Ife Lundbeg (©MN Press)
Ife Lundbeg (©MN Press)

Lundberg odbio NBA šampiona zbog Partizana

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.06.24. | 12:18

Boston Seltiksi izrazili želju da potpišu doskorašnjeg beka bolonjskog Virtusa

Nije Ife Lundberg ovog leta imao samo ponude mnogih evroligaških ekipa, već je sjajnog Danca u svojim redovima želeo i novi NBA šampion, Boston Seltiks. Ipak, doskorašnji član bolonskog Virtusa je odlučio da odbije ponudu iz najjače košarkaške lige sveta zbog Partizana gde mu je predočeno da će imati mnogo veću i konkretniju ulogu nego što bi to bilo u ekipi iz Masačusetsa.

"Nije mi bio težak izbor. Možda zvuči pomalo ludo, ali uopšte nisam sumnjao. Postao bih nešto što podseća na 15. čoveka u timu. Dakle, ništa sa zagarantovanim vremenom za igru ili prilikama. To me više ne zanima. Treba mi vreme na terenu", reklo je novo pojačanje crno-belih za "TV 2 Sport".

Izabrane vesti

Inače, Lundberg već ima iskustvo igranje u NBA ligi pošto je 2022. nosio dres Finiks Sansa. U ekipi iz Arizone je odigrao samo četiri utakmice na kojima je prosečno beležio 3,3 poena.

Sjajni bek je sa crno-belima potpisao dvogodišnji ugovor, a sem Finiksa i Virtusa igrao je još za CSKA, Manresu, Tenerife. Zjelenu Goru, Horsens i Kopenhagen.



tagovi

Ife LundbergBoston SeltiksKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara