undefined
undefined

Grobari gledali Južni Sudan: Karlik Džons umalo do dabl-dabla

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.24. | 22:50

Novi plejmejker Partizana odigrao dobru utakmicu u Londonu i bio jedan od najzaslužnijih za pobedu Južnog Sudana

Ako mislite da smo preterali sa naslovom, dovoljno je samo da ste gledali Jutub prenos prijateljskog meča Velika Britanija - Južni Sudan, u komentarima su isključivo bili navijači Partizana koji su pratili kako igra novi plejmejker tima Željka Obradovića - Karlik Džons. Imali su šta da vide. Džons je bio jedan od najboljih igrača na parketu u pobedi Južnog Sudana u Londonu protiv Velike Britanije 84:81.

Posebno je bio dominantan u prvom poluvremenu jer je postigao 13 poena. Uz odlične procente. Pogodio je četiri od sedam šuteva za dva i jednu trojku iz dva pokušaja. Imao je jedan skok, jednu ukradenu loptu i čak sedam asistencija. Verovatno bi ih bilo i više da su njegovi saigrači pogađali otovrene šuteve.

Izabrane vesti

Ipak, svakako su navijači crno-belih mogli da budu zadovoljni sa igračem koji će nastupati i na Olimpijskim igrama i to će igrati protiv Srbije u Lilu.

Zanimljivo da Južni Sudan za dva dana igra još jednu prijateljsku utakmicu, protiv Sjedinjenih Američkih Država.

Podsetimo da Karlik Džons još uvek nije ozvaničen kao pojačanje crno-belih, ali se dogovorio sa klubom iz Humske i nosiće dres Partizana naredne sezone. To će mu biti prvi angažman u Evropi jer je prošle sezone igrao u Kini, a pre toga je briljirao na Mundobasketu u dresu Južnog Sudana.


tagovi

Karlik Džons

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara