Vladimir Jovanović (©MN Press)
Vladimir Jovanović (©MN Press)

Jovanović prvi put kao trener Zvezde: Želimo tim koji je kadar da izađe na crtu svakom

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.07.22. | 19:55

"Iza naše ambicije mora da stoji veliki rad"

Novi trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović poslao je prvu poruku u najvažnijoj ulozi dosadašnje karijere.

Četiri dana posle zvanične promocije, Jovanović se obratio zvezdaškoj javnosti kojoj je obećao tim dostojan Evrolige i borbe na četiri fronta.

Izabrane vesti

On je poručio i da je svestan kakva su očekivanja, ali i da je spreman da odgovori izazovu.

"Čeka me veliki izazov, samim tim i obaveza koju nosi mesto trenera Crvene zvezde. Potpuno sam svestan šta se očekuje od Crvene zvezde i kada sam prihvatio ovaj poziv, prihvatio sam i da živim sa tim, ali i da dam svoj maksimum! Siguran sam da možemo da ostvarimo ambicije, ali iza toga mora da stoji veliki rad i posvećenost, a iz toga će svi to želimo i čvrsto verujem, doći i dobri rezultati", kaže Jovanović za klupski sajt.

Pred Crvenom zvezdom je borba na četiri fronta... 

"Želimo da budemo konkurentni u svim takmičenjima. Želimo da oformimo tim koji je kadar da izađe na crtu svakoj ekipi i da ide na pobedu. Sa moje strane, kao trener sigurno da želim da izvučem najbolje iz igrača. Hemija u tom timu će biti izuzetno važna jer je sve usko povezano. Iz dobre atmosfere stvara se pozitivna energija iz koje dolaze dobre igre", kaže trener crveno-belih koji je ima i poruku za navijače:

"Podrška naših navijača nam je izuzetno važna. Kada je imate od najboljih i najvernijih navijača, a Zvezdine pristalice to svakako jesu, sve će biti lakše. Naše je da radimo, da se borimo, da odnosom prema dresu opravdano poverenje".


tagovi

KK Crvena zvezdaVladimir JovanovićABA liga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara