ABA ligi.
h

hocemo

pre 1 dan

dosta je smaranja, zvezda i partizan mogu pre starta vec igrati finale.jer drzava njima sipa...sto ne daju petinu toga drugim klubovima...dabogda ih dubai otresao oboje
a

ako su ruze, procvetace...

pre 1 dan

Milija,koliko kosta obraz? a koliko fotelja? Sta je jeftinije i bez cega se moze? Millijaaaaaaaaaaaaa, deca te se stide
m

mile k

pre 1 dan

Bravo za komentar.Ovoga lika se sećam kao sudije i koji je uvek za nekog navlačio.Crnogorac a sudio u Srbiji.On bra ni ovu ligu samo iz interesa to jest love.
P

Podgorica PPG

pre 1 dan

Sto se tice Partizana, ABA ligu treba gledati iskljucivo kao razvojnu ligu. Sav fokus prebaciti na EL. Posle prosle sezone, nema svrhe a ni logike da se kljucni igraci opterecuju u ovom takmicenju. ABA liga ne moze da garantuje mesto u EL a i organizacija je spala na nivo razvojne lige. Ova sezona je odlicna prilika za mlade igrace, pa sta urade.
D

Demy

pre 1 dan

Koje mlade igrače vi imate

Dorcolac

pre 1 dan

mlade igrace? Vi ste šou
z

za navijace Šonetovog kluba

pre 1 dan

Bošnjaković, Nakić, Lakić, Koprivica Raspon od 18-23godine vi takodje mozete da razigrate Tea,Necu, Davidovca i naravno Mitrovica partizan proslost ,sadasnjost i buducnost srpske kosarke,
M

Marinjo1

pre 1 dan

Prave alibi pre pocetka hahaha
D

Da li je dovoljno?

pre 1 dan

Bosnjakovic, Dimitrijevic, Koprivica, Nakic, Pokusevski i Lakic. Od 1 do 5, plus Poku kao rezerva da se ne opterecuje previse. Imamo i u omladincima 3 vrhunska talenta. Njih ubaciti kad je duplo kolo u EL.
L

Legor

pre 1 dan

Dubaji je ušao u ABA ligi za sitne pare.
S

SeoB

pre 1 dan

Šta kaže kum Milija, hoće li Biltauzer imati svoje performanse i oove sezone??? Pitam za Žoca
Y

Yo dorro

pre 1 dan

Ne, Cova ce imate svoj performans kao i svake godine.
d

dfdsf

pre 1 dan

Uhvatis ti Zoca za .......