Nikola Kalinić (© Star sport)
Nikola Kalinić (© Star sport)

Španci otkrili nove detalje: Kalinić tri godine u Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.06.24. | 09:53

Čeka se još samo ozvaničenje

Dok se čeka ozvaničenje povratka Nikole Kalinića u Crvenu zvezdu, mediji u Španiji donose nove detalje. Naime, Encestando piše da će sada već iskusni krilni igrač potpisati trogodišnji ugovor sa crveno-belima što bi značilo da će najverovatnije završiti karijeru na Malom Kalemegdanu jer Nikola Kalinić ima 32 godine.

Izabrane vesti

"Završeni su Plavšić i Rokas, sa Jagom ćemo doraditi neke stvari... Što se tiče imena koja se vrte, mi poslednjih mesec dana radimo na tome. Dosta je vruće to što se pojavljuje u medijima. Biće još pojačanja i igrača koje možemo da dovedemo u odnosu na želje našeg trenera Janisa", rekao je Nebojša Čović povodom medijskih spekulacija. Jasno je i da će menju prvim pojačanjima biti baš bivši igrač koji je sa Zvezdom već osvajao trofeje.

Ono što je za sada sasvim jasno je da Kalinić ne ide nazad za Barselonu. Dvogodišnji ugovor sa gigantom iz Katalonije je istekao i sada je po svemu sudeći vreme za povratak u Beograd gde je ostvarivao velike uspehe. Pored Crvene zvezde, najviše se pamti Kalinićeva epizoda u Fenerbahčeu kada se sa Željkom Obradovićem popeo na vrh Evrope.

Sada ostaje da se sačekaju zvanične informacije vezane za nove dolaske, a pored Kalinića, najviše se priča o Kodiju Mileru-Mekintajeru i Ajzeji Kenan.

Za kratko vreme Crvena zvezda je povuka dosta važnih poteza kako bi se što ranije oformio tim za takmičarsku 2024/25. Ugovori su već produženi sa Džoelom Bolombojem i Rokasom Giedraitisom na dve godine


tagovi

Nikola KalinićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara