Dante Egzum (Star Sport)
Dante Egzum (Star Sport)

Doktor Partizana za Mozzart Sport: Egzumu pukla tetiva, mogla je da mu strada kičma!

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.04.23. | 23:28

"Videćemo da li ima preloma", kaže dr Moma Jakovljević

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Madrida)

Užasne vesti stižu iz Madrida - Danteu Egzumu je pukla tetiva prsta do palca na levom stopalu, potvrdio je klupski doktor Moma Jakovljević!

Izabrane vesti

Kako je dugogodišnji klupski doktor rekao za Mozzart Sport, Australijanac je dobro prošao jer je mogla da mu pukne kičma. Egzum je svlačionicu napustio na štakama, a njegovom ocu nije bilo dozvoljeno da uđe u svlačionicu i vidi sina.

“Teška je telesna povreda. Zasad je pukla tetiva prsta stopala, da li je slomio to ćemo videti u Beogradu. Zasad je samo prst povređen i krvava su mu usta bila od povrede zuba“, rekao je dr Jakovljević za Mozzart Sport i dodao:

“Ovo kako ga je Jabusele bacio džudo zahvatom, to je za zatvor, za doživotnu suspenziju. Kako ga je bacio Jabusele, Egzum je mogao da polomi kičmu, da teže povredi glavu i završi karijeru. Ovo je strašno bilo. Ovo nikada nisam video u životu“.

Kako je Jakovljević poručio, Egzumu je stradao i zub, ima rasekotinu na usni. Željko Obradović je na konferenciji za novinare rekao da nije siguran koja je težina povrede.

“Ne znam kakva je situacija, videćemo u Beogradu, mora na preglede. Oseća bol, videćemo šta se dešava.. Desile su se emocije, probaću sve da smirim, da stavimo tačku na ovo“.

Podsetimo, druga utakmica završena je na 100 sekundi pre kraja zbog opšte tuče na parketu, kod rezultata 95:80. Partizan Mozzart Bet je zvanično poveo sa 2-0 u seriji i već 2. maja mogao bi da overi plasman na Fajnal for.



tagovi

Dante EgzumMoma Jakovljevićdr moma jakovljevićKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara