Komentari na vest

Izvuče se Partizan Mozzart Bet živ iz Dudove šume; Spartak pokazao zube, ali ih je Bonga okrnjio

D

Dacacar

pre oko 1 sat

Rutinska pobeda,sa pola gasa,los sut, popravio se u 4 cetvrtini. Za razliku od fmp juce,gde i sudije moraju da guraju ,mi smo rutinirali vise nego dobar tim Spartaka.
4

41+

pre oko 2 sata

Šut Partizana je na kraju izašao na 35%. Po kojoj logici je to katastrofalno?!
G

Gostina

pre oko 2 sata

Ma kome ste se vi kreveljili i smejali juce a avangardo? Sa jednim zalosnim spartakom ste se mucili i jedva pobedili,hvala sudijama...a?
A

Ahahah

pre 24 minute

Jeste. Sudije uticale da indeks korisnosti bude 100-75 za nas, i da nema nijednu izgubljenu loptu u drugom poluvremenu. Što reče čovek, nastavi danas pratiš.
k

kezme*

pre oko 2 sata

Sudije pomazu kao i uvek Obradovicu
E

E sad pazi ovo

pre oko 2 sata

Zeljko Obradovic najveći i najtrofejniji trener u istoriji svih sportova, Novak Djokovic Tk Partizan i sam rekao da ga je Partizan napravio, Miljković najbolji odbojkas svih vremena, Jokić najbolji košarkaš na svetu, Karabatić najbolji rukometas sveta svih vremena, Vlahovic jedan od najboljih fudbalera sveta i naš najbolji fudbaler ikada svima zejedničko ime Partizan 🖤 🤍 🇷🇸 Najveći smo i zato im smeta
s

samo

pre 14 minuta

Vlahovic nije nabolji ni u svojoj ulici.
P

Prćilo

pre oko 2 sata

Bolji Spartak bio, partizan užas, sudije navukle
Č

Čemer

pre oko 2 sata

Partizan je toliko jadna ekipa, vec je pocela igra da se raspada, a da nije ni pocela sezona!
S

Statistika istina

pre oko 2 sata

Zeljko im veći od svih klubova zvezde, OFK e, Imt a.. Fmp a zajedno
G

Gostina

pre oko 2 sata

Jeste,od kako.je "legenda" dosao kod vas,mi ne znamo za poraz hahahaaha
Č

Čeljabinsk

pre oko 2 sata

Volim te Spartak! Kakva bedna partija sudija! Na svaku sudijsku odluku je Obradovic negodovao, i tako nabijao tenziju!
M

Malo realnosti

pre oko 2 sata

Ovo što piše, da je kalimero klub stisao odbranu, to bi neko nepristrasan rekao da su počeli redom da biju, a sudije da "ne vide" kontakte. SD koje ne može bez sudijske pomoći, u svim sportovima.

Посматрач

pre oko 2 sata

Oni su glavama već bili u Baskoniji i to je najveći problem bio večeras 🤷 .. Bonga čovek odluke . I odbrana i napad svaka čast ! Šut će doći na svoje i ova bacanja se moraju popraviti . Vlada odličan trener i odlično pripremio ekipu , svaka čast ! Ovaj Spartak će svima biti problem , kao i Dubai . Ova sezona biće mnogo zanimljiva 😏 .. Čekamo Baskoniju i pravu proveru , tu će se videti pravi Partizan !
P

Puhalak

pre oko 2 sata

Bravo Spartak, bravo Subotica! Klub i grad zaslužuju ovo, bili ste bolji, zaslužili ste pobedu!
1

149

pre oko 2 sata

Bravo DUBAI kao klub bravo DUBAI kao grad! Bili ste bolji od Zvezde zaslužili ste pobedu!
B

Bushido

pre oko 2 sata

Partizan je jedna divlja trči&pucaj ekipa, sve sami individualci!
Š

Špan

pre oko 2 sata

Spartak sa 18 izgubljenih lopti naspram Partizanovih 7, odigrao egal utakmicu!
G

Gost111

pre oko 2 sata

Da šutiramo slobodn bacanja kako treba bilo bi pteko 20 razlike...
S

Statistika istina

pre oko 2 sata

Partizan i u fudbalu veći od zvezde, vicešampioni sveta 66, kada su igrali svi klubovi, 91' nisu igrali Englezi i Holandjani zato vam ne priznaju titulu, drugo Partizan je prvi klub u LŠ i koji je odigrao prvu tekmu sa Sportingom 3 3, ima najbolju školu fudbala na svetu uz Ajax, i najveće fudbalere sa ovih prostora od Vlahovic a najboljeg fudbalera danasnjice uz Mbapea, Halanda, Lamara, Vinia.. I Italijanske lige koji je veći i od Pixija, Dzaje i Rajka zajedno, onda Mitrovića najboljeg strelca Srbije, Mijatovića legendu Reala, Vasovića, ŠOŠKIĆ a.. Itd
l

lekic

pre oko 2 sata

pojesce te mrznja kao i dosta ovde i jednih i drugih. bolest
p

partizann

pre oko 2 sata

je vicesampion evrope iz te sezone a ne sveta vicesampion sveta za tu godinu je real koji je dobio partizana a zatim na svetskom za klubove izgibio od penjarola koji je svetski sampion za tu godinu a inace partizan je mnogo velik zato i ima toliko pobeda u ligi sampiona od 1985 pa do dana danasnjeg...inace 0 (slovima NULA)
J

Jovica2000

pre oko 2 sata

Fudbalski navijaci ne prave razliku izmedju Mornara i Spartaka, misle to su iste ekipe po kvalitetu. 5 tim i poslednji su njima isti....Spartak dobija kuci bez problema i Dubai i Buducnost.
I

Idemo Zoc do 10. titule

pre oko 3 sata

Zvezda ce se nekako migoljiti do 5. kola a onda porazom u Moraci od Buducnosti ostace samo Partizan da gazi sve do kraja a Zvezdu cemo ostaviti daleko iza nas u prasini !
L

Luja

pre 43 minute

Ahaha...posle tri godine ničega ovakav partizanski komentar.
S

Samo istina

pre oko 3 sata

Šta je sa vama ljudi? Gde je odlepršala vaša logika? Ovaj tim Partizana jedva da je mesec dana zajedno, oni će igrati toplo hladno do januara meseca dok se ne uigraju, to je sasvim jasno. Raduje borbenost i žilavost ekipe. Početak je sezone i mnogo uigraniji timovi lagano gube Real, Olimpija Milano, Zvezda...Pa ni to nije ništa čudno. Vi bi bre kao u igrici da neko pobedi 90/90 utakmica u toku sezone...To nije moguće.
H

Hyypia

pre oko 3 sata

Sramota kako su vas sudije pogurale. Partizan 3x igrao nogom plus koraci nisu svirani kada je spartak imao +7. Toliko o velikom treneru sa pola gasa.
1

149

pre oko 2 sata

Da imaš časti a nemaš je ćutao bi. Kakvo je suđenje bilo u finalu aba lige? Ko je koga tu gurao? Ko je pretio sudijama i govorio kako ne može da im garantuje bezbednost? Bruko jedna!
G

Gazi Zoc

pre oko 3 sata

Dobicemo i Baskoniju lagano jer je u katastrofalnom stanju, jedino Moneke tu igra ali za dalje videcemo od cega su...
K

KKP RS

pre oko 3 sata

Po meni losa utakmica takticki lose odigrana.Odbrana nam je mnogo puta bila suplja kao Švajcarski sir nezna se ko koga cuva.Spartak sa skokovima u napadu nas je ubio a ukupno 8 vise skokova od nas.Bacanje katastrofa 12 promasenih jako lose i opet individualno slično kao i prosle godine samo dvije asistencije vise od Spartaka.Mora se popraviti dosta toga.Nisam ekspert za rezime utakmice ali kao gledalac sam primetio ove greške koje treba pod hitno da se isprave...

Milos Bozic

pre oko 2 sata

te probleme imamo svake godine...do trenera je.
G

Gost9

pre oko 3 sata

Izvukli se,divlja igra,sad ce otreznjenje u Vitoriji,samo polako.
M

Mile brica cikago

pre oko 3 sata

Al smo se mi uspalili, strasno, pa real izgubio od korunje ejjj, olimpija od trsta, izgubila i baskonija od tenerifa, ali mi zapeli da smo losi jer nismo pregazili spartak, strasno, ovi pöjuvaci su mi najjaci.
H

Hahahahahaha

pre oko 3 sata

Ti Čikaga nisi video ni na Google!
R

Rebel

pre oko 2 sata

I Dubai je dobio
R

Repac Plandište

pre oko 3 sata

Sa ovakvom igrom poraz od Baskonije najmanje 10 poena razlike,od Zvezde minimum 15. Jedino ako Zelimir namerno ne obara formu tamo za maj, jun sledeće godine kada se dele trofeji. Mislim zadnje tri godine se pokazalo da je to lukav plan. Naravno ako doceka sledecu godinu na celu volim ga ko oka dva. Sa ovim su se složili.
R

Rakac Trgoviste

pre oko 2 sata

A Dubai?
m

matori grobar

pre oko 3 sata

Gledao sam i navijao za Spartak. Uvek navijam za nas tim protiv stranog. Ko god bio.
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 3 sata

slobodna bacanja problem i skok. uz kontrolu slobodnih bilo bi manje nervoze i +20. skok i slobodna su pitanje fokusa. polako
O

Oregon Dzek

pre oko 3 sata

Spartak je dobra ekipa i neće nikome biti lako sa njima. Partizan nije ništa pokazao, baš loša utakmica.
r

realni grobar

pre oko 3 sata

Jos jedna propast od sezone
r

realni grobar

pre oko 3 sata

Jos jedna propast od sezone
s

sale brat

pre oko 3 sata

Spartak ozbiljnu ekipu slozio za aba ja ih ocekujem u borbi za pozyicije 4-6 sa megom, stp se grobara tice obradovic polako slaze ekipu kao zvezdas kazem d aimate jaci tim nego onaj od pre dve godine stos e domacih igraca tice bosnjakovic je sa dimitrijevicem sa juniorima , lakic povredjen, korpiva danas solidan, a nakic ove prethodne odbrana korektno ali mora biti agresivniji u napadu i da ne ceka loptu samo u korneru da kad je dobije ide na ulaz ..
Z

Zigmund

pre oko 3 sata

Teze nego sto se ocekivalo. Tesko je dobiti bilo koga kad sutiras za 3 poena 1 od 14, a bacanja na 45%. Ipak meni je glavni utisak puna hala u Dudovoj sumi. Nekako mi lepse to nego da gledam prazne u Novom mestu, Podgorici (Studentski), Zelezniku, Ljubljani, Baru,... Zamislite jaku srpsku ligu u Kragujevcu, Nisu, Zrenjaninu, Kraljevu, Uzicu,...Nista mi ne bi smo izgubili napustanjem ABA lige, jedino ko pokazuje zelju za bitkom sa vecitima je Buducnost i od ove Dubai. Sve ostalo je nivo Borca i Spartaka, a mnogo bi veci dobitak bio oziveti kosarku u Novom Sadu, Nisu, Kragujevcu, Leskovcu, Krusevcu,...
G

Gooxy

pre oko 3 sata

Sta je sa Vasingtona?
b

banence

pre oko 3 sata

POPRAVITE BACANJA I SVAKO CE BITI NA MINUS 15...KO ZNA DA GLEDA KO NEZNA ZAO MIJE..VEC PROTIV BASKONIJE OCEKUJEM KRVU POBEDU U GOSTIMA...
e

e

pre oko 3 sata

Ti ne znas i stvarno mi je zao.
J

Japi

pre oko 3 sata

Ti ocigledno NEZNAS pravopis.
g

gunnersi

pre oko 3 sata

Pa pobeda protiv Baskonije ne bi bila nikakvo iznenadjenje, Partizan ima jaci tim i favoriti su i na kladionicama. Ono sto bih kao navijac Zvezde predlozio jeste kec na Pariz u petak. Kvota 2.15, a siguran sam da ce nas rutinski dobiti. Bar da se manje nerviram sto cemo izgubiti tako sto cu uzeti neki dinar.
G

Grupa JNA

pre oko 3 sata

Sa pola gasa, nismo se ni preznoili, Zeljko nije hteo da rizikuje povredu nekog igraca

Toto-ko-tunjo

pre oko 3 sata

I lane čuvao najbolje za plejof.
@

@toto ramence

pre oko 3 sata

Gde si bre ženstvena ženo? 🤣🤣🤣

Пол Џорџ

pre oko 3 sata

Доказ да би наша лига опуштено могла да функционише
P

Pobeda je resenje

pre oko 3 sata

Bilo bi lepo da Spartak iz Subotice bude u vrhu Aba lige i da se bore za titulu sa Partizanom.🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
J

Jova2000

pre oko 3 sata

Apsolutno, Spartak je 5 po kvalitetu u ligi odmah iza Dubaia. Igrali su veceras bez ubedljivo najboljeg igraca.
B

Bravo !!

pre oko 3 sata

Miletić iz Spartaka je odličan centar, iznenađen sam kako igraju. Biće oni sigurno u prvih 6,7.
L

Lago di Como

pre oko 3 sata

Naslov kao da je Partizan pobedio nakon produžetaka poen razlike....
D

Dragoo

pre oko 3 sata

Pa legija stranaca od 15 miliona ovo treba da dobije zatvorenih ociju.

Toto-ko-tunjo

pre oko 3 sata

Pogledaj naslov za Zvezdu koja je dobila sa +19. Pa ovaj vaš da izljubiš.
e

eee paa bato

pre oko 3 sata

isto ste pisali kad Zvezda dpbila Mornar 20 razlike kao da smo dobili pola kosa.
S

Statistika istina

pre oko 3 sata

Željko Obradovic 9 liga šampiona = SD Zvezda 2. Zaključite sami što toliko ne vole GOAT a. Ps. Pa Žoc im trofejniji i veći od čitavog sportskog drustva
U

Ugyctc

pre oko 3 sata

A šta imate vi sa njegovih 8 titula?
s

samo

pre oko 3 sata

Zvezda tri titule prvaka sveta,Partizan nijednu,zao mi je.
m

ma da bre to

pre oko 3 sata

joooj boli nas bre kicadjo za njegove titule sa pao, turcima i gde je vec bio trener. lik se proziva od onog poraza i zbog one konferencije. jer je lik umislio da zvezda nikad ne moze da ga pobedi. e zato mu je sad zivot lepo namestio da dodje u partizan i da ga ta ista zvezda trpa...vidis kako se sve u zivotu okrene. sad bi lik dao sve te titule i silne pobede da ga zvezda ne ponizava...pa se vata na sudjenja i pi*ke mame moje....e zato ga prozivamo. jer covek kad god je izgubio nikad sportski nije cestitao i kao covek podneo poraz. jel ti sad jasnije? a ja ga licno mrzim od 05 i one cuvene konferencije kad je ispao sisica....
D

Don Vito Corleone'

pre oko 3 sata

SD Crvena Zvezda 2 titule šampiona Evrope???? Ma nemamo ni jednu, ustvari SD Crvena Zvezda ima samo jednu titulu šampiona Evrope, u fudbalu i ona vredi više od celog vašeg Jugoslovenskog sportskog društva. A kakve veze ima Željko sa vama, to je osvajao sa drugim klubovima. Jasna Šekarić kao clan Crvene Zvezde ima medalja zlatnih, srebrnih sa Olimpijskih igara, Svetskih prvenstava, Evropskih prvenstava, raznih Svetskih liga i ostalih takmičenja, da te sve njene medalje više vrede od celog vašeg Jugoslovenskog sportskog društva i svih titula svih vaših igrača i trenera sa drugim klubovima. GAME OVER.
N

Nsbsnjsjs

pre oko 3 sata

Zvezda interkontinentalni sampion u fudbalu,u cemu ste vi?Plus Zvezda je i u zenskoj kosarci osvajala Evro ligu mnogo pre Partizana u muskoj..Edukuj se decko..
1

12345ss

pre oko 3 sata

kakve veze tacno imaju te titule sa vama . objasni nam.
@

@Statistika istina

pre oko 3 sata

Nije ni tebi lako, a sto se tice Zeljka naravno da ga Zvezdasi ne vole, ko voli igrace il trenere svog rivala, ali isto vazi za ko god da je trener, to nije nista licno, mozda mala razlika je da je neko bolji covek neko malo gori, Zoc konkretno je prica za sebe, to je 0 od coveka i to se zna dugo pred da dodje u partizan, ovde samo svakodnevno to potvrdjuje al to ne znaci da necemo da je vas trener, zadovoljstvo je metlati dobrog trenera sa ogromni budzet a vi dobicete katanac kad on ode, mozda se tad malo osvestite, ne ti, ti tesko izgleda, ali za drugi navijaci moguce, docice njegove pare i budzeti na naplatu, cuvaj zivce ;)
0

0900

pre oko 3 sata

Prošle sezone Gilespi (košarkaš Zvezde!!!) uzeo tri trofeja, taj tvoj ni jedan. Mogu još primera da ti napišem, jel' si raspoložen da ih čitaš?
p

partizan le

pre oko 4 sata

bacenih 40 milions evra
I

Idi begaj

pre oko 3 sata

Nije članak o FMP-u, znamo da ne znate da čitate, ali tu smo da pomognemo.
K

Koliko je

pre oko 4 sata

Partizan najveci i najtrofejniji klub na svetu i ZOC najbolji i najtrofejniji trener u istoriji svih sportova 🖤 🤍 🇷🇸
B

Bibuvyv

pre oko 3 sata

Laž i jedno i drugo
1

12345ss

pre oko 3 sata

koju tacno vakcinu nisi primio kad si bio mali ?
R

Realni delija

pre oko 4 sata

Ali najjace sto ljudi komentarisu Željka u negativnom kontekstu a ZOC VEĆI od čitavog SD Zvezda, treba reći kako jeste.
N

Nsnanansn

pre oko 4 sata

Zvezda lagano brani sve trofeje od prosle sezone,ova legija stranaca predvodjena trenerom koji nema recept za Crvenu Zvezdu skoro da nema sanse da ove godine ugrozi Zvezdinu dominaciju..
n

ng

pre oko 3 sata

mozda u evroligi oni 11. mi 15.😂😂
S

Shone74

pre oko 3 sata

O cemu ti pricas leba ti? Pola tima vam zrelo za penziju, kroz reket vam duva kosava. Ovaj Daum je Tobi u najavi. Bolomboju svaka cast na prosloj sezoni, sve i da je ponovi, ne moze sam. Bolje da ste Bobija doveli nego pola ovogodisnjih pojacanja
k

kaze navijacica fmpa

pre oko 3 sata

a neki dubai prvu takmicarsku utakmicu pobedi taj stub srpstva lagano... vucka umalo zlog nije strefio....🤣🤣🤣🤣🤣

Dusan Erceg

pre oko 4 sata

Bonga je sudija ili?
P

Protiv sudija

pre oko 4 sata

Naš najbolji i najtrofejniji klub na svetu Beogradski Partizan danas kao i obično protiv svih! BRAVOOO CRNO BELI 🖤🤍

Snannsjs

pre oko 3 sata

Jel ste bar malo zahvalni sto onomad stadosmo na samo 0-4?
Z

Zaza Paculia

pre oko 4 sata

U prva dva kola domacih takmičenja koje su poceli, izgubili barem jednom gotovo svi Evroligasi. Previse je ovo takmičenja i utakmica.
s

spiritus movens

pre oko 4 sata

Lagano i sa 1/3 gasa, zagrevanje za baskoniju
S

Sale Kg

pre oko 4 sata

I pokusase sudije da vracaju Spartak kada Partizan dodao pola gasa ali ne vredi
Г

Групни

pre oko 4 sata

опоињујуће издање, превише солирања, надам се да ћемо бити озбиљнији убудуће !
N

Nenad1246

pre oko 4 sata

A kako sam se ponadao 😥 sad uplakan ovakav sutra u školu niste fer

PFK NIŠ

pre oko 4 sata

Kakav naslov... Da ne preterujete malo? Partizan ne moze da pobedjuje sa 30 razlike svakog, to nije ni realno, ali mi je najlepse od svega sto se svi momci maksimalno bore... Neka je sa srecom u Baskiji!
Z

Zeleznik

pre oko 4 sata

Šta se tripujete? Pa Spartak je odličan tim. Imaju tim za TOP 8 u ABA ligi sigurno, a možda i TOP 6. Verujte mi da će jako malo timova ove godine izaći iz Dudove Šume neporaženi.
D

Detelina de

pre oko 4 sata

Danas sve favoriti popadali. Milano, baskonija, real.
G

Grupa JNA

pre oko 4 sata

Sa pola gasa, nismo se ni preznoili, Zeljko nije hteo da rizikuje povredu nekog igraca
M

Mauro Tasoti

pre oko 4 sata

Ovo je posledica zamene kompletnog rostera.Padovi u igri će se sigurno dešavati još dugo.Ipak je nedopustivo da šut za slobodna bacanja i tri poena bude ovako loš.Nadam se da će tokom sezone doći sve na svoje mesto ali Trifunović je prošle godine pokazivao više nego Vanja Marinković dosad.
R

Repac Plandište

pre oko 4 sata

Nista ovo ne valja, izvukose sudije ali nece proci kada sa druge strane bude neko jaci od Spartaka. Krece od Baskonije a nakon prvog derbija i devete u nizu ocekujem razlaz Zelimir metla beta i Partizana. Sa ovim su se složili...
S

Spopadaj!

pre oko 4 sata

Haha kakav naslov.Pa jel samo Partizan treba da igra košarku? Pobeda je pobeda, nekome nije dan, nekome jeste, to je sport, jedan Milano danas pa poražen od Trsta, a ekipu imaju za sam plasman na Fajnal For.Zar svaku moramo da dobijemo 30 razlike,dal je realno? Spartak je napravio odličnu ekipu. Ajmo crno beli! ⚫⚪⚫⚪
W

Warehouse G

pre oko 4 sata

Partizan je ovo igrao sa pola gasa. To se i iz aviona videlo. Kad im je trebalo malo su dodali gas i to je to.
K

Ključ

pre oko 4 sata

Loše je ovo izgledalo. Nije problem u igračima, problem je u Željku Obradoviću.
O

Optimista

pre oko 3 sata

Samo nepopravljivi i nerealni optimista ili ajde da kazemo navijac koji nije u mogucnosti realno da sagleda stanje moze da kaze da je ova ekipa bolja od proslogodisnje. Ovo su preslikana izdanja iz prosle sezone, a ako su promenjeni svi igraci znaci da je problem u nekom drugom. Sada ce Baskonija i Real da otvore oci tim optimistima, bilo bi stvarno vreme.
Z

Zzzp

pre oko 4 sata

Partizan +9 ali nema neke drame, Zvezda +17 pre neki dan, tekstovi kao da je izgubila
@

@

pre oko 4 sata

To je zato sto cz roster kosta 30mil a partizanov 15 sa sve strucnim stabom. Ako Zoc i pomocnici imaju 5mil( po vasem) onda ostalih 10 podelieno na 16 igraca, nemaju ni za brabus. Tako nego sta nego poneda
D

Deja2000

pre oko 3 sata

Vidi se da ne poznajes kosarku. Spartak ima jak tim po snazi odmah iza Dubaia, Mornar ima katastrofalan tim, bice velika senzacija ako Mornar uopste nekog pobedi osim Krke do kraja prvenstva.
Z

Zzzp

pre oko 1 sat

Spartak je projektovan da bude NBA ekipa ‘nate
G

Gost 978

pre oko 4 sata

Igrač utakmice Hordov
Z

Zeleznik

pre oko 4 sata

Kako da ne, 2 izmišljena faula svira Bongi. Lundberg čisto ukrade koptu on mu svira faul. 50% Karlikovih prodora su bili koš i faul.

Bojan Urosevic

pre oko 4 sata

Šta lupaš faulovi 23-20
R

Rs 89

pre oko 4 sata

Objektivno gordic..svaku loptu dao Partizanu🤣
R

Reč je reč

pre oko 4 sata

A smejete se Zvezdi. Niste svesni koliko ste tanki jer vama ne vlada razum već euforija gradjena na ko zna čemu. Shvatiće uskoro kada krenu porazi.
G

Grobarcina

pre oko 4 sata

Aha kako da ne, po cemu si zakljucio to ? Real izgubio od novajlije ?!
T

Tacno tako

pre oko 3 sata

Mnogo ih drži euforija. Nisu svesni da do sada nisu imali pravog protivnika protiv sebe. Baskonija koja je realno slabija nego prošle godine je prvi ispit i tu ako padnu zna se 12 mesto i trofej za najveće kmecavce u EL i šire!
J

Jova219

pre oko 4 sata

Svaka čast Vladi Jovanovicu kako je ućutkao Zoca i poslao ga na mesto!
1

1100

pre oko 4 sata

Onom istom Vladi Jovanovicu koga ste pljuvali po Zelezniku...dok ste se zaklinjali magistru na vernost? Drmali koseve i verali se po njima kao u zoo vrtu...Secamo se svega ne brinite...znamo svi ko ste...a znate i vi...kod vas je sve na prodaju...
@

@

pre oko 4 sata

To je onaj sto ste ga pljuvali ali bukvalno
N

Nista

pre oko 3 sata

Ja loše nisam rekao samo da je Zeljko plakao kako nije faul a Vlada mu odgovori daj bre pusti sudije da sude i sta očekuješ da ti moj igrač da loptu ZOC ućutao odmah i kao popisan nazad na klupu
s

spiritus movens

pre oko 4 sata

Prerani faulovi centarskog para Tejic-Nikolic (svesno izbaceni iz igre jos sredinom trece deonice) su znatno smanjili sirinu napadacke igre Suboticana, tako da Rudan kao jedini preostali centar koji nije imao problem sa licnim greskama nije mogao sam da iznese igru u reketu. To je kasnije omogucilo i lako probijenje Dzonsa i Ifeta Lundberga kroz reket cim bi Spartak sirio odbranu. Jedan perfidan sudijski kriterijum i sramota da klub koji ima budzet 24 miliona treba na ovakav nacin da ostvaruje pobede. Valjda je interes (srpske) kosarke da se igra posteno, da bude neizvesno, a ne da se apriori zna pobednik. Medjutim, duga je sezona. Partizan je pokazao slabosti, vratice im se za ove nepravde kad bude najpotrebnije. Ko ne plati na mostu placa na cupriji, stara narodna izreka.
E

Etanj

pre oko 4 sata

Nikolic igrao do samog kraja gde si ti video da je izbacen..o boze sačuvaj
Г

Групни

pre oko 4 sata

а прерано избачени Бонга !? ма неее ... пратите и ботујте, пратите и мантрајте, пратите и бајте ...
K

Krme

pre oko 4 sata

U bre šta vas je koji gledate svaku našu...svaka čast.
N

Nenad B.

pre oko 3 sata

Znači po vama "objektivnima" Partizan ne može i ne sme da pobedi, jer ako pobedi onda je pustio Lalat ili su navukle sudije.
G

Gostxx

pre oko 4 sata

Može da piše ko šta hoće ali Spartak je pun preiskusnih igrača koji aba ligu znaju kao svoj džep Gordić, Nikolić, Rudan,Cerovina, Momirov, Tejić, Miletić uz ovih par amera ozbiljna ekipa.
F

Fakat

pre oko 4 sata

Ne sprdaj se 'leba ti.....
i

info

pre oko 4 sata

Ovo je bas lose. Nista ne valja. Ako ovako nastavimo, nadrljali smo. Mozda bi bilo bolje da smo izgubili ovaj mec, pa onda da se usozbiljimo za sledece utakmice. Sa ovakvom igrom u Spaniji poraz je siguran.
S

Shone74

pre oko 3 sata

Ako ti je za info, Baskonija izgubila, nemocna da bilo sta uradi, Monako pogadjao za tri ko vezanih ociju, Real, sreca, nisam gledao.... Sta mislis da svi vec funkcionisu ko svajcarski sat?
I

Išleri

pre oko 4 sata

Au sramota, pa sa ovim sudijama Spartak nije imao šanse!
R

Real Madrid 85

pre oko 4 sata

Izgubismo od Corinje 😁
d

definitivno

pre oko 4 sata

Falsirala Igokea
T

Trancer

pre oko 4 sata

Jel sada falsirala partizanka?
G

Grobarcina

pre oko 4 sata

Lagano sa pola gasa treba jos vremena da se uigra ekipa a Spartak je defintivno fina ekipica , niko se u Subotici naigrari nece, Real izgubio od novajlije Corinje !
D

Drvo

pre oko 4 sata

Ide mi pena na usta. Ali ne od paste za zube, to ne pipam. Besan sam
K

Karlo Veliki

pre oko 4 sata

Partizan je igrao koliko mu treba do pobede...Novinar pored ruznog naslova propustio je da pohvali igru Koprivice... Na stvaranju karaktera ekipe najbolje se napreduje, i tu su Partizanu najvece zalihe za kvalitet.. Duo centara Dejvis i Dzouns nisu nista pokazali.
C

Czz

pre oko 4 sata

A ljudi u sa pistaljkom pruzili ruku spasa, ovi navikli na nju pa ne pustaju i izvukose se

ilnima male

pre oko 4 sata

ајде сад опет славопојке😃😃.Па Борац ми побједио лако мој Борац из Бањалуке .Јесте интересантни.Бњз љутне али оно је шокантно ..Па ни једног србина у тиму псим Вање..13 црнаца .Сачувај Боже и саклони дјецу сам морам у другу собу отјерати да не гледају свашта
д

дејо 23

pre oko 4 sata

Доста лоша утакмица.Слободна Партизана то је за аба лигу страшан проценат лоше.Шут за 3 исто тако.Спартаку све најбоље.Партизан пуно још рада баш пуно.Ништа специјално да бих се плашиле остале екипе.Време покаже али мислим да овај тим Партизана са оволико странаца није за велике пибједе и резултате.Опет пресечна екипа.Поздрав.
S

Srki987

pre oko 4 sata

Sad kreće crv sumnje među grobljem. Pobegoše sa lopate ekipi koja je do juče igrala ABA2.
S

Student

pre oko 4 sata

Nisam usao u vest a vec dva komentara iz revije.
U

Uff

pre oko 4 sata

Igokea2 ne moze nista bez sudijske pomoci
P

Pobeda je resenje

pre oko 4 sata

Spartak iz Subotice uopste nije naivna ekipa imaju Mozlija,Gordica,Nikolica koji su dobri igraci mozda su mogli da dovedu i Rasona Tomasa i Angolu koji je posle Partizana igrao u Grckoj.Treba da im budu pune tribine u svim sportovima ma protiv koga igrali.
K

Koji Mozli

pre oko 4 sata

Mozli nije vise u Spartaku, jel si ga ti video veceras?
V

Vežbaj

pre oko 4 sata

Bacanja, bacanja, bacanja.
U

Uhvatis me iznad kolena

pre oko 4 sata

Tanko je ovo da se ne lazemo, ali videcemo kako ce to izgledati i protiv Baskonije u EL...
D

Drvo

pre oko 4 sata

Razlika u budžetima x20
R

Repac Plandište

pre oko 4 sata

Nista ovo ne valja, izvukose sudije ali nece proci kada sa druge strane bude neko jaci od Spartaka. Krece od Baskonije a nakon prvog derbija i devete u nizu ocekujem razlaz Zelimir metla beta i Partizana. Sa ovim su se složili...
m

milenkooo

pre oko 4 sata

cveklimir ništa ne prepusta slučaju, tu su braća slovenci, sad u El ce Sreten Radovic garant suditi
T

Tata777

pre oko 4 sata

Da mi neko objasni jel realno da se igraci partizana bune na svaku sudisku odluku Jel ih to Zelimir uci na treninzima
D

Deminaur

pre oko 4 sata

Bukvalno sa pola gasa
I

Iskreno

pre oko 4 sata

Sa ovakvim sudijama i moja ekipa sa koša bi pobedila Boston a ne Spartak. Bas očigledno navlačenje. Ali što mi je drago da je Vlada Jovanovic zapusio usta Zocu i to se čulo čak i u uzivo prenosu. Kako je ućutao odmah i otišao na svoju klupu a miki da vidiš kako može, tako i treba!
B

Badzaproczv

pre oko 4 sata

Ma lepo je krenulo... Moze odmah da se nasluti sta nas čeka do kraja lige Najveci lopovluk u istoriji, videćete!
c

cv

pre oko 4 sata

dada jedva živ a pobedio lagano u poslednjoj četvrtini vodio sve vreme moglo je biti pred kraj i 15 razlike.
b

bunilo

pre oko 4 sata

koja je fora da slovenci sude cvekli non stop
B

Bogoljub Gagic

pre oko 4 sata

Isto kao Zvezda sa Mornarom,vec upisana pobeda uvek se najteze dobija, plus je i Partizan igrao katastrofa kao i Zvezda.Ako ovako budu igrali u euroligi nece se dobro provesti.
G

Guh

pre oko 4 sata

A u železniku MUK
D

Detelina sa četiri lista

pre oko 4 sata

Kakva zadnja četvrtina. Prelepo 🖤🤍
u

urta kurta

pre oko 4 sata

Nazor
p

potera

pre oko 4 sata

Pokuševski će posle rada sa najrumenijim u Avtodor
h

hahahhahahaha

pre oko 4 sata

A sad Partizan nije igrao "tuc-muc" kao juce Zvezda? Nema veze sto je Zvezda dobila 19 razlike
G

Grobarcina

pre oko 4 sata

Zvezda kuci a Partizan na strani plus Spartak jaca ekipa od Mornara kvalitetnija
G

Guh

pre oko 4 sata

MUK U ŽELEZNIKU

bebs

pre oko 4 sata

pobegose sa lopate
@

@bebs

pre oko 4 sata

Ti Boga mi nećeš, daće Bog
@

@bebs

pre oko 4 sata

Jel te ovo na slici decko guzi?
L

LopatomCuTe

pre oko 4 sata

Hahahaha a jel imate malo obraza i zasto ne?
7

7

pre oko 4 sata

3 slovenca sude za svaki slučaj
n

nula

pre oko 4 sata

da cvekla bude miran
P

Perinco

pre oko 4 sata

Ma znamo svi da su ovi iz KLS lige bolji!Dokazano!
z

zorge

pre oko 4 sata

Tomislav Hodorov je Hrvat, i na spisku kod Čovića.
Š

Šljaka

pre oko 4 sata

Zašto za svaki slučaj? Koja je poenta tvog komentara? Moje mišljenje je ako je tako da su tri sudije iz Slovenije pokusaj sakaćenje Partizana dok još nije u formi.