Detalj sa kraja utakmice (©Mozzart Sport)
Detalj sa kraja utakmice (©Mozzart Sport)

Tužna slika: Egzuma iznose sa terena, otac u šoku dok devojka briše suze (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.04.23. | 23:25

Evo šta se dešavalo po završetku susreta

Potpuni haos nastao je na parketu Vizinki Centra 100 sekundi pre kraja zbog opšte tuče koju je iscenirao Serhio Ljulj mučkim udaranjem Kevina Pantera preko ruku i vrata, posle čega je kapiten Partizan Mozzart Beta izgubio živce i ušao u konflikt.

Deblji kraj u haosu koji je nastao izvukao je Dante Egzum koga je Geršon Jabusele divljački, prostački, krvnički uhvatio s leđa "zaključao" mu vrat i onda u rvačkom stilu iz sve snage bacio na parket i legao preko njega, naočigled Željka Obradovića koji nije mogao da veruje šta se dešava!

Izabrane vesti

Ispostavilo se da je tom prilikom Egzumu stradao levi skočni zglob, Australijanac je na kraju sedeo u vidom šoku kraj terena, dok je Serhio Ljulj pokušao da ga uteši jer je ni kriv, ni dužan stradao. Sjajnog prvotimca Partizan Mozzart Beta su, posle inicijalne reakcije lekarske ekipe izneli saigrači, a naši izveštači sa lica mesta kazuju šta se dešavalo kada su se televizijske kamere ugasile.

Naime, dok je Egzum izlazio na tribinama su se pojavili njegov otac i devojka, koje je zanimalo kakvo je stanje noge. On je pokazao na stopalo, sada možemo samo da pretpostavimo šta im je rekao, ali je posle tog, kraćeg razgovora otac Sesil ostao u šoku, dok je Egzumova devojka brisala suze sa lica.

Tužna slika iz Madrida i potencijalno veliki problem za crno-bele pred treći meč koji se igra 2. maja u Beogradskoj areni. Pogledajte snimak cele situacije...



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetDante EgzumEvroligaKK Real Madrid

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara