Karlik Džons (©FIBA Basketball)
Karlik Džons (©FIBA Basketball)

Karlik Džons zamutio vodu, Lamar Odom traži NBA ugovor za njega

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.07.24. | 10:48

Da li to reprezentativac Južnog Sudana na društvenim mrežama nešto najavljuje?

Izgledalo je kao da je sve završeno između Partizan Mozzart Beta i Karlika Džonsa oko potpisivanja saradnje za narednu sezonu, a onda je 26-godišnji plejmejker odigrao dve odlične utakmice u dresu Južnog Sudana tokom priprema za Olimpijske igre i kao da se sve okrenulo naglavačke.

Pošto je upisao tripl-dabl protiv Sjedinjenih Američkih Država, Džons je dospeo u žižu javnosti i odjednom je isplivala informacija da NBA klubovi imaju rok do četvrtka da ga pokupe pre Parnog valjka. To nije sve...

Izabrane vesti

U međuvremenu je i sam Džons dodatno zamutio vodu objavom na društvenim mrežama. Naime, on je postavio hvalospev koji je nekadašnji NBA as Lamar Odom postavio na njegov račun. I sve bi bilo okej da šampion iz 2009. i 2010. godine nije za Karlika Džonsa tražio da mu neko iz NBA lige odmah ponudi ugovor.

”Brat je zadao tolike probleme reprezentaciji SAD tokom cele utakmice, neverovatno. I dalje navijam za osvetnike, ali moram da iskažem poštovanje i istaknem postignuće kada je to potrebno. Karlik Džons mora da dobije ugovor u (NBA) ligi odmah posle ove utakmice”, napisao je Odom.

Džons se tokom prethodne tri godine u najjačoj ligi sveta nije proslavio. Odigrao je ukupno 12 utakmica, od čega tri u Dalasu, dve u Denveru i još sedam u Čikagu. Prošle sezone nije ni nastupao u NBA, već je bio u Kini gde je nosio dres Džeđanga.

Da li je plej iz Južnog Sudana samo hteo da pokaže koliko ga nekadašnji as poštuje ili mu je ideja bila da privuče pažnju timova sa one strane Atlantika?



tagovi

Karlik DžonsKK PartizanPartizan Mozzart BetLamar OdomNBA ligaKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

NBA
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara