Komentari na vest

Lundberg odbio NBA šampiona zbog Partizana

D

Dre

pre 10 dana

Hoće biti prenos njegove svadbe na sajtu! Šta se pevalo? Kakvo je bilo predjelo? Jel čaršaf bio flekav ?
B

Baš me zanima

pre 10 dana

Da li će ove sezone grobari brojati ko je koliko igrača doveo?
M

Milojko Arsenic's

pre 10 dana

Doleće avionom a odleteće na 🧹
M

Metli tvojoj

pre 10 dana

Arsene...metli tvojoj.
k

klog

pre 10 dana

I pored 7 pobeda za redom, osvojenih titula i ovih i onih, navijači iz Železnika su pod tolikim frustracijama u odnosu na instituciju, da samo što ne počnu da kolju. A najviše ih boli što je Željkov dolazak sprečio totalno gašenje i nestanak Partizana. i ne samo da je sprečeno gašenje, već nas je Žoc vratio na mesto koje nam oduvek pripada kroz istoriju. Uostalom zna se ko je evropski šampion a "who the fuck are you" kako vam napisaše navijači Makabija. I znamo svi da biste menjali hiljadu aba titula za jedan top 10, ali ne biva. Nastavite da kuckate ovde vaše metle i da penite kad vidite Žoca, zauvek će ostati- jedno brdo, dva univerzuma!
B

Broj 1

pre 10 dana

Ugašeni ste vi prijatelju onog trenutka kad ste prihvatili novce i za učešće i za pojačanja u evroligi,onoga kome zdušno pominjete ime!
a

arroyo

pre 10 dana

ne pomažu tebi lekovi
z

zecm

pre 10 dana

znaci jos jedan iz ljubavi
Q

QPa

pre 10 dana

mocartbet u rangu informera
D

Don Vito Corleone'

pre 11 dana

Odbio možda i najveći košarkaški klub na Svetu Boston, da bi došao u KK METLA 🧹 ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😂 kako da ne ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😂 Kako ih ložite sa ovim tekstovima. Ovo je hit Decenije, odbio Boston da bi došao ovde da skuplja 🧹 ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😂
S

Srbija 1999

pre 11 dana

Ahahahhaa....da bre.
B

Brine

pre 11 dana

Ljudi sada je 23.06. Nije prvi april
J

Jova82

pre 10 dana

Brt pa ti si resio ovu igricu 😂😂😂😂
B

Brine

pre 11 dana

Jeli ovaj zadužio metlu

GRKI GRK

pre 11 dana

Odbio američke Boston Seltikse zbog evropskih "Boston Seltiksa"??? Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahaha

GRKI GRK

pre 11 dana

Hahahahahaha kako ih ložite (Grobare) pa ovo je neverovatno. Tačno da napišete da ce ovaj nigerijski Danac zbog Partizana navijati za Srbiju protiv Danske , oni bi poverovali.
P

Predrag80

pre 11 dana

Cak i da je ovo izjavio, cak i da mu nisu rekli da ovo kaze.. Ne mogu da zamislim novinara koji ovo napise, bez da ga ja imalo blam. Ja ga zamisljam kao nekog ko i ne zna sta je kosarka.
D

Dečko

pre 11 dana

Spremi se ti za metlu, nju ne možeš da odbiješ.
O

Obilić

pre 11 dana

Hahaha ma jel stvarno, dajte ne pišite svašta 'da je dobio poziv Seltiksa on bi već bio u Bostonu. Čuš odbio šampiona NBA lige zbog KK JSD, smešni ste dajte zapevajte jos himnu idemo Dubrovački trubaduri 'Dok vetar njiše palme... Hahaha
P

Poznavalac kosarke

pre 11 dana

Časovi ljubavi🤣
K

Kasno si

pre 11 dana

poceo pratiti kosarku da bi bio poznavaoc.
d

d.g.

pre 11 dana

Sto posto je tako. Svima je san igranje u instituciji a ne u nba.
A

Aqa

pre 11 dana

Pametan dečko, jesto to Boston, ali bi bio zakucan za klupu.
E

Eseks

pre 11 dana

Nije u redu da se proziva momak..Kao 15 igrac u Bostonu bi imao par miliona dolara godisnje,znaci neki minimum..I Zvezda dobro placa igrace jer da se ne lazemo,niko ne igra iz ljubavi pa ni npr Kalinic..Zelim oba nasa tima u vrhu EL i naravno Zvezdu malo iznad Partizana.
j

jjjjjjjjjjj

pre 11 dana

pa kada mu IGOKEA dala 3 puta vise para nego NBA sampion a on igra za pare a ne zbog ljubavi
p

plavacc

pre 11 dana

dve iljade miliona
m

mozartizan

pre 11 dana

Ajmo jos 80 tekstova od sponzora o ovom afrikancu dancu koji je cak i u Virtusu bio rezerva sa prosekom od 7-8 poena po utakmici.
M

MJS

pre 11 dana

Zlonamerni,pakosni, ne informisani,iskompleksirani.... Lepo je čovek objasnio da bi bio 15-i za popunu rostera,i praktično igrač samo za trening.... Normalno da je bolje da dođe u KKP!!!!! Šta tu nije jasno?????
O

Obilić

pre 11 dana

Ne u KKP već u KK JSD idemo Dubrovački trubaduri 'Dok vetar njiše palme...
N

Nordsjeland

pre 11 dana

Znaci ovako da rezimiramo i uprostimo,san mu nije bio da zaigra za NBA Sampiona ali mu je zato san da zaigra u klubu koji u zadnje tri godine izgubi cak dve 3-ple krune i 8 derbija za redom u jednoj sezoni!
R

Reč je reč

pre 11 dana

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣........ Dijagnoza nepoznata....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
L

LXXIII

pre 11 dana

Eto šta znači biti "institucija" , odbiješ jedan Boston Seltik i više milionski ugovor koji i drde uz to, za rad nastupajućih godina ljubavi. Ekskluzivu objavi takođe jedna institucija ali u drugoj branši.
D

Delije BK

pre 11 dana

Zna li se sta jel plakao dok je podpisivao za Obradoglua
m

malo manje

pre 11 dana

od tvoje mame
I

Istine radi

pre 11 dana

Poznata je činjenica da pri potpisivanju ugovora igrači od marketinške službe Partizana dobijaju papir sa izjavama koje treba da plasiraju u intervijuima. To je dobro za promociju, ali je zaista upitno sa moralne strane.
B

BokiZ

pre 11 dana

Pa kod njih su poznati casovi ljubavi i sve je iz ljubavi,dok ne dodje rastanak zbog plata ili necega drugog. Inace poznati su po tome da prihvate i izjavljuju obostranu ljubav kao sa Mustafom stojkovicem,koji je javno govorio koliko ih mrzi.Ne zna se ko je vece dno,a ostali koji su tuzili klub na kraju da ne pricamo. Jedino pantera i ledeja kao nisu oterali jer oboje imaju vazeci ugovor,a odlaze bez obestecenja,tacnije sporazumno,jer im se duguju pare. Uz to ostali domaci igraci i neki stranci su trpeli izivljavanje od rumenog,dok ovu dvojicu grli i ljubi kada god pogrese ili su krivi za poraz.
c

c c.

pre 11 dana

Ahahahabbabababaajajjjjajajajajjja

RealNo1

pre 11 dana

Одбио америчке Селтиксе да би играо у Европским.
n

ng

pre 11 dana

vec sam se zabrinuo da nece da objave ovako nesto😰😰😰
P

Patis na

pre 11 dana

Tudjim vestima...smrccc
Z

Zeljko 1212

pre 11 dana

Nije njemu san da igra u Nba kao 99 posto igraca, njemu je sam da igra u Partizanu, prosto
N

NN7

pre 11 dana

Stvarno se ovde čovek slatko nasmeje kad vidi ovakvu glupost hahahaha
A

Ajde realno

pre 11 dana

Još jednom, čovek je upravo izjavio ovo što je preneseno i na našim portalima. Imate originalan snimak i intervju u formi teksta. Dakle objašnjeno, nacrtano i obojeno. To što zvezdaši izvrću svaku istinu i prilagođavaju je svojim suludim teorijama je isključivo problem steukture njihove ličnosti i poimanja sveta oko sebe. https://sport.tv2.dk/basketball/2024-06-22-iffe-lundberg-takker-nej-til-nba-mestrene
R

Realno ajdei

pre 11 dana

I Del boy je izjavljivao da ce sledece godine u ovo doba biti milioner! Niko meni, pa i ni tebi nemoze da zabrani da izjavimo bilo sta? Ali stavi prst na celo i zapitaj se da li je to normalno, trazio me sampion NBA lige, gde su ugovori visemilionski ali ja hocu kod Zeljka! Decko je sa takvom izjavom, no comment? A to sta ce ko da izjavi,vidis valjda gde zivis i kakve izjave i obecanja imas, i sta si dobio od toga!
Č

Čarapan

pre 11 dana

Bez veze mu je da igra za šampione...zbog toga je i izabrao partizan.
G

Gooxy

pre 11 dana

Smjesno je sto 90% ovih sto bljuzgaju komentare procita samo naslov i stisne komentare.covjek je fino rekao da bi tamo bio 15.covjek,znaci svjestan je da bi ulazio unigru samo povremeno a covjek hoce da igra
R

Reč je reč

pre 11 dana

Ma on bi kao i večina igrača iz evrope oberučke prihvatio da bude ekonom u NBA pre nego da bude u prvom timu u EL i baš će da mu poverujemo. Ili ovaj lupeta ili neko izvrće da bi ispalo kako svi oberučke trče u Partizan i naravno sve zbog Rumenka i časova ljubavi.🤮🤮🤮
K

Khanbg

pre 11 dana

Reci mi druze, evo ja nisam ni citao tekst... Da li ti zaista verujes da je Boston trazio ovog tipa, da bude 35-i igrac, ne 15-i? Imas problem ako verujes u to.
h

hahahahaha

pre 11 dana

sad igra za evropske boston seltikse😃
O

Ok

pre 11 dana

Cirkus se nastavlja. Ljubav kulja. Na kraju sezone mrk. Zocko u dzep 2mil eur i nova metla. Garant Srbska Zvezda.
E

E goci

pre 11 dana

Ove sezone metli tvojoj ni drzak se nece videti...
R

Repac Plandište

pre 11 dana

Svaka čast za Zelimira. Njegovo ime privlači najveca imena Evropske kosarke. Istine radi tu je i Ostoja predsednik Evroliga sa o kome se prica kao coveku siroke ruke koji ce rado za dva ili tri puta preplatiti ugovor. Bole ga paja, siste mu .aja, pare i tako nisu njegove vec narodne. O navijacima vernim Hezonjama i da ne pričam, milina je pred njima igrati. Gutaju sve ko plovke. Ove godine su progutali da je bolje biti 11 u EL i bez trofeja nego sesnaesti sa tripletom i metlom u ruci kojom timaris po guzici. Ako se sledeće sezone ponovi scenario a uz to Zvezda bude i u EL ispred Partizana ubedice ih Zelimir da je u kosarci najvaznije ko baci najvise medvedica na parket a ne plasmani i titule. Sa ovim su se složili..
p

pa dobro

pre 11 dana

nije da nema iskustvo 3 utakmice po 7 min u nba ... to je kao sto rebic ima iskustvo igranja u evroligi ahahahahahahah ali sve u svemu dobar evroligaski igrac
r

reb8888

pre 11 dana

...ovo je u sustini relativno losa vest za navijace partizana, po ovome mu je verovatno obecana ozbiljna minutaza a to znaci da ce tesko doci neko vece ime na njegovoj poziciji...
G

Gost222

pre 11 dana

Rekli mu ovi iz partizana da su oni evropski boston seltiksi, to mu dodje na isto onda
a

armija

pre 11 dana

On nije bio ni i 5 u Virtusu, koliko bi tamo igrao... Naravno da zeli da igra i mislim da je odlican igrac i da ima sta da pokaze. Jesam zvezdas, ali dobar transfer.
F

Figaro

pre 11 dana

Sa razlogom nosimo naziv Evropski Boston Celticsi
S

SSSR

pre 11 dana

Mozzarte,šta vam više smeta,BRAT KALINA ili njegov PITON?
R

RSKV

pre 11 dana

Alo bre ljudi, da li ste vi svesni sta pisete i ko ce da vam poveruje u te price! Nebitno o kom se igracu radi, ali takva vest ne prolazi nigde, mozda kod pojedinaca! Kao prvo svi znamo koliki su ugovori u NBA i jos plus da te zove sampion NBA lige i ti zbog Zeljka dodjes u Partizan, xaxaxa! Svi su ti stranci patriote, Panter isto, a igrao za dve milke i kusur! Kleli su se navijaci Partizana u tog Dimitrijevica, te Grobar, te Zeljko, ovo, ono, kad prc on decko ode u Armani bese! Ko bre danas igra iz ljubavi, setimo se Kampaca, setimo se Nanelija, jel bese prosle godine kad mu je kasnila plata da se pobunio! Nemojte da se zavaravamo, nase ekipe na losem su glasu u Evropi sto se tice isplate plata i znamo i sami koliko je domacih igraca oprostilo dug, samo da bi izaslo iz ugovora i sad vi nama servirate da ovaj nije hteo u Boston, nego dosao kod Zeljka! Kukate na Madara, pa da mu nisu kasnile plate, ne bi mogao da napusti Partizan i sta vam je on decko kriv! Da li bi neko od nas pristao da radi a da mu kasni plata ,4-5 meseci

Toto-ko-tunjo

pre 11 dana

Treba pročitati šta je igrač rekao. Želi da igra. Naslovi se svakako trude da ne izdaju vernu "publiku" sa obe strane brda. I naravno da nije došao da igra za kikiriki, kao što ne dolaze ni kod nas. E sad, veverica uvek bilo i biće.
u

uplakano grobarče

pre 11 dana

Naš je Ife bolji od Tejtuma
9

9ok

pre 11 dana

više nisu ni za podbadanje, sad su za žaljenje
D

Dluz

pre 11 dana

Koja budala trebaš biti pa da u ovo poveruješ
I

Ista koja

pre 11 dana

se javi na tudjim vestima...bas ta.
G

GostO

pre 11 dana

Ovo jako podseca na prvu Panterovu izjavu nakon potpisa za Partizan
7

7

pre 11 dana

volim cveklu vise od oca
S

Samo mu se

pre 11 dana

sagnite...ne okupane spodobe.
S

Sveže okupan

pre 11 dana

Mi će se okupamo kume, a šta ćemo sa tobom NE pismenim?!
R

Rukoljub

pre 11 dana

Dosao da igra kod najveceg u univerzumu,kod coveka koji nikada nije kriv za poraz,kod poštenjacine 🤣
X

XYZ

pre 11 dana

Dosao kod Zelimira na usavrsavanje. NBA nema takvih trenera koji ce posle osvojenih 9EL titula, izjaviti da mu je najveci uspeh 11 mesto u istoj toj EL. Nije njega privuklo 9 EL titula nego 11 mesto. EL, ali to nije tesko ponovoti, posto to Zelimir velica.
F

Figaro

pre 11 dana

Sa razlogom nosimo naziv Evropski Boston Celticsi.
N

Nosite....

pre 11 dana

......naziv evropski boston,o Bože dragi,evo i ja nosim naziv Donald al džaba nemam ni T od Tranpa,e tako i vi samoproglašeni....šta sve ovde može da se pročita.....
L

Lale xyz

pre 11 dana

U Bostonu bi skupljao lopte na treningu igrao bi 4-5 minuta u proseku
S

Srxx

pre 11 dana

Hahahahaha, koja glupost....
n

nemanja9191

pre 11 dana

Hahahahahahahhahahahaahahhahahaahahaaahahhahaahahahhahahqhqhqhhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahaahahahha
I

IQ

pre 11 dana

......ajde jos malo nisi se dovoljno ismejao.....
H

Hhahaha44

pre 11 dana

Uuuu sto jaka ponuda, jaci Zelimirovi milioni
B

Boki0809

pre 11 dana

Vidim da Partizan hoce da dovede Bongu ako taj dolazi sa Pink Frizurom negledam Partizan vise to je koda menjas Ronalda za Antica Beka Partizana. Obradovica i njegove zamene pusti te Price Leday i Puntera Kaminsky Dozier i onda cujem vele pokacanje Bonga halo Bonga

Sakur

pre 11 dana

jeste culi panteri.Odbio je boston jer smo mu ponudili mnogo vise para ahahahahahhahahahahaha
Z

Zn

pre 11 dana

Suncanica druze, a?
B

Burek

pre 11 dana

Jesmo
@

@sakue

pre 11 dana

Dobro da ste i vi shvatili nesto
N

Norwegian 81

pre 11 dana

Vise voli da ga Zoc fenira (kad urla), sudije kradu, publika gadja, igra u megafaktori dvorani gde iz kosa stoje kozlic i strunjaca nego da igra u medisonu, stejplesu, arku i drugim Veliki objektima, još kad vidi one barake u Cacku, Subotici i Novom Mestu, strah me da ne za traži srpski pasos.
P

Placljivci

pre 11 dana

Mislite da ste duhoviti...urnisemo vas.
S

Smehotres

pre 11 dana

Najsmešnija vest koju sam pročitao u zadnjih nekoliko godina ; čuj, odbio Boston da bi igrao za Partizan !
S

SSSR

pre 11 dana

Biće dobar sve dok nenaleti na KALINU i njegovog PITONA.
G

GostO

pre 11 dana

Ova izjava zvuci jako slicno Panterovoj prvoj izjavi nakon potpisa.
s

sabaccc

pre 11 dana

jeste a u partizan dosao za klikere da igra,sta ti je ljubav
В

Влада

pre 11 dana

Хахааа, ево га још један што долази само због Обрадовића, клуба, навијача...паре му у другом плану! Уосталом, као и сви играчи који долазе у Партизан, јел. За разлику од оних који долазе у Звезду, само за паре, а и те паре знамо одмах колико износе!
N

NN7

pre 11 dana

Pa nije mogao da odoli a da ga Zvezda ne ometla
A

Ajde realno

pre 11 dana

Evo za ove cigane koji imaju teorije zavere da je sve u vezi Partizana što se objavi izmišljeno. Originalni Lundbergov intervju sa danske televizije TV2 Sport. Imate svi Google prevodilac pa možete sami da proverite šta je čovek izjavio. https://sport.tv2.dk/basketball/2024-06-22-iffe-lundberg-takker-nej-til-nba-mestrene
c

c c

pre 11 dana

Kad pomislis nema dalje, sledi nova epizoda proseravanja...
S

Sulejman Zeljko

pre 11 dana

Opet se vulkan budi , sad ce erupcija ,i na kraju metla...
z

zoc-ataturk

pre 11 dana

Kad je sletio? Kafu popio? Dajte jos neki info malo je ovo , sponzorcine!
S

ShoNe24

pre 11 dana

Nije zbog partizana, nego zbog minuta na terenu. :D
M

Milojko Arsenić

pre 11 dana

Koliko boli ove iz železnika što nemaju Željka. Sanjaju ga bukvalno. Ali kako i ne bi kada su ti najveće legende kluba Nebojša Čović, bivši muž Goce Tržan, Djuka bizon, Sarapa, Vesić i slični.
C

Covicevi sledbenici

pre 11 dana

Misle intelektualci da je sve u parama, covek bio u nba, odigrao 4 utakmice tamo, treba li mu to opet. Al ne naslo se brdo zvezdasa da pruzaju proverene informacije kako zaradjuje milione...
K

KK drzavni projekat

pre 11 dana

Ma ne bre druže,došao je za dž da igra...Sipa država u rumenog na Boga ne misli,ali ne vredi...8:0!!!
k

kikiriki politika transfer

pre 11 dana

nije dosao zbog miliona, nego besplatno za Zeljka.
P

Popsi

pre 11 dana

Jel veruješ u Deda Mraza ? Zvezda šampion !!!
B

Burek

pre 11 dana

Pa pazi, ovo što si napisao ima smisla, u Partizanu će svakako imati daleko veću minutažu nego što bi imao u Bostonu, ali stvar je u tome što kod vas nije došao za male pare. Bukvalno je slična situacija kao prošle godine za Pantera kada ga je htela Barsa, a ipak je ostao ovde

Toto-ko-tunjo

pre 11 dana

Jasno. Nije želeo da bude poslednja rupa na svirali u Bostonu, a nije došao ni ovde za džabe, zbog ljubavi prema Želimiru.
J

Jeki

pre 11 dana

Od malih nogu je navijao za partizan! 😂
7

79

pre 11 dana

Ma nije zbog Partizana nego zbog navećeg trenera univerzuma Žoca,zato što će da razvija mlade igrače i pravi projekat.Sigurno ga je privuklo 6 i 11 mesto u EL
o

odlicno

pre 11 dana

Odlicno pojacanje, voleo bih da u Partizanu ili Zvezdi vidim Oskara da Silvu (iako je valjda Miskov igrac) mislim da je to igrac koji bi ako bi mu se dala sansa i pred ovakvim navijacima eksplodirao
N

News

pre 11 dana

Nema Celtics para kao drzavni projekat
B

Burek

pre 11 dana

Da, odbio je Boston da bi u Partizanu igrao iz ljubavi
K

KK Drzavni projekat

pre 11 dana

Ahahahahahahahshshs..Ma da,još došao da igra iz ljubavi....Kakav manipulatorski klub...8:0!!!!
П

Па

pre 11 dana

ви дефинитивно нисте у винкли😂😂😂
Z

Zn

pre 11 dana

Ma to je ta ljubav i casovi ljubavi na prvi pogled, eno Panter ne moze da prezali sto je uzeo 6-7 miliona i morao da ode, ali dobro oduzio se osvojili su jedan trofej😂😂
B

Bond

pre 11 dana

Sigurno 🤣
D

Drvo

pre 11 dana

Državni projekat otima igrače Boston Seltiksima, sve to dok ih država uništava. Ovo nema ni u Monti Pajtonu 🤣
G

GohSt

pre 11 dana

Decko je zeljan minuta,ako bude imao slobodu samo upola koliko Panter ima da eksplodira. Dobro pojacanje ste doveli.
A

AHAHHAHAHAH

pre 11 dana

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH ALI AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KOJE BAJKE
J

Joksa1986

pre 11 dana

Po meni ovaj covjek moze da bude koristan samo ako bude dio sistema kao sto je to bio u CSKA, a to je da bude drugi bek u timu, da ulazi sa klupe i da igra 20minuta i na taj nacin da daje doprinos. On ako bude na terenu 30 minuta, ako se bude ocekivalo da na svakoj ima 20+ poena, ako se bude sililo pisi propalo. Igrac tipa naseg Nedovica, ako mu namijenis ulogu u timu bice itekako koristan, ako ga silis, ako mu das vise nego sto treba sahranit ce te. Virtus ga je imao van sistema i zato od njega nisu nista ni dobili. Koristan i dobar igrac ali igrac sistema i uloge, nista drugo, CSKA i njegovo bitisanje tamo kod Itudisa jedini ispravan put. Pozzz
У

Улт

pre 11 dana

Почиње нови епски циклус "часови љубави - жоца више него оца"...
B

Bandalowski

pre 11 dana

Hhahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahah
t

tre

pre 11 dana

pa vi ste nenormalni majke mi…😂
R

Reslnost

pre 11 dana

Odbio seltikse zbog partizana hahahaha sta ce da podigne u partizanu metlu drvenu nemoj da ste smesni hahaha
D

Dejan Stojkovic

pre 11 dana

Vest iz edicije nije se desilo! 😂😂😂
4

442

pre 11 dana

Ljubav prema klubu ne moze da prestane , kad me platis ti na vreme pevacu ti partizane...
I

Ive ume

pre 11 dana

Znas li ti sta znači biti 11.u El ejj 11. Taj prsten Bostona , je boranija za ovo
P

Pitanje

pre 11 dana

Zasto se ne zna njegova godisnja plata?
Đ

Đukin fan

pre 11 dana

Bez 1,5 milon € nije sigurno!!!Pa Smailagic odlazi jer je posle GSW gde je 3 godine po sezoni imao 1, 5 mil $ u Partizan došao za 900.000 € godišnje i sad je ostao dug od blizu 800.000 € u prethodne 3 sezone koje će ili da plate ili BAT tužba pa naplata!!Nisu hteli da mu daju kroz nov ugovor te pare!!!Realno skoro svi su bili ili blizu a izvesno više od 2/3 igrača preko milion ka dva € godišnje!!!Zato u tri godine 70 miliona€ i ucinak duplo golo
N

Nolo

pre 11 dana

Cudo da nije reka zbog zocike i navijaca, sad ce na raport pa sledeci intervju krece po ustaljenom sablonu...
N

Nanas

pre 11 dana

Dajte ljudi, Breza, Tegi i kompanija, pa jos nije ni jul, a vi ih opet lozite po svom obicaju, do ove godine ste to radili u avgustu,sad ste uranili, ove godine ce oni vec na Vidovdan slaviti sve titule unapred 😂😂😂😂
D

Dajte ljudi

pre 11 dana

Molim vas ovo vec vredja inteligenciju ljudima
7

777

pre 11 dana

Sta je rucao Ife ?