Komentari na vest

Marej izdao Jokića! Asistencija nedostajala za tripl-dabl, videli se svi problemi Denvera

RealNo1

pre oko 2 sata

Проблем је Мареј.
G

Gostina

pre oko 3 sata

Pa zaboga,kada je on uopste bio za nba? Muci ne samo jokica,nego melouna i celu ekipu. Prosecan igrac,mozda cak i ispod proseka za nba.
H

Heey

pre oko 3 sata

Jamal je prosecan igrac. Jedino zna da sutira, inace nista od njega
V

Vinegar

pre oko 3 sata

Denver je sam sebe unistio, tj uprava, svojim idejama o transferima i platama koje su dali Mareju i jos gore Porter Dzunioru. Sigurno jedan od najlosijih poteza u NBA u poslednjih 10 godina.
J

Joksa1986

pre oko 3 sata

Kao da je to u NBA problem ? Trejduj ih za mladje igrace i koji pik, okupi opet mladju ekipu oko Joke, Gordona i veterana R.Westbruka i ope napadni titulu, to bar nije u NBA problem... Imas bar 20 ekipa koje ce prihvatiti trejd za Mareja a najmanje 10 koji su spremni napast titulu i dobro bi im dosao cak i ovakav Porter 👍, sad imaju i solidnu klupu sa Deandreom, Holmsom, Saricem itd. ako je vec doslo do zasicenja radi trejd jer nije Jokicu 32-33 godine pa da nesto cekas, ako ga ne iskoriste da uzmu jos koju titulu za njegovog "Prajma" onda su ga kao fransiza ugasili 😀
V

Vinegar

pre oko 2 sata

Ne pratis, menjaju se pravila i to nece ici bas tako. Plus polako i Jokicu prolazi vreme i dok dodju novi, dok se ukace, a imali su prostor dok drugi timovi nisu ojacali da osvoje jos jednu titulu. Tu je sad Boston, dize se Minesota, Dalas, Oklahoma, Milvoki je jak, tako da ce biti sve teze.
K

Khanbg

pre 38 minuta

Ne znam samo ko ce preuzeti Marejev i Porterov ugovor sa tim ciframa? I sta bi Denver trazio zauzvrat? To nije izvodljivo, pritom, nema bas Jokic vremena da se uigrava. Sto znaci da su napravili apsolutno najgore poteze produzivsi ugovore Mareju i Porteru, mozda i u poslednjih 10ak godina.

Zeximus007

pre oko 3 sata

Marej izdao Jokića? Pa to nije nista novo 🤣
7

777

pre oko 3 sata

Izgubili od drugog tima sansa..