Komentari na vest

Budućnost izdala saopštenje: Meč protiv Partizana odlučile sudije

K

Kejn

pre oko 1 mesec

Sad fino gospodo iz kk saopstenje 2 analizirajte sve situacije na kojima je KK Partizan bio ostecen na istoj utakmici.Bice da ih je bilo barem duplo vise
J

JeNeaH

pre oko 1 mesec

Zabranite ulazak u državu Boltauzeru i rešen problem.
f

fmp saopštenje

pre oko 1 mesec

pozdrav od KK Saopštenje 2, Čovke je uz vas.
S

SUNĐER BOB

pre oko 1 mesec

A pljuvali ste Zvezdu a lizali ste se sa grobarima kad mi vec godinama pricamo da nas kradu sudije na celu sa Boltauzerom..sad vam se vraca..a biće toga jos.
L

LXXll

pre oko 1 mesec

Pukla tikva izmedu dva oka u glavi, ostoje i bokana. Ko je kome sta smestio i ko je kome ostao duzan, pokazace vreme. Preposteni hudici morali da se izjasne kojem ce se roditelju privoleti i za koje pare. Ocekujemo odgovor u nastupajucim epizodama gde ce se pojaviti i nedodiriva rumena persona.
j

jakota

pre oko 1 mesec

kradjom ste osvojili titulu sad vam se vraca
G

Gost Rider

pre oko 1 mesec

Pukla ljubav
m

milos hichi

pre oko 1 mesec

oni komentarisu sudjenje? 3 od toga su 3 sekunde u reketu? 2 moguca ofanzivna faula i jedna silazna putanja? Na stetu partizana nije bilo bista naravno? dzunglasi obicni, treba ih izbaciti i nek igraju na kamenu sami sa sobom, za bolje i nisu
P

Prdoje

pre oko 1 mesec

Pa napisao sam pre meča da će vas hordov i Boltauzer pokrasti, nije mi objavljen komentar.
P

PD

pre oko 1 mesec

Evo sad ti je objavljen, uspeo si u životu
p

pixi1010

pre oko 1 mesec

Mozda su ljuti ovi Bokanovi zbog aplauza Kukocu i Hezonji a njima nista?
Ž

Žocizam

pre oko 1 mesec

Zar i ti, sine Bokane?!😉
C

Crnogorci

pre oko 1 mesec

5 dana su gledali snimak sa jedne tekme... 😂
@

@crno

pre oko 1 mesec

Bar ne montiraju i ne bluruju snimke kao vi.
M

Makiliki

pre oko 1 mesec

Komentarisati sudjenje od strane Budućnosti je protivprirodni blud.Ista ta Budućnost Partizan plus Hrvati i Olimpija su izabrali komesara za sudjenje.Tako utakmice srpskih klubova sude mlade sudije iz Hrvatske i Slovenije.Zvezda ako misli da uzme trofej aba lige mora biti bolja od Partizana ili Budućnosti 30%( svaki sudija 10%).Pametnom dosta…
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

Odnos slobodnih bacanja sve govori. Kao da je Partizan bio domacin a ne Buducnost (12-24). Panter napravio faul u poslednjem/kljucnom napadu.
v

vullex

pre oko 1 mesec

Tako su ispali Flamingosi a "No shame" pobedio. Naucili smo jednom skolu i dosta je. Kamo srece da nikad nismo ni bili u istoj drzavi.
R

Realni Arth

pre oko 1 mesec

Meni sve ovo izgleda malo cudno, zasto reakcija posle 5 dana? Da li u medjuvremenu Crnogorci saznali nesto oko desavanja u Partizanu ili je to reakcija onako iz nzadovoljstva to ne znam? Partizan je pobedio, ja tekmu nisam gledao, ali imam jedno Javno Pitanje: Ocemu se radi ovde, ako pre utakmice ima zalbe, ili reakcije sa strane Buducnosti ili bilo kog drugog kluba protiv odredjenih sudija, i onda te iste sudije unakaze ekipu koja se zalila, nebitno Zvezda / Partizan / Buducnost, ima li neko nadlezan da ih lepo pozove na odgovornost, jer ovo je malo providno zar ne? Ja ne kazem da sudija ne sme da gresi, naravno da grese ali da ne bude tendeciozno, jer u suprotnom, imace reakcija ne samo kluba, nego i navijaca, jer izazivaju bes. Eto, sam da bude jasno da bez obzira na obostrano postovanje dva kluba ova reakcija izazvace lancanu reakciju, zivi bili pa videli, sad ce da prokljuca masa, a to je najmanje potrebno! Srecno svima!
s

spinovanje klasicno

pre oko 1 mesec

Koja desavanja u Partizanu? Ne razumem sta si hteo da kazes? Reakcija je takva jer pripremaju teren za plej of, eto zasto reakcija. Ovo sto su oni naveli kao greske su uobicajene stvari na svakoj utakmici. Problem j3e sto je ta Buducnost godinama navikla da na silu dobija utakmice kuci i ako im jesudjenje 50/50 onda im nista nije jasno. Ovo sto su oni naveli kao greske sudija, to je presmesno. I potpisujem ti da i sa druge strane mozes navesti iso toliko gresaka. a odnos bacanja ne moze biti drugaciji kad niko u Partizanu i ne pokusava da igra odbranu. Sta sad treba, da kad ne znas da das kos ekipi koja ne igra odbranu sudija bi morao da ti svirne bacanje? Totalna nebuloza. Ja bih najsrecniji bio da je Partizan ekipa koja ume da napravi 30+ faulova na utakmici, jerda to radi bio bi i u plej ofu i na prvom mest u ABA ligi, ali na zalost to nije tako. I navoditi broj bacanja na Partizanovim utakmicama je bespredmnetno i bezvezno. Kako mozes dobiti bacanja kad niko ne igra odbranu na tebi?
:

:3

pre oko 1 mesec

Tako je to s Boltauzerom
K

Konstatno sudije

pre oko 1 mesec

Iz meča u me sudije prave takve greške, kao da nikad nisu sudile, nije to samo u ABA ligi nego i u EL. Da se odluči Fiba da nakon svakog meča delegati odgledaju sporne situacije i debelo ih novčano kažnjavat, e tad bi valjda radili svoj posao kako valja.
@

@

pre oko 1 mesec

Kao u fudbalu, non stop neke greske sudija, pogotovo na cz utakmicama u njenu korist
M

Mjv

pre oko 1 mesec

Ma da li je moguce
B

Brine

pre oko 1 mesec

Ovi su providni ko staklo
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Ma nisu odlucile sudije, to Pukl, Javor, Bolthauzer i Radovic sasvim alucajno na svakoj utakmici pogrese za nekih 20+ poena na Partizanovu stranu. Apsolutna slucajnost vec 3 godine, nema tu namere. Dakle, sve je slucajno!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

Kao zvezdas kazem da nije bilo faula u napadu pre trojke ledeja na kraju. Za ovo ostalo ne znam, nisam gledao utakmicu, ali sam ovu situaciju pogledao i nema veze sa zivotom
s

senseimaster

pre oko 1 mesec

Nisi morao da naglašavap za koga navijaš ukapirali bi i iz komentara....ti si zvezdaš kao što sam ja grobar
s

smejurija

pre oko 1 mesec

prvp Hezonja pa itudis sad ovi... kukuu svi izdase partizana
г

гостгоат

pre oko 1 mesec

Искрен да будем, после оне крађе у финалу када је Алимпијевић био тенер, уопште ми није жао вас. Исто тако сваки навијач Звезде зна шта нас чека у финалу ове године. Али биће Калемегдан у јуну, а овај “највећи” Србин остаје на само једном трофеју за три године. Позз
K

Kalemegdan

pre oko 1 mesec

bice,kao prosle u Junu.
Н

Наравно...

pre oko 1 mesec

...да ће бити Калиш, титула Партизана је само изузетак који потврђује правило. И у СФРЈ је Партизан освајао титулу сваких 10 година, односно 4 за 45 година. То је тај неки стандард.
P

PD

pre oko 1 mesec

Dobro je to kad ne znaš šta te čeka u finalu ali znaš da sigurno osvajaš. Ko sve neće da komentariše i još misli da je ispao pametan.
B

Baš šteta

pre oko 1 mesec

Vrana vrani ipak oči ne vadi!
j

jjjjjjjjj

pre oko 1 mesec

ma nemojte oni su kraljevi postenja kao i vi koji u svakoj utakmici protiv Zvezde u Podgorici izvedete 40 bacanja
l

lol12

pre oko 1 mesec

Samo tako i mogu da pobede.Bez Boltauzera i Javora mogu proci Igokeu i to bi bilo to.
M

MNM

pre oko 1 mesec

A bili su najbolji drugari:)))
Z

Zamisli, vama

pre oko 1 mesec

Kome je ono voli bio sponzor?
a

ajde bre tutanj

pre oko 1 mesec

Pa ja stvarno ne znam sa kim je Bokan najbolji drugar? nesto ne bih rekao da je s Partizanom. Ali dobro, vidim bot armija pocela da radi sa milion plusica, Uprego vas Cova opet da spinujete po komentarima. Od kad ste se vi i Bokan udruzili ABA je totalno izgubila smisao. Forsiranje dve ekipe koje ne znaju ni ko su ni sta su, sudjenje da nemozes da ih dobijes u gostima ni mrtav. Dok su te dve ekipe imale para kao citava liga, sve je bilo ok, e sad kad se tu pojavi jos neko, odmah pocnu da se broje sekunde u eketu u drugom minutu utakmice. A svojevremeno im je Boban marjanovic provodio po 20 tokom citave utakmice i nikom nista