Komentari na vest

Lakić prvo pojačanje Partizana za iduću sezonu!

G

Grobarcina

pre 18 dana

Radujte se braco grbari,dosao nam zemljak Nihad Mujagic u fudbalu!
p

psyhhodelija

pre 18 dana

Ajoojj Lakiću sine,igraćeš manje nego Tristan, Jaramaz...
J

Ja grobar

pre 16 dana

Popuši i njemu i grobarima.
F

Fmp Rakitovo

pre 18 dana

Eeej izgubismo Triplu Krunu od dr.Covica i Zvede i cak 8 puta i to za rdom poraz u svim mogucim derbijima ove sezone,tako nesto nije vidjeno u istoriji kosarke, Odlazi zeljko!
1

1112

pre 18 dana

Hahahhaa, 57:45. Bravo. 8.pobeda u nizu 🤣🤣
D

Da bre

pre 18 dana

@1111 koliko ja znam 20:0.i da pobegli ste kući,pošto vam navijači nisu dali .i zeljko mahao glavom ko devojcica
G

Grobarcina

pre 18 dana

IMACEMO DOBRU EKIPU ZA EK SL.SEZONE!
R

Rakitovo Fmp

pre 18 dana

Nista necemo uraditi teracemo ih posle 3 poraza
O

Ostrascen Rakitovo

pre 18 dana

Mi imamo najvece legende u kosarci prvi je Nesa Ilic
G

Grobarcina

pre 18 dana

Mi imamo najvece legende u fudbalu prvi je fadilj vokri.
a

aman za aman

pre 18 dana

Pitanje za ,evo recimo,strastvenog navijaca Partizana...Da li bi ti ,da si afirmisan srpski igrac reprezentativnog kvaliteta,dosao u ekipu Obradovica da se on izdire na tebe kao u juniorima?Priznao bih da je to njegov specifican stil kada bi imao hrabrosti da ga primeni i prema legionarima?! U redu,bice i takvih kao Marinkovic verovatno...ali to nece promeniti sliku .
Г

Групни

pre 18 dana

мени (као страственом навијачу Партизана) био би част да ми каже добар данџ, камоли да обрати пажњу на мене, или подучи било чему ! странци неразумеју тај "наш" начин ... потање за сваког нормалног навијача зветде - јел' вас није мало срамота овогодишње сезоне !?
П

Па...

pre 18 dana

...ако вас није срамота титула Вујошевића, што би нас било срамота?
Г

Групни вс Па....палино

pre 18 dana

комлекс увек исплива .... надује се трулеж у води сећања и исплива на површину, зато форум и служи, не пада снег у Железнику да прекрије снег на адреси него да би се свако звао како он (да, Он) то жели ...
P

Pokusavamo

pre 18 dana

Nesto sa Pumom iz Famalikao i zvezdom Apoela ulazimo u LS 100%
R

Rakitovo fmp

pre 18 dana

@Pokusavamo... 7 god smo bez titule i 20 bez odigrane LS u fudbalu,kud ces gore od toga?
G

Grobarcina

pre 18 dana

Neko ima Pantera a neko Pumu za pokusaj LS 😂😂
I

Isto pitanje....

pre 18 dana

kompleks?
F

Fmp Rakitovo pudlica

pre 18 dana

Krademo otimamo u fudbalu i kosarci
d

dr.Nebojsa

pre 18 dana

@fmp, 8-0...8-0...8-0....za ginisa 🤫🧹
G

Gost1234

pre 18 dana

Kada vidim ovu sliku mogu da zakljucim da su ga doveli iskljucivo zbog toga da bi mi videli momka u Zvezdinom dresu koji dolazi u Partizan. A to je samo i iskljucivo mentalitet malog kluba………………,
G

Gandalf.treci

pre 18 dana

Tvoj način razmišljana je tipičan za mentalitet navijača malog kluba. St kk Bežanija svakako i jeste
S

Sta uradi metla

pre 18 dana

Po ovom potezu se jasno vidi da se klub iz laktasa oprostio od EL za narednu sezonu i da sad prave tim za EK koji su igrali zadnjih 14-15 god za redom u ovoj deceniji koliko titule i EL videli nisu,istorija se ponavlja!
x

x122

pre 18 dana

Klinci,ogadili ste forum.Ajde sto vi nemate zivot al pustite druge da procitaju nesto
G

Gorostas

pre 18 dana

A Ogi Jaramaz partizanovo dete reprezentativac? Malo mu se skupio Partizan.
L

Lav70

pre 18 dana

Totalno nerezonski potez Partizana , sigurno ok igrač samo Partizan nije sredina za njega . U Partzanu na klupi sjede puno bolji igrači bez minute igre. Prosjek 10 poena u Zadru je otprilike 0 ili 2 u Partizanu ne zbog kvaliteta igračs već zbog Žoca koji nema povjerenja u domaće igrače.
F

Frankl

pre 18 dana

Zapravo je rezonski potez.Dovodi se domaci igrac,jevtin,pun motiva,relativno mlad,odlican defanzivac,moze da pokrije u napadu bar 2 pozicije podjednako..mladja verzija Dangubica..malo manje snage,malo vise driblinga....jedini nacin da ga Obradovic upropasti je da ga postavi na poziciju plejmekera..i nije nemoguce da tako i bude..
N

NBA pojačanja

pre 18 dana

Posle ovakve sezone, dovode se pojačanja iz San Antonio Sparsa..sad se vidi ko je državni projekat
г

грешка..

pre 18 dana

долази из Задар Тимбервулса...
K

Karlo Veliki

pre 18 dana

Odgovor "dfdd"... Partizan nije oteo Vujanica, vec se tadasnji direktor CZ zeznuo, ne znajuci sta znaci otkupna klauzula i stavio nisku vrednost... Naravno, mislim da su bili Miketa Djuric i Čolovic iz Partizana koji su to prokljuvili, ponudili vise Vujanicu, uplatili iznos klauzule i odveli Milosa... Na istu foru odvedeni su Tomasevic i Vidacic...Prvo procitaj sto vise o ovome pa me kritikuj...Pozdrav...
B

Blaki

pre 18 dana

Ma da, verovatno je to važilo i za Luku Bogdanovića ili Đuru Ostojića koji je odveden sa pripremama Zvezde,a posle vam bio kapiten...
G

Gorostas

pre 18 dana

Joj nisu oteli Vujanica.
@

@karlo

pre 18 dana

...sve i da je tako, cinjenica da je na celo zvezde postavljen neko k ne zna sta je otkupna klauzula dovoljno govori koliko se dobrog zelelo zvezdi tada. pogotovo sa igracima potencijala vujanic, ili jos gori slucaj radmanovica koji je otisao zbog dugovanja, za plate koje su bile smesne u to vreme. a sada se kuka na vazuru i vucelu, malo licemerno. zvezda je tada sa svojim igracima mogla da igra ozbiljnu ulogu u evroligi ali je postavljen neko ko je omogucio da se to ne desi i da partizan gradi svoje uspehe na igracima koje je zvezda napravila ili prva otkrila.
П

Па...

pre 18 dana

...пробали су уз Вујанића да отму и Алексића, али је он отишао на Кипар. Образ изнад лове.
O

Osmopulos

pre 18 dana

Da,da..."zeznuo se"...nije znao kakav je igrac Vujanic..a,eto,partizanovci "prokljuvili"...ima nas koji pamtimo kakvo je to vreme bilo..nego,sto ste se zeznuli za Madara? Sto niste "prokljuvili" da moze da ode?
a

asi

pre 18 dana

Nemoguće je oteti igrača. Za prelazak igrača je uslov da igrač to želi. Ako ne želi niko ga ne može naterati da stavi potpis na ugovor. Ako potpiše zeleo je to i nema nikakve tu otmice. Nisu igrači robovi da su vlasništvo kluba i da se ništa ne pitaju.
G

Gost1234

pre 18 dana

Ima nas jos ovde koji smo pratili sport tada druze!!!!!!!!! Oteli ste i Vujanica, i Luku Bogdanovica, i Tomasevica, i mnoge druge… Zbog Bogdanovica je zasedala komisija saveza u po noci, i zakljucila da je za srpsku kosarku bolje da on igra u Partizanu?!?!?!!!?!!?!!!??!?????!!!! Takav nonsens se nikada na planeti Zemlji nije dogodio, i takav bezobrazluk takodje!!!!!!!!!!!! Vasi navijaci imaju transparent sa crveno belim slovima na kome pise ‘rak vas izjeo’, takodje kretenizam svojstven samo vama, ali imam utisak da vas izjeda i satire gospodja karma. Kao nikog nikada na ovom svetu…………….
0

011

pre 18 dana

Imace sigurno bolju sezonu nego sto je imao Ogi Jaramaz. Nema razloga za dramu. Tek je prvo pojacanje.
G

Grobarcina

pre 18 dana

SPREMA SE EKIPA ZA EK SL.SEZONE!
G

Grobarcina

pre 18 dana

Videcete Partizana sledece sezone u Evroligi i to 1000% pravi se jaka ekipa ovaj je doveden da igra Aba ligu javite se pocetkom jula fmpeovci
M

Metla x 8

pre 18 dana

@Grobarcina... Tako ste isto pricali i prosle sezone,pa sta bi? Nebojsa vas ometlo i uzeo Triplu Krunu + 8-0 u derbijima i to sa duplo slabijim i jeftinijim timom!
M

Metlanje

pre 18 dana

8-0...8-0...8-0.... 🤫🤫🤫🧹🧹🧹
N

Nazad u Evrokup

pre 18 dana

Sad je sve jasno ko dan, nakon danasnje objave da ce Pariz sigurno igrati EL sl.sezone a takodje i Valensija jasno je da ce iz ABE jedino Zvezda u EL i niko vise, svi ostali idu nazad u Evrokup a ova pojacanja iz Zadra to i dokazuju....pripremaju ekipu za EK sl.sezone!
F

Fmp Rakitovo

pre 18 dana

Voleo bi ti ali ces plakati pocetkom Jula kad budes cuo nove vesti 😆
G

Grobarcina

pre 18 dana

@Rakitovo... A sta tek mi da kazemo,izgubismo Triplu kruni i 8 puta za redom u derbiju,pa kud ces gore od toga?
r

reb8888

pre 18 dana

...ovo mi deluje da se prelazi na zvezdin sistem, gde ce na dnu rostera (14. - 15. igrac i dalje) biti prosecni aba ligaski igraci. za jednog andjusica ili jaramaza moze da dovede 4 ovakva igraca i ustedi prilicno na igracima koji su ti ionako samo zbog treninga i igru tesko da ce videti. glupo je da dovodis iz evrolige i amerike igrace koji ti sede na tribinama. mislim da ce najvece pare da gurne u prvih 7-8 igraca i opet uglavnom na njih da se oslanja. od 8-12 ce biti neki prosek evrolige koji ce vecu minutazu da dobija u aba ligi. a ovo dalje domaci da popune broj, tipa ilic, lazarevic, kuzmic i slicni kakvi su godinama prolazili kroz zvezdu...
M

Metla

pre 18 dana

NE MOZE CRVENI BEZ ZVEZDINIH IGRACA PA TO TI JE...😂🧹
N

Nemanjaaaaaaaa

pre 18 dana

Zvezdaši su devojke svetle koje jašu metle.
D

Dejček

pre 18 dana

Ovi čuli da je igrao za Zvezdu i Sparse, a jeftin - to je to, dovedi ga!
П

Па...

pre 18 dana

...да ставимо прст на чело. Звезда доводи Кенана, Калинића, Мекинтајера, Плавшића, вероватно Ђуришића, кажу и можда Гудурића, Лојда, тако неког. Партизан овог. Шта вам то говори? Ко ће следеће сезоне играти у ЕЛ, а ко у ЕК?

Bojan Urosevic

pre 18 dana

Sine u Partizan je veliko pitanje posle ovakve sezone koga će ostaviti pošto za domace igrače se priča da će svi otići možda ostanu samo Koprivica i Smajlagic pa kako misliš da napraviš ekipu a da nema domaćih igrača Došao Vanja evo Lakić dolaze još dva domaća igrača a onda će se dovoditi stranci koji prave razliku ne sekiraj se ne žure zato što neće ponovo da naprave lošu procenu.
R

Rakitovo fmp

pre 18 dana

@bojan... Mozemo da pravimo samo ekipu za EK posto EL necemo igrati 100% provereno jer Pariz kao pobednik EK ulazi i zauzima nase mesto,eno objavili Francuski mediji!
T

Torbicis

pre 18 dana

Stavi prst na tintaru i pokusaj konačno da shvatis koji sport komentarises?Ovo je KOSARKA a kosarka jednako Partizan, jednako Zeljko Obradović a kada ti veliki Zeljko Obradović kaze da najveći klub u Srbiji i najgledaniji u Evropi IGRA EVROLIGU, onda je to tako.. Sigurno ce pitati trofejnog Sferopulosa i mg Covica..

Psihozza

pre 18 dana

Pa Partizan nema budžet od 40 miliona panda dovodi pola Evrolige i pravi toster od 20 igrača. Prelazni rok je tek počeo i treba dobro selektora igrače a ne ko neki potpisivati sve što je bez ugovora
p

posesen

pre 18 dana

Dosao da popuni kvotu domacih igraca,jeftin,da ne kazem dzabe igrac.Nece videti 1.tim,mozda kls neku ako igraju.A mislim da kls igrati nece .
S

Savicu, Savicu

pre 18 dana

I ovaj ce da bude deo drim tima? Prvo je trebalo najuriti Savića zbog katastrofalne selekcije pojačanja u protekloj sezoni kao opomenu za njegove naslednike, a on umesto toga nastavlja da radi još gore. Koja je logika dovodjenja ispodprosečnog igrača, takvih već imamo dovoljno. Ja iskreno za ovog dečka nikad nisam čuo. Posle će da bude, e da smo znali zadržali bismo Andjušića, e pa znate već sada da on ne može sa njim da se poredi.
p

podesen

pre 18 dana

Jeftin igrac,nije imao u Zadru ni 2000 e mesecno.Luka Bozic imao 5000 e mesecno.Ne verujem da ce da bude u 16 igraca.
M

Milantom

pre 18 dana

Ovaj će igrati u Parrizanu, otprilike isto ili malo manje od Jaramaza, Tristana, Koprivice....Jednostavno, Obradovića ne zanimaju domaći igrači. Panter, Ledej, Naneli, Kaboklo, Smit i ostali legionari su njegova slamla spasa. Ono što je za Lakića dobro je novac koji će dobiti jer u Partizanu realno ima mnogo para. On nece igrati u Evrokupu
I

Iskreno

pre 18 dana

To je sigurno taj prvi sraf u tom "Dream team" kojeg Ostoja pominje ove sezone! On je prva karika
P

Postajete Zvezdina....

pre 18 dana

Filijala.....
R

Realno samo

pre 18 dana

Covek dolazi kao zamena za Jaramaza na poziciji trece opcije na 1/2.
O

Ognjen J.

pre 18 dana

Jaramaz je od ovoga bolji i povredjen. Ovoga izgleda dovodimo samo zbog toga jer je bio u Zvezdi. I sa ovakvim igračima planiraju da napadnu EL i da prodaju sezonske karte? E pa teško, prošle godine ste nas navukli na prazne priče. Prvo da vidimo ko će igrati pa tek onda kupujemo sezonske, nema više na nevidjeno.
G

Gost1234

pre 18 dana

Ovog su doveli samo zato sto je igrao u Zvezdi nekad))) Tako su i u fudbalu dugo radili pa su stigli tu gde jesu sad. Isto ce im sa kk biti…..
G

Gerasim

pre 18 dana

Preveljiki si Partizane
S

Svi znaju

pre 18 dana

Opa! Pripreme za Euro Kup su počele!
S

SSSR

pre 18 dana

Još jedno milionsko pojačanje.Odakle vam pare,SRAM VAS BILO.
D

Dulo otimao igrače i ranije

pre 18 dana

Samo čekam da dovedu još tri Zvezdina igrača i da kažu kako prave domaće igrače. Kao npr. Tomaševića, kog su oteli Zvezdi.
d

dfdd

pre 18 dana

Najveca kradja je Vujanic,kad smo se raspadali maznuli najveci biser za dz
S

Sima Arauho

pre 18 dana

Gde je igrao Milan Dozet vas sportski direktor recimo?!Jel znaš?!
d

dfhgf

pre 18 dana

Milan Dozet je igrau juniorima partizana nije neko je resavao utakmice kao Vujanic,malo je bezveze poredjenje,doduse i Covic je igrao u partizanu,ali poenta komentara je bila kradja vrhunskog igraca za prvi tim
M

Mauro Tasoti

pre 18 dana

Dosta čudno i neočekivano pojačanje i teško je predvideti šta od njega može da se očekuje i koji su planovi kluba sa njim.U ovom trenutku dovođenje ovog igrača deluje kao potpuno sporedna stvar.Prava stvar bi za početak bila raskid saradnje sa većinom stranaca koji su upropastili ovu sezonu svojim lošim igrama,neangažovanjem, sebičnošću,igranjem za svoju statistiku.Nadam se da su Kaminski i Dožer otišli definitivno a mislim da igranje u Partizanu ne zaslužuju Ponitka zbog svog prosečnog kvaliteta,Panter i Ledej zbog ogromnig plata a nikakvog učinka,od 10-15 utakmica na jednu loptu u sezoni,sve smo izgubili,Naneli zbog svog prepotentnog stava i prgavog karaktera,znači svi osim Smita.Rasteretiti budžet i dovoditi pre svega domaće igrače i strance samo ako su vrhunski kvalitetni.Ovako loša pa čak i ponižavajuća sezona da se više nikad ne ponovi.I lako je Čoviću i njegovim pristalicama,imaće šta da rade sledećih mesec dana,moliće Boga da Partizan ne dobije pozivnicu Evrolige.
G

GostO

pre 18 dana

A je l ti znas da se i raskinuti ugovori placaju? Sto bi se neko odrekao miliona koje ima u Partizanu? Narocito neko ko je javno izjavio da je dosao u Partizan iako je igrao EC, jer je dobio kamare para. I zasto bi Panter i Ledej otisli negde drugde kad su obojica imali ocajne sezone i nema sanse da im neko drugi da vise para, osim mozda Armanija, jer i oni imaju istu transfer politiku kao Partizan, preplacuju prosek. Ajde, Ledej i nekako da prodje, ovaj drugi nema sanse. Sto se ponitke tice, gresis, ako bih nekog Partizanovog igraca voleo da vidim u Zvezdi, to je on. Taman umesto Hange. A ovog su doveli da ispune kvotu domacih igraca, ni on nece da vidi teren kao sto ga nisu ni ostali videli do KLSa.
z

zorge

pre 18 dana

Ko kaze da Lakic dolazi u Partizan? Mediji pisu svasta...
N

NN7

pre 18 dana

Sjajno pojačanje za evrokup,napadate top 12 evrokupa sigurno
P

Pirloo

pre 18 dana

Idealan za dranje i izbacivanje frustracija tokom utakmice. Smajlagic i Avramovic odsluzili torturu.
P

Pristojan gost

pre 18 dana

Nemoj tako, napadaju veliko 11 mesto!!!
@

@pristojan

pre 18 dana

A sta vi napadate? Top 16?
P

Pristojan gost

pre 18 dana

Mi napadamo i osvajamo trofeje
R

Realantip

pre 18 dana

Grobari stavljajte sljemove 💪🤣🤣🤣🤣🤣
D

DarkoSr

pre 18 dana

Posle svadje sa Raznatovicem kvalitetnije domace pojacanje ni necete moci dovesti..uprava sama sebe zakopala.
p

podesen

pre 18 dana

Da li i sam verujes u to sto si napisao.

Collector

pre 18 dana

Uopste ovo nije loš potez. Pogledajte fizikalije ovog momka i poziciju koju pokriva! Pogledajte kako lijep izbačaj pri šutu za 3 poena ima! Od Jaramaza nikako ali bas nikako ne može gori biti! Još nek povede svog prijatelja Božića i nek zajedno dođu u Partizan!
I

Ime gosta

pre 18 dana

Očekujemo Lučića, dovodimo Lakića. Zorane Saviću, uz dužno poštovanje i prema tebi i prema Lakiću kako misliš da osvojiš ABA i pucaš visoko u Evroligi ???
y

yui

pre 18 dana

pa nece da bude glavni igrac ekipe ,razmisli malo ...
@

@ime

pre 18 dana

...zeljko nije doveo lucica u najboljim godinama, kada je mogao lagano, nego je uzeo kalinica. a vi ocekujete da ga sada dovede kada je vise povredjen nego zdrav.
G

Gost V

pre 18 dana

Svaka čast Lučiću, ali on ima punih 34 godina i non stop je povređen što je i očekivano u tim godinama. Ovaj igrač iz Zadra je rođen 2000, ima samo 24 godine i vredi ga istrpeti bar godinu dana. Da ne pričamo o ceni jednog i drugog igrača.
Z

Zeleznik

pre 18 dana

Ne razumem ovo pojačanje. Ako se ciljalo na mladog igrača ona dovedeš nekog od 18-19 godina a ne ovo. Momak ima 24 godine.....
T

Tomy

pre 18 dana

Neobičan izbor. Solidna multifunkcionalna dvojka sa atletskim sposobnostima da u odbrani pokriva 3 i 4, racionalan igrač ali bez izrazitog šuta i samim tim ne mnogo ubojit u napadu. Mislim da je zajedno sa Marinkovićem zapravo zamena za Andjušića i delom za Avramovića, ako potonjem nadju angažman, pošto je pod ugovorom i otkupnom klauzulom. Lakić nije igrač koji donosi prevagu, to je svima jasno, ali može biti dobar delić nekog šireg mozaika u kojem će neki drugi igrači biti lideri. Medjutim, čini mi se da će Partizanu trebati čudo da iz početka složi vrhunski roster za sledeću sezonu.
S

Sumar

pre 18 dana

Ne moze biti gori od Jaramaza. Neka u tisini sklapaju ekipu i videcemo kako ce na kraju ispasti jer sada znaju gde su pogresili i nadam se da ce napraviti bolju ekipu. Ovaj igrac je vise doveden kao sporedni igrac ali su onda trebali i Luku Bozica da dovedu kada su ovog doveli.
J

Jtd

pre 18 dana

U borcu je bio pred sezonu i nije ostao, mada znajuci kombinacije i dilove u sr kosarci to ne govori nista o njegovom kvalitetu. Dobar je, ako popravi sut moze i da napreduje jos dosta ali plej nije, niti ce ikada biti
Z

Zvezdina deca

pre 18 dana

Drago mi je da vidim povratak domaćih igrača u Srbiju. Jedini problem za Partizan je što će u timu imati više zvezdaša nego svojih :)
I

Ivanoo

pre 18 dana

Ti Zvezdaši dolaze da zakucaju poslednje eksere na sve crno belo.
B

Blaki

pre 18 dana

Ne znam kako ovaj prođe kod Žoca kad samo jedan uslov uspunjava igrao u Zvezdi, ali nije crnac.
M

Mutommbo

pre 18 dana

Doveli su igrača da popuni roster. Sigurno nije projektivan za prvu petorku. Sad što je prvo pojačanje Partizana, tako se namestilo. Ne treba biti maliciozan. Ovo rivalstvo između dva kluba se pretvorilo u bolest. Nadam se iskreno da će i Partizan igrati EL sledeće sezone. Samo su tako utakmice zanimljive.
K

Kadjar

pre 18 dana

Upravo tako, bez jednih ili drugih evroliga nije tako zanimljiva.
G

Girona

pre 18 dana

ne kapirate da i CZV I PAR moraju da naprave bazu od srpskih igraca pa pnda da popune sa stranim, a kako trziste nije nesto bogato nasim igracima plus svadje sa agentima, ovaj potez me ne cudi, ali me ljuti zato sto mi opet nekog Zvezdinog igraca dovodimo..
P

Pa kako

pre 18 dana

Opet cipiripi kup???
R

Rokas

pre 18 dana

jos vrabac i pali se masina 😂😂😂
j

jan

pre 18 dana

Dovodite igraca koji postize 6 poena???Pa ako takvog nemate u juniorskom pogonu,otpustite odmah sve trenere mladjih selekcija.
p

pietrys

pre 18 dana

procice kao Tristan, Kaminski i Jaramaz, ustvari Zoc trazi igracw da ima na koga da se dere ne da igra, rezultat opet izostao...
L

Lfcc

pre 18 dana

Ovako se proizvode domaci igraci a ne kao zvezda, pricaju nama igraju domaci a sve istriseni sa 30+ godinaod kojih reprezentacijw koristi nema.
L

Letac

pre 18 dana

Gde je i sta radi Marko Josilo? Jesu li slobodna braca Stojanoski? Uklopio bi se i Splicabin Kedzo.
J

Jan

pre 18 dana

Dovode igraca koji u proseku postize 6 poena,a nekada je bio kadetski reprezentativac???Vrlo bitna stavka, Pa ako takvog nemate u juniorskom pogonu,raspustite sve trenere mladjih kategorija
j

jsd123

pre 18 dana

mali je dobar igrac vidicete kad pocne sezona
Ч

Честитке

pre 18 dana

ККЦЗ, згазили сте нас ове сезоне као плитак поток, ометлали као туђе.
F

Figaro

pre 18 dana

Oprostiti mu ružnu prošlost. Za trećeg pleja i više nego odličan.
A

Ahahahahaha

pre 18 dana

A gde vam je ta poznata škola institicije?

Mr 007

pre 18 dana

Skoro da mi je zao grobara,skoro.🤣 Sledeci je Vrabac.
V

Visente Del Boske

pre 19 dana

Neko dovodi Ajzeu Kenana a neko Lakica,spremamo li se to za evrokup braco?pa nakon one metle za bolje i niste 😂
B

Bsi

pre 18 dana

Dovodiće i oni. Polako samo. Pa ne bi Žoc nikada ostao ovde da mu nije obećan veliki budžet. Ove sezone mu ni to nije pomoglo, ali se samo tako može nečemu nadati.
B

Baby dont hurt me

pre 18 dana

Pa gde vam je Kenan?
B

Bgbg

pre 18 dana

Ne lupaj gluposti. Mali Lakić je odličan igrač a kod Željka će biti još bolji ali i korisniji za ekipu. Dečko Je Pravi plej a po meni daleko bolji od Madara. Razne Kenane i druge Šumadince neću komentarisati. Svaka čast Željku na izboru. Još jedan pametan potez. Naš igrač i budućnost reprezentacije.
N

Nema potrebe

pre 18 dana

Da likujes, vidis kako su oni prosli i s Toletom i sa KSS-om u ono doba kad su nas gasili u svakim sportovima. U pbedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi.
U

Uros.Korlenka@gmail.com

pre 18 dana

O čemu pričaš lice dovodite igrače mege
p

pitam samo?

pre 18 dana

A zašta ste vi nakon -45 i konstantnog tavorenja undonjem domu EL?
D

Don Vito Corleone'

pre 19 dana

MUSTAFA.
B

Bomba

pre 18 dana

Dosadan si druže nisi svestan koliko. Koju god vest da pogledam na Mozzartu samo tvoji nebulozni komentari. Nađi dete zabavu, lepo je vreme, izađi i uživaj dok si mlad. Ako si stariji poseti psihoterapeuta, videćeš da će ti biti lakše.
N

N.C. Legenda

pre 19 dana

Citiram: “Ne poistovecujte nas sa Partizanom ,njihovi navijaci vredjaju Vucica ” ! 😍
G

Gostgost

pre 18 dana

A onda njegovi navijaci navijaju za Partizan kome taj isti daje desetine miliona. Jeste licemeri, bili i ostali.
Г

Групни вс gostgost

pre 18 dana

он не може ништа да да, што није његово, него друштвено, на шта имамо права у подједнакој мери као они које он обожава ! он ако хоће може да да само оно што је његово - некретнине, жене, децу ...
I

Ivan3333

pre 19 dana

Lakic panter zagorac smajlagic i koprivica petorka sledece sezone. Ide se u evro kup 99posto.
D

Darko1101993

pre 19 dana

Fmp1 air kalinu,mekintajera i Kenana a mi lakica hahahaha. Gasi svetlo motaj kablove i zavrsavaj ovu bruku. Oskare sve ti oprastam samo nas ugasi, a da Obradović na ovo pristane ja ne mogu da verujem. Pa covece jel moguće da ti trebaju pare toliko idi vodi Kineze uzmi kes nemoj brukati i sebe i nas partizan
7

79

pre 18 dana

Ha,ha koja zamena teza.Pa vi ste jedina ekipa koja je igrala EK i imala EL budžet,doveli igrače sa F4.I opet ako budete igrali EK imaćete EL igrače tioa Pantera.Čuj ugasi nas,šta treba za EK da dovedete Brauna,Tavarasa,Hezonju i Larkina pa da bude pošteno.Kakvo razmišljanje,jezivo.Kako bi voleo sa su nas tako gasili kad su nam sekli koševe i Mišanović nam bio najveće pojačanje
J

Jvyvy

pre 18 dana

Šta fali Lakiću, taman za vas?
D

Drndo

pre 19 dana

Zvezda je u top osam usla sa Lazicem,MItrovicem,Simonovicem,Stimcem,Guduricemm dovedenim iz FMP-a, Jovicem dovedenim iz kragujevackog radnickog,Micicem i Dangubicem iz Mege. Dajte Zocu tako domace igrace da vidimo njegove rezultate u 10 sezona.
P

Partizan je

pre 19 dana

Igrao 2x f4 sa budzetom od 2 miliona ! I klincima
I

Igrao je

pre 19 dana

4xf4 sa klincima i osvojio sam najmladjim timom u istoriji Evrolige sa svim srpskim igracima.. Ali mi smo institucija za vas ..
T

Torbicis

pre 18 dana

Cetiri Djordjeviceva reprezentativca!!! Nikad vidjeno na ovim prostorima da trecina reprezentacije igra u jednom klubu,plus more skupih amera, reprezentativac Slovenije,Nemacke..a Dule je sa 2,4 miliona evra igrao na jednu loptu sa Olimpijakosom za finale Evrolige i osvojio nagradu Aleksandar Gomeljski,ako znate sta to znaci - najbolji trener Evrope!!!
g

gost7473

pre 18 dana

ivrao je patlidzan f4 sa 2m budzetom kad su igraci bili placeni 50k za ugovor i sa svim najboljim iz Srbije sto je pozeleo zato nemoj da lupas
i

igor1989

pre 18 dana

Danilovic, Djordjevic, Nakic, Silobad, Koprevica, Dragutinovic, Stevanovic, Loncar, Rebraca! Igraci sa kojima je Zeljko kao debitant na klupi, pazi sad, sa 32 godine osvojio titulu prvaka evrope! I to ti je tako....
d

dzmama

pre 18 dana

žoć je osvojio evroligu za domaćim igračima. pa posle još 8 puta
j

jaa

pre 18 dana

bilo neko drugo vreme
E

Er

pre 18 dana

Radonja mađioničar!
H

Hrrrrvoje

pre 19 dana

Jel i ovog Zoki pronašo,aaa?!😆🏆💪👍
m

merllin_pfc

pre 19 dana

Od 7 komentara 7 od FMP2 navijaca 🤣🤣🤣🤣
R

Rumeni

pre 19 dana

brate vidis da se sprdaju sa nama 😔🥺
B

Baby dont hurt me

pre 18 dana

Sprdacemo se i mi sa njima i to vrlo brzo..
H

Hvvy

pre 18 dana

Srećna Arijana, kućo!
B

Broj 1

pre 19 dana

Imali ste jasan izbor doneli ste ga i bili ste protiv drzave Srbije i coveka koji bi zivot dao za interese Kosova . Sad i treba da vas ugasimo jer za bolje niste! Broj 1 za nasu decu! 🔴⚪️ 🙏
v

vroom

pre 19 dana

Aha dao bi zivot, ali tvoj
S

Sve

pre 18 dana

Mislim da ti treba da preispitas svoje stavove...
G

Greskaa

pre 19 dana

Greška u tekstu u zadnjoj sezoni u abi ima 9.6 poena 3 skoka i 3 asistencije Uzeli ste mu statistiku iz prosle godine
I

Immobile

pre 19 dana

Partizan je ozbiljan cirkus, ozbiljan. Pitanje i kako će sa bilo kim pregovarati kada su mnoge igrače pretplatili, realno gledano. Igrači između sebe znaju kolike su im plate i naravno da neko ko je imao vrhunsku sezonu traži više u odnosu na nekog iz Partizana koji nije blistao. Ovaj dečko je u Zadru igrao samo zato što nije imao ko i zato što je Jusup igrao sa 8 igrača, 9. je bio Mekić i skidao je Petra Vujačića plus 2 juniora. Nije ni čudo da je Jusup proglašen za najboljeg trenera lige, kada je sa 8 igrača u rotaciji i tolikim problemima lagano ušao u plej of, demolirao taj isti Partizan 20 razlike sa Markom Ramljakom koji u levu stranu spušta dribling desnom rukom i Karlom Žganecom. Lakić teško limitiran dečko, spor, fizički nije dominantan, visok dribling, nedefinisan, šut takođe nije na nekom visokom nivou. Razumem da mora da se popuni broj domaćih igrača jer će određeni otići ali ovo je smešno. I ponavljam se sa pričom od početka, Partizan će imati ozbiljnih problema da napravi roster. A očekuje ih veliki remont, jer je nezadovoljstvo sa obe strane sa razlogom veliko.
c

cule87

pre 18 dana

daj čoveče više komentara, ovo volim da čitam, neko ko se razume i zna o čemu priča! nažalost 90% komentara su prepucavanja tzv. navijača i pokušaji da se bude duhovit...
8

87

pre 18 dana

Gospodine,pa dajte molim vas da vas zaposlimo. Takvi vidovnjaci su uvek na ceni... Verovatno ce mali imati sasvim dobru sezonu, pa ce 90% vas pisati kako je super igrac za par meseci... Sve strucnjak do strucnjaka.
H

Hskshskagak

pre 19 dana

Ovom momku je jedina dobra stvar sto ce ziveti u Beogradu i imati dobru kintu. Sigurno se nece naigrati kod Obradovica. Doduse sa tom dobrom kintom ce moci da kupi i dobar slusni aparat, posto ce ga Obradovic vredjati i drati se na njega, uostalom kao i na sve domace igrace.
B

Batistuta1

pre 19 dana

Zadar je za vas metropola.J... te ta ciganija tamo.
@

@batistutaa

pre 18 dana

Hahahahaa druze, da Subasic Srbin nije iz Zadra, niko ne bi cuo za taj grad 🤣
c

cokiii

pre 19 dana

jakih 6 poena u aba ligi hahahaha komedija
G

Gost997

pre 19 dana

Nedovic je i karijeru rizikovao ali je rekao NE laznom generalu i zato ce imati vecno postovanje delija, on, Teo, Kalina, Jovic, da ih obaspu suvim zlatom tamo ne bi otisli a dali bi sve da ih imaju, zato samo mogu da ih vredjaju, a ovakve samo mogu i da dovode, ko drzi do sebe boje ne menja, vazi za obe strane
l

lol12

pre 19 dana

Kad nemaju svoju decu
D

DRIM TIM….

pre 19 dana

JEL OVO DRIM TIM KOJI JE OSTOJA NAJAVIO…STRASNO BRE LJUDI, PA OVAJ LAKIC NI U ZADRU NIJE BIO BLIZU NAJBOLJI IGRAC, KAKVU CE ON RAZLIKU DA PRAVI… CAK I ANDJUSIC JE BOLJI IGRAC OD NJEGA, NEMOJ DA SE SPRDAMO.
M

M17

pre 19 dana

Kakav god da je Andjusic (za EL nivo), u Zadru bi imao 25 poena u proseku, bez preterivanja, tako da nije na mestu poredjenje.
O

Ok

pre 18 dana

Evo ja kao Zvezdas ti kazem stidi se izrecenog. Andjusic je igracina u bilo kom drugom timu bi bio vedeta. Vratio se decko u svoj klub da pomogne i zapecatio karijeru. Za Lakica je ovo ponuda karijere. Svakom Srpskom igracu zelim da uspe. Cudno da ga klub koji ga je stvorio nije primetio.
K

Kraljević Marko

pre 19 dana

Ovaj ni za Zadar nije bio. Izgleda da se sprema ekipa za EC samo to Ostoja i Rumeni ne smeju da saopšte razularenoj partizanskoj rulji.
N

NoName1

pre 18 dana

Ma jok, bre. Vi ste institucija, Evroliga ne može da se igra bez vas. Vi Evroligi donosite samo potplaćene sudije i dvadesetak hiljada navijača u Areni, i to samo ako su dobri rezultati. Od ovih prvih EL ima štetu, od ovih drugih EL nema ništa.
A

Andrian Djokaj

pre 19 dana

Skandirajte i dalje ako vam se isplati! Sledeci su vam Gordic i Mozli i Zagorac
U

Uvuvy

pre 18 dana

Gordić preskup!
V

Vredjali ste

pre 19 dana

Dobili ste!
S

Scaloneta

pre 19 dana

Za nivo takmičenja koji će Partizan igrati naredne sezone, Lakić je okej pojačanje. Svakako smatram da je šansa za osvajanje Evrokupa propuštena pre 3 sezone kada im je država omogućila da se Evrokup napadne sa 2 EL Fajnal 4 igrača (Panter i Ledej), ove sezone će to ipak biti malo skromnija ekipa tako da će biti veliki uspeh ako se bude igrala završnica Evrokupa.
b

big

pre 19 dana

On ce sledece sezone igrati fajnal for EL, a za vas je, kao i obicno, rezervisana borba za pozicije ispod 13 mesta..
s

sektaši železnik

pre 19 dana

Jel ovo trebalo kao da bude smešno, duhovito?? Čekaj da se nasmejem da ti ne propadne komentar HAHAHAHAHAH...pravi si komedijaš na gazdu nema šta.
@

@big

pre 19 dana

Да, пошто иначе редовно играте Ф4, није као да сте у 10 година играли 2 ЕЛ и то су вам прву ту поклонили, па вас је то погурало да направите тим који је изборио ту другу. Ви сте ове сезоне имали прилику да успоставите доминацију, имали сте 7 милиона скупљи тим од Звезде, задржали костур тима, Обрадовића, Пантера, Ледеја, Аврамовића и Смаилагића сте задржали три године.Звезда вас је одлучила од кошарке, са генерално лошом селекцијом играча, која се неће поновити наредне сезоне. Мекинтајер, Јаго, Теодосић, Кенан, Недовић, Лазић, Калинић, Гедраитис, Томпкинс, Давидовац, Боломбој, Плавшић, Митровић и Ђуришић/Добрић, уз Сферопулоса који је ту већ годину дана. То је дупло јачи тим, него што је био ове сезоне, а ви морате да правите нови тим. Мислим да су Пантер, Ледеј и Аврамовић, као и Желимир преплаћени и да су лошији из сезоне у сезону. Буквално не видим теоретску шансу да ви будете било где испред Звезде, чак нисам сигуран ни да ћете играти ЕЛ, а пошто сте ви нама прижељкивали ЕК прошле године и сада када смо освојили АБА лигу, а да ви муфте уђете у ЕЛ, ја не да вам желим ЕК, него вам желим ФИБА Лигу Шампиона.
h

hehehe

pre 18 dana

A koji su dobri igraci za top 17 i poraz od 50 razlike od Hrvata koji je jedva usao u plej-in?
S

Sto volim

pre 19 dana

Vredjali ste naseg predsednika sad cete dovoditi igrace iz Zadra,Mornara ,Borca.. Zato ce Zvezda vecno vkadati kao i nas borac za Srbiju nas predsednik koji je najveci drzavnik jos od cara Dusana! ❤️🤍
D

Deca Rezima

pre 19 dana

Deca udbe i rezima ste .. dzaba vam napredne titule i Kosova izdaje!
O

Ognjen Drinski

pre 19 dana

Jugoslaven, ne predstavljaj se lažno.
B

Batistuta1

pre 19 dana

J... te on
D

DDz

pre 18 dana

Drago mi je sto je to vas predsednik i divite se sa njim, nas nije i nikad nece biti.
B

Bez maske

pre 18 dana

Volim kad se priznaje ljubav prema predsedniku, nesto posteno i sa vase strane jer vam je sve i dao
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 19 dana

Marinkovic i ovaj jedini domaci igraci sledece sezone
K

Konan Balgarin

pre 19 dana

Marinković ne dolazi, ne ložite se.
p

player

pre 19 dana

ovi opet uzimaju zvezdase sa vama uvek komedija

Bibras Natho

pre 19 dana

Ti imas obraza nesto da kazes...a prizivas da dodju CMM i Bruno...
@

@bibars

pre 19 dana

Мекинтајер код вас играо 2 месеца, странац. Бруна нико не жели, дечко је кршина. Нека вам га, у ЕК, ће бити солидан за вас.
B

Bralee

pre 19 dana

Tanko je ovo za evrokup… (?)
p

pocelo je

pre 19 dana

jesu sledeci Bozic i HezonjA?