Lakić prvo pojačanje Partizana za iduću sezonu!

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.06.24. | 01:03

Nekadašnji igrač Crvene zvezde potpisaće višegodišnji ugovor sa crno-belima...

Partizan Mozzart Bet je izgleda obezbedio prvo pojačanje za sezonu 2024/25! U pitanju bek Zadra, Arijan Lakić (24), koji je nekada nosio dres Crvene zvezde i FMP-a, te čačanskog Borca i Sparsa iz Sarajeva, kao pozajmljeni igrač.

Potpuno se afirmisao i privukao pažnju Željka Obradovića igrajući za Zadrane tokom poslednje dve sezone. Strategija Partizana je da prvo ojača ekipu s domaćim košarkašima, koji će imati kvalitetan, pravi motiv da igraju ABA ligu.

Izabrane vesti

Lakiću je istekao ugovor sa Zadrom, tako da dolazi kao slobodan igrač, potvrđeno je MozzartSportu. U dve godine uzeo je isto toliko titula prvaka Hrvatske sa Dalmatincima, a u regionalnom takmičenju ove sezone beležio je u proseku gotovo 10 poena, četiri skokova i 3.5 asistencija.

Sa reprezentacijom Srbije do 18 godina ovaj momak osvojio je zlatnu medalju na FIBA Evropskom šampionatu u Letoniji 2018. godine.

"Sa kadetima i juniorima Zvezde osvojio sam prvenstvo. U tom periodu postao i evropski prvak sa reprezentacijom. Od tog momenta, brojne stvari su se dogodile. Ubrzo sam povredio leđa i oporavak je trajao punih 15 meseci. Ljudi zaboravljaju, ali to nije bilo jednostavno prebroditi. Povreda je najgora stvar u sportu. Ipak, načinila me je igračem kakav sam danas. Ponajviše mentalno, jer je bilo veoma teško istrpeti tu pauzu, sedeti kod kuće i gledati druge kako igraju i napreduju, bez mogućnosti da išta promenite", izjavio je svojevremeno u intervju za Mozzart Sport Arijan Lakić.

Njegove životne priče imate priliku da se podsetite OVDE.


tagovi

Arijan Lakić

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara