©KK Crvena zvazda
©KK Crvena zvazda

Šampion ozvaničio prvo pojačanje: Plavšić u Zvezdi

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.06.24. | 14:54

Crveno-beli potvrdili angažman centra

Uroš Plavšić je prvo pojačanje Crvene zvezde za narednu sezonu. Očekivano, s obzirom na to da je ovakav epilog najavljivan nedeljama unazad, doskorašnji centar Mege je prvi novajlija u klubu sa Malog Kalemegdana.

Šampion Srbije i ABA lige objavom na društvenim mrežama potvrdio je angažman košarkađa rođenog 1998. godine.

Izabrane vesti

Uz snimak siluete novajlije crveno-beli su objavili poruku: "Još k'o dete ja sam bio tu..." aludirajući na Plavšićevu ljubav prema klubu s obzirom na to da centar nije skrivao navijačku pripadnost, kao i da je podržavao crveno-bele sa tribina, a ubrzo potom usledilo je i klupsko saopštenje.

"Crvena zvezda obaveštava javnost da je srpski centar Uroš Plavšić prvo pojačanje našeg kluba u ovogodišnjem prelaznom roku. Plavšić koji je potpisao trogodišnji ugovor je visok 217 centimetara, igra na poziciji centra i u naš klub stiže iz ekipe Mege. Dolaskom momka koji je rođen u Ivanjici 1998. godine, naš tim dobija veliko pojačanje na centarskoj poziciji, i igrača koji nikada nije krio koliko voli Crvenu zvezdu. Odlikuju ga izvanredna brzina za visinu koju poseduje, ogromna borbenost, odličan osećaj za igru i dobra ruka", navedeno je na klupskom sajtu.

Plavšić, koji je zadužio dres sa brojem 33, je prošle sezone u dresu Mege na 27 utakmica u ABA ligi imao prosek od 15,4 poena i 7,7 skokova.


tagovi

KK Crvena zvezdaUroš Plavšić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara