Komplet za navijače (©KK Crvena zvezda)
Komplet za navijače (©KK Crvena zvezda)

Crvena zvezda produžila rok za sezonske ulaznice u pretprodaji

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.07.22. | 21:56

Trajaće do 22. jula

Košarkaški klub Crvena zvezda zbog izuzetnog interesovanja navijača produžio je pretprodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2022/23 do 22. jula.

Prodaja sezonskih ulaznica počela od 28. juna i prvobitno je bila planirana da se okonča 11. jula, međutim kako su klupske pristalice pokazale veliko interesovanje koje se ogleda kroz četvorocifren broj kupljenih sezonskih ulaznica u prvih 15 dana prodaje, tako je rok pomeren.

Izabrane vesti

Klub u saopštenju podseća da se kupovinom sezonskih karata ostvaruju brojne pogodnosti, popusti i pokloni. Ulaznice možete kupiti na Malom Kalemegdanu u vremenu od 12 do 20 časova radnim danim, a odnosno od 10 do 16 časova subotom, dok je nedelja neradni dan.

Ne treba zaboraviti da će Crvena zvezda odigrati preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja - Evroligi, ABA ligi i KLS.

"Ove sezone simbolika za sezonsku kartu je 'ZVEZDIN UNIVERZUM' u kome svaki navijač predstavlja jednu zvezdicu našeg jedinstvenog univerzuma. Poseban popust kao i svake godine obezbeđen je za vlasnike sezonske karte iz prethodne sezone 2021/22. Da biste ostvarili popust prilikom kupovine, na uvid morate priložiti sezonsku kartu i člansku kartu. Podsećamo da je članska karta i članarina prethodne sezone svim kupcima bila poklon kao čin zahvalnosti za veliko poverenje koje su nam ukazali. Napominjemo takođe, da svi koji imaju sezonsku kartu od prethodne sezone, a iz nekih razloga nisu izvadili člansku, imaće mogućnost da to urade sada i tek nakon toga, zajedno sa članskom i sezonskom, ostvare popust na novu kartu. U novoformirane cene, ulazi i godišnja članarina, koja iznosi 1.000 dinara. Cena je jedinstvena i godišnja članarina će se od ove sezone redovno naplaćivati kao što je i najavljeno", stoji u objavi na klupskom sajtu.

Klub je takođe pripremio bogate poklone za svakog člana, novog i starog. Posle okončanog roka za pretprodaju, cena sezonskih karata biće od 20 do 40 odsto skuplje.

"Mogućnost plaćanja na rate postoji i dalje za vlasnike kreditinih kartica Banke Intesa i Komercijalne banke, beskamatno na tri i šest mesečnih rata", objašnjeno je iz kluba.



tagovi

KK Crvena zvezdaSezonske kartesezonske ulazniceABA ligaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara